• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATINIZIN NE KADAR İÇİNDESİNİZ??

semender7777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Hayatınızın neresindesiniz? Ne kadar oranda kendiniz için yaşıyorsunuz?

0---------------------------50----------------------------100
bu sizin hayat çizginiz olsun..

0= kendinizi çok kötü hissettiğiniz alan
50= olsa da olur olmasa da olur dediğiniz alan
100= kendinizi mükemmel hissettiğiniz alan

Peki ya sizin rakamınız kaç?
Haydi bir inceleyin ve lütfen derin düşünün..

buradaki amaç 100 e en yakın hissedebilmek adına neler yapabileceğimizdir..Pozitif düşünce ve benlik kavramını ne kadar biliyor ve hissediyoruz acaba?
Şunu iletmeliyim ki yaşlandığınızda şöyle bir geriye bakıp ta 'ah keşke' dememek için yaşamınızı yönetin..Başkalarının sizi yönetmesine seyirci kalmayın..Unutmayın ki hayatta asla hiç bir şey zor değildir..imkansız ise yalnızca zaman alır..Hedef koyup karar verin ve yılmadan korkmadan yürüyün..
sevgiler

Sevgili Gamze Hanım 1 çok ama çok düşük bir rakam 100 e ulaşmak muhakkak ki sizin elinizde..Bu rakamdan da anlaşılıyor ki tamamen çözümsüzlükler içinde ve dışa dönük yaşıyorsunuz..Dışa dönüklükten kastım başkaları, toplum kuralları,belki aile adına yaşamaktasınız peki ya siz? Sizin istekleriniz değerleriniz...!!

Sevgili Gamze Hanım 1 çok ama çok düşük bir rakam 100 e ulaşmak muhakkak ki sizin elinizde..Bu rakamdan da anlaşılıyor ki tamamen çözümsüzlükler içinde ve dışa dönük yaşıyorsunuz..Dışa dönüklükten kastım başkaları, toplum kuralları,belki aile adına yaşamaktasınız peki ya siz? Sizin istekleriniz değerleriniz...!!
insanın ailesi elini kolunu bağlarda hiç birşeye fırsat vermesse ben daha o bir ancak 2 ye çıkar.:/

size Samimi söylüyorum bence 100.
bazi seyler eksik olduguna ragmen (kendime ait ev, bahce gibi seyler) cok mutluyum!
Bu mutlulugum Dinc oldugum icin!!!

valla bu soruyu kendi kendime çok sordum.....yemek yaparım çocukların sevdiği gezmeye giderim eşimin de zevk aldığı akrabalara giderim ayıp olmasın, babamın dayatmalarını istemesemde susarım kalbi kırılmasın diye ....
en basiti senelerce kv ve eltimin yaptıklarına eşim için göz yumdum ne zaman kızım büyüdü ona da haksızlık yaptılar o zaman sesim çıktı.... kendim için yaşasaydım en başından tavrımı koyardım...
kendim için yaptığım tek şey çay demlemek....

ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama .... hayatımızdaki mutluluğa derece veriyorsam bu %90larda ...% 10 u istemediğim insanların mecburiyetten hayatımda olmasıyla alakalı.....yani ben sevdiklerim için yaptıklarımdan mutluyum....ama derseniz ki kendin için ne yapıyorsun %5 falandır.....

teşekkür ederim 100 olmasını isterdim ama bunun için daha kararlı ne istediğini bilen olmak lazım galiba

semender 7777 teşekürler,pozitif düşünmeyi yaşam standartı yapmak için çabalayacağım önceden polyanalık gerçekçi gelmezdi ama en doğrusu bu galiba

Back
X