- 15 Eylül 2014
- 36
- 9
- 28
- 40
- Konu Sahibi semender7777
-
Sevgili Gamze Hanım 1 çok ama çok düşük bir rakam 100 e ulaşmak muhakkak ki sizin elinizde..Bu rakamdan da anlaşılıyor ki tamamen çözümsüzlükler içinde ve dışa dönük yaşıyorsunuz..Dışa dönüklükten kastım başkaları, toplum kuralları,belki aile adına yaşamaktasınız peki ya siz? Sizin istekleriniz değerleriniz...!!
100 e ulaşmak istemez misiniz yani orta kısım olsa da olur olmasa da olur kısmı..Neden ben hayatımı dolu dolu ve doya doya yaşadım demeyelim ki?en çok orta kısım gibi geldi
Sevgili Bilgece, şuandaki yaşamına bir değer vereceksin 1 ila 100 arasında olacak bu değer..Yani yaşamından ne kadar memnunsun..?Kararların yaşam adına ne kadarı senin tek elininde?Acikcasi ben anlamadım. .
Sevgili Bilgece, şuandaki yaşamına bir değer vereceksin 1 ila 100 arasında olacak bu değer..Yani yaşamından ne kadar memnunsun..?Kararların yaşam adına ne kadarı senin tek elininde?
insanın ailesi elini kolunu bağlarda hiç birşeye fırsat vermesse ben daha o bir ancak 2 ye çıkar.:/Sevgili Gamze Hanım 1 çok ama çok düşük bir rakam 100 e ulaşmak muhakkak ki sizin elinizde..Bu rakamdan da anlaşılıyor ki tamamen çözümsüzlükler içinde ve dışa dönük yaşıyorsunuz..Dışa dönüklükten kastım başkaları, toplum kuralları,belki aile adına yaşamaktasınız peki ya siz? Sizin istekleriniz değerleriniz...!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?