Ultraviyole Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2010 601 5 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Ultraviyole #1 Sağlık.....gerek Huzur.....erek Sevgi.....dilek Para.....bunlardan sonra Bilgi.....olmazsa olmaz Kültür.....eski beste, ince saz Eğitim.....önce naz sonra niyaz Mevki.....bunlardan sonra Flört.....davet Tutku.....esaret Aşk.....evet..evet..evet Evlilik.....bunlardan sonra Haylazlık....üzmeden Çapkınlık....azmadan Sarhoşluk....sızmadan Kumar....bunlardan sonra Eş....elmayı yedirir İş....çarkları döndürür Çocuk....nesli sürdürür Aile....bunlardan sonra Zeka....beyinde bir dans Yetenek....doğuşta avans Akıl....kazanılır şans Başarı....bunlardan sonra Sabır....kilit taşı Ölçü....aklın yoldaşı Hoşgörü....bakmaz şaşı Olgunluk....bunlardan sonra Nezaket....inceldikçe Tevazu....öğrendikçe Adalet....güçlendikçe İnsanlık....bunlardan sonra İnatçı....yaşanılmaz Cahil....konuşulmaz Yobaz....tartışılmaz Kötü....bunlardan sonra Ana.....sevecen Baba.....gülecen Eylem.....müstehcen Doğum.....bunlardan sonra Hırs....gözleri karartır Nefret....ömrü kısaltır Kıskançlık....aklı azaltır Ölüm....bunlardan sonra
Sağlık.....gerek Huzur.....erek Sevgi.....dilek Para.....bunlardan sonra Bilgi.....olmazsa olmaz Kültür.....eski beste, ince saz Eğitim.....önce naz sonra niyaz Mevki.....bunlardan sonra Flört.....davet Tutku.....esaret Aşk.....evet..evet..evet Evlilik.....bunlardan sonra Haylazlık....üzmeden Çapkınlık....azmadan Sarhoşluk....sızmadan Kumar....bunlardan sonra Eş....elmayı yedirir İş....çarkları döndürür Çocuk....nesli sürdürür Aile....bunlardan sonra Zeka....beyinde bir dans Yetenek....doğuşta avans Akıl....kazanılır şans Başarı....bunlardan sonra Sabır....kilit taşı Ölçü....aklın yoldaşı Hoşgörü....bakmaz şaşı Olgunluk....bunlardan sonra Nezaket....inceldikçe Tevazu....öğrendikçe Adalet....güçlendikçe İnsanlık....bunlardan sonra İnatçı....yaşanılmaz Cahil....konuşulmaz Yobaz....tartışılmaz Kötü....bunlardan sonra Ana.....sevecen Baba.....gülecen Eylem.....müstehcen Doğum.....bunlardan sonra Hırs....gözleri karartır Nefret....ömrü kısaltır Kıskançlık....aklı azaltır Ölüm....bunlardan sonra
Green33 oğluşunun annesiii Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.235 15 44 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Ultraviyole #2 çok güzelmiş saol paylaşım için benimde ilk sıramda oğluşummm varrr:)
Saruboceq İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 12.358 218 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Ultraviyole #3 Çok detaylar bunlar,ooo bunları düşünemiyorum artık.. Sıralamamda sadece kızım ve kocam var..Sağlığımız huzurumuz yerinde olsun,ailem ailesi iyi olsun;Allahım eşimi ve beni elden ayaktan düşürmesin gerisi hikaye..Hiç bişe umurumda değil..
Çok detaylar bunlar,ooo bunları düşünemiyorum artık.. Sıralamamda sadece kızım ve kocam var..Sağlığımız huzurumuz yerinde olsun,ailem ailesi iyi olsun;Allahım eşimi ve beni elden ayaktan düşürmesin gerisi hikaye..Hiç bişe umurumda değil..
Brownim şükürler olsun rabbim bizi korusun :) Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 6.342 77 36 20 Ağustos 2010 Konu Sahibi Ultraviyole #4 Önceliğim sağılığım,eşimin saglığı ve varlığı..Huzurum ailem ve sevdiklerim Allah eşimi ve ailemi başımdan ve gönlümden eksik etmesin...
Önceliğim sağılığım,eşimin saglığı ve varlığı..Huzurum ailem ve sevdiklerim Allah eşimi ve ailemi başımdan ve gönlümden eksik etmesin...