Anket hayatınızdaki en önemli insan ?....

hayatınızdaki önemli insan..

• eşim

OY: 33 27,0%
  • ailem

OY: 47 38,5%
  • annem

OY: 39 32,0%
  • kardeşlerim

OY: 3 2,5%
  • eşimin ailesi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    122
babam di ama vefat etti maalesef, simdi ise bilemiyorum acikcasi, ailem diyebilirim, annem abim ablam

Tabiki önce Annem.. sonra Eşim ve ikinci Annem yani Kayınvalidem... Hepsini çookk seviyorrum ve benim için çokkk önemliler.. Daha var tabi ama ilk 3 sırayı onlar alıyoo...:16::16::16::16:

benim şu hayatta en çok önemsediğim insanlar annemle babam anne olduktan sonra dahada çok önemsiyorum sonrasında kızım en son eşim geliyo

Bu zaman içinde degişim gösterir. Şöleki anne ve babanın önemi tartışılmazken okul çagında bir ögretmen erkenlik çagında ilk aşk hayattaki en inemli insandır. Ama bir sevgi varki evlat sevgisi gelip ta içinize yerleşir ve sizi her tür bencillikten arındırır. Anne babanıza kızabilirsiniz zaman zaman ki örnekleri okuyoruz ancak evlat asla arkanızı dönemiyceginiz bir varlık. Onun içinde atalar ne demiş; ben yanarım yavruma.... yavrum yanar yavrusuna...
Şu an hayatımdaki en önemli varlık kızım. Ama ankettekilerden birini seçmem gerekirse anne ve babam aynı derecede önemli.. Kaybetmiş olsamda.

Son düzenleme:
dünyadaki herşeyden ve herkesten önemli canımmm annem sonra ablam ve babam sonra eşim. sonra diğerleri aynı kefede...

Back