alkisalkisalkisslm arkadaşlar..erkek arkadaşınızı evlenmeden önce şiddete meğilimi varmı dıe snava tabı tutun sınırlarını zorlayın araştırın ne yapsamda zarflasam şiddet varmı ıdye yoksa evlendıketen sonra dayağa davetıye çıkartrsınız ..bazı okuduğum konularda şiddet var hala kalmdımı şiddet dceksınızkı sözlerde şiddetı gecıor bazan tabıkıde fakat dayakk bambaşka bişi ben 2 defa tokat yedım bırınde gözümün kenarı haıff morlaştı ama hayatım boyunca unutamadım hala içimde yara gibi vurmasının sebebıde eltim hakkında kötü konuştum zaten o en ağır lafı hakedıor bana nuska yaptırrıpta yuvamı yıkmaya çalıştı ama beceremedı fakat yaptırdığı her neyse hala arada bıze çarpıor ben ınannmıorum ama hocanın dediği yerde nuskayı bulduk gelde ınanma hoca benı ve kımsemı tanımıorudu kımsenın sölemesı ımknsızdı ve ben eşimin ayklarını ters görüordum abkın ben o zamana kadar yemınşle asla ınanmasdım bırır anlatsayıdı ama artık kötülüğe yarıor ama yuva yapmaya yaramıor onu öğrendım dedım ya hala eşime arada serpıor ve değişior sonra düelıor hep meraketmışimdır acaba eltımın eşimde gözümü vardıda benımle çok uğraştı allahım onunda bkızları var çünkı ben de aılemın bırıcık kızıydım ama çok öçektım o kıskançtan ama kurtuldum artık takmıorum umrumda bıle değilller ..oğlum buyudu arkadaşlar yemınle 10 yaşında ama bana dediği şey annecım azcık sabret ben buyuorum 2 veya 3 yıl daha bekle dıor babamaa soracam dedıı ezemıcek sını o aılesıne karşı aslaaaa dedı kızlar bana bu laf yettıde artıda bıle ve ben oğlumun ısteklerını yapmak için ev işlerine gdıorum helall olsun oğlcumaaaaa..tek istedığim namusuma zarra vermeden çalışmak kazanmak oğluşuma bakmakk..