Hayatınızı Kolaylaştıracak Fikirler!

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448

Bu ürünü plaj çantanızda bulundurun! Bebek pudrasının üzerinize yapışan kumları engellediğini biliyor muydunuz?

Yanlış fişleri çekmeye son!!! :) Poşette satılan ekmek etiketlerinin bu işe yarayacağını tahmin etmezdim doğrusu. Yazıları CD kalemi ile yazarsanız silinmez...

Plastik bardaklar ve muffin kalıbı birleşmiş, ortaya düzenli bir görüntü çıkmış :)

Karton bir kapağa X şeklinde kesikler atılarak elde edilen cupcake standı.

Yumurta kartonları zedelenmesini istemediğiniz eşyaşarınızı saklamak için oldukça ideal.

Kullanımı rahat, katlaması işkence olan lastikli çarşafları katlama alternatifi.

iphone/ipod' unuzu bir kase içine yerleştirin, dinlemek istediğiniz müziği açın ve normalden daha yüksek çıkan müziğin ritmine kendinizi kaptırın :)

Nevresim/çarşaf takımlarını kendi yastık kılıfının içine koyup dolapta saklama fikrini ben çok çok beğendim. Hem de oldukça düzenli öyle değil mi? :)

Elektrik süpürgesi borusuna tül çorap geçirin ve kaybolan küpelerinizi kolaylıkla bulun :) Hatta bu yöntemle çekmece içleri de rahatlıkla temizlenebilir.

Bir pipet yardımıyla çilekleri saplarından ayıklayabilirsiniz.

Yerden tasarruf sağlayan bir saklama yöntemi.

Islak mendil kutularının içine market poşetlerinizi koyarak rahat kullanım sağlayın!

Çocuğunuzun beselenmesine dilimleyip hazırladığınız elmanın kararmaması için paket lastiği yeterli!

Kurabiye hamurlarınızı bu şekilde pişirerebilirsiniz. Bu kıtır kaselerde misafirlerinize meyve salatası vs ikram etmek çok şık olacaktır.

Mobilyalarınızın deforme olan bölümlerine ceeviz sürerek görünümlerini yenileyebilirsiniz.

Çok Sevdim Bu Konuyu..
Nevresim Olayı Süper..

Paylaşım İçin Teşekkürler..

Konu süper gerçekten.En çokta nevresim saklama fikrini ve plastik bardaklar muffin kalıbı birleşimi ortaya çıkan düzeni sevdim.Ama gece gece canım çilek istedi

Hepsi gerçekten hayatı kolaylaştıracak fikirler.Paylaşım için teşekkürler

Rica ederim, sevgiler ♥

Çok Sevdim Bu Konuyu..
Nevresim Olayı Süper..

Paylaşım İçin Teşekkürler..

Beğenmene sevindim makaracımmm
Konu süper gerçekten.En çokta nevresim saklama fikrini ve plastik bardaklar muffin kalıbı birleşimi ortaya çıkan düzeni sevdim.Ama gece gece canım çilek istedi

Teşekkür ederim çilekler gerçekten çok lezzetli duruyor
Hepsi de gerçekten çok faydalı .......

Ceviz olayına çok şaşırdımmm

CEvizin işe yarayıp yaramadığını gerçekten bilmiyorum ama biri deneyip bize yazsa keşke

ceviz fikri kaplama mobilyalardada işe yaramaz bence gerçek ahşap olursa olabilir diye düşünüyorum ... nevresim fikri süpermişş ve nevresimlerin renkleride pek güzelmişş inş devamı gelir bu pratik fikirlerin bununla kalmazz

süper yaaaaaa ben lastikli çarşafı aynan öyle katlıorumm gerçektende normal çarşaf gibi duruyor:)
heyyyyy yenilerini beklioruzzz :)) çokk güzel bi topik olmuş :)

Nevresim olayı harika:26::26:

Bence de gerçek ahşaplarda sonuç veriyor olabilir
harika ya bayıldım

süper yaaaaaa ben lastikli çarşafı aynan öyle katlıorumm gerçektende normal çarşaf gibi duruyor:)
heyyyyy yenilerini beklioruzzz :)) çokk güzel bi topik olmuş :)
Beğenmenize sevindim, inş. bu tarz fikirleri bu topilte paylaşmaya devam edeceğim

Nevresim olayı harika:26::26:

ömürcüm

hepsini kaydettim. çok hoş fikirler. çok teşekkürler. faydalanacağımdan emin olabilirsin.

slm ceydacım ben sedosbilal tesettur topiğinin sahibi hatırladın mı bu yeni üyeliğim.ayrıca bu müthiş fikirlere tek kelimeyle bayıldımmmm ellerine sağlık özellikle de yastık kılıflarına elinde kalmıştım valla düzelt düzelt hiç güzel görünmüyodu hemen gidip yapıyorum bu msjı yazdıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…