Hayatınızda Şansınız ne zaman döndü

bakıma muhtaç bir sokak canını evime alıp prensesler gibi baktığımdan beri işim gücüm rast gider oldu....(yaklaşık 10 yıl)onun saf masum sevgisi diğer insanların kötülüklerini görmeme me, görsem de takilmamama sebebiyet verdi...inanirmisiniz bilmem ama o geldiğinden beri evin bereketi arttı yokluk yaşamadım...eşimle aram muhteşem kızım harika istediğim gibi bir karakter (ergenlikten çıktı)..eş ailesi deseniz artık hiçbiri bana zarar veremiyor ...kendi ailem den de muzdaribim ama yaptıkları çokta umurumda değil...tek derdim yeyip içip imkanlarım dahilinde konforlu bir hayat sürmek öylede yapıyorum çok şükür ..
Evdeki prensesim dışında kapimdaki canlarinda gıda ihtiyaçlarını karşılıyor gerekli tedavilerini elimden geldigince yapıyorum...insanlardan Sıtkı sıyrılan biri olarak kendimi sokak canlarına adadım ...böyle daha huzurluyum

bakıma muhtaç bir sokak canını evime alıp prensesler gibi baktığımdan beri işim gücüm rast gider oldu....(yaklaşık 10 yıl)onun saf masum sevgisi diğer insanların kötülüklerini görmeme me, görsem de takilmamama sebebiyet verdi...inanirmisiniz bilmem ama o geldiğinden beri evin bereketi arttı yokluk yaşamadım...eşimle aram muhteşem kızım harika istediğim gibi bir karakter (ergenlikten çıktı)..eş ailesi deseniz artık hiçbiri bana zarar veremiyor ...kendi ailem den de muzdaribim ama yaptıkları çokta umurumda değil...tek derdim yeyip içip imkanlarım dahilinde konforlu bir hayat sürmek öylede yapıyorum çok şükür ..
Evdeki prensesim dışında kapimdaki canlarinda gıda ihtiyaçlarını karşılıyor gerekli tedavilerini elimden geldigince yapıyorum...insanlardan Sıtkı sıyrılan biri olarak kendimi sokak canlarına adadım ...böyle daha huzurluyum
maşallah size :nazar: ölümden sonra neresi varsa orası cennet olsun sizin gibi insanlara

Daha da beklemedeyim ya,olsun artık olsun. Bu zaman değilse ne zaman?
Ben de hep dipleri yaşadım tamam dedim bu dipten sonra bir mucize gelir gene aynı hayal kırıklığı gene aynı hüsran ....Bir kısır döngüye girmiş gibiyim her hayalim yarım her hevesim kursağımda kalıyor son bir aydır yaşadıklarım beni iyice her şeyden soğuttu darbe üstüne darbe yedim bundan sonrası bir mucize olsun kısır döngüden çıkayım diye beklemiyorum artık ...yeter ki insanlar gene kazık atmasın gene darbe almayım gerçekten yeter...İnsanım ve benim de duygularım var insanlar artık bunu fark etsin onlardan iyilik beklemiyorum yeter ki kırmasınlar artık ...

Ben de hep dipleri yaşadım tamam dedim bu dipten sonra bir mucize gelir gene aynı hayal kırıklığı gene aynı hüsran ....Bir kısır döngüye girmiş gibiyim her hayalim yarım her hevesim kursağımda kalıyor son bir aydır yaşadıklarım beni iyice her şeyden soğuttu darbe üstüne darbe yedim bundan sonrası bir mucize olsun kısır döngüden çıkayım diye beklemiyorum artık ...yeter ki insanlar gene kazık atmasın gene darbe almayım gerçekten yeter...İnsanım ve benim de duygularım var insanlar artık bunu fark etsin onlardan iyilik beklemiyorum yeter ki kırmasınlar artık ...
beni hiç kimse kıramaz demeye başlayın bakın neler oluyor buna inanınca :nazar: size de maşallah işiniz rast gitsin

Slm bayanlar
Burda birçok değişik hayatlara sahip insanlar var. Bana ve bazılarımıza ilham verecek yada Ümit olucak olan merak ettiğim konu şu.
Ne zaman hayatınızda şans size güldü?
Kısa kısa yada isterseniz uzun ben hevesle okurum hayatınızda surdan sonra hayatım yoluna girdi şunu kazandım veya su başarıya sahip oldum yada şu param değer kazandı şunu yaptım ev aldım diyeceginiz bir hikayeniz varsa ben can kulağıyla bekliyorum
Şans dönen bir şey değil bence ya şanslı doğarsın ya şanssız.

İnanın ki son 6 senedir hayatımda istediğim en Küçük şey bile olmadı. Küçücük birşey ya. Mutluluk ani bir şeydir derler ya en son mutlu bir haber aldığım durumun üstünden 1 sene geçmiş. Kapılar hep kapanıyor hiç açılan yok. Bilemiyorum,artık çok yoruldum,ayakta tutacak Küçük sevinç kırıntıları da yok,yok,yok. Bakalım ya artık bizlere de şans gelsin.

İnanın ki son 6 senedir hayatımda istediğim en Küçük şey bile olmadı. Küçücük birşey ya. Mutluluk ani bir şeydir derler ya en son mutlu bir haber aldığım durumun üstünden 1 sene geçmiş. Kapılar hep kapanıyor hiç açılan yok. Bilemiyorum,artık çok yoruldum,ayakta tutacak Küçük sevinç kırıntıları da yok,yok,yok. Bakalım ya artık bizlere de şans gelsin.
Son 7 senedir ben de böyleyim artık bir mucize beklemiyorum yeter ki kırılmayım heves etmeyim olacak gibi olup olmayan şeylere ...inşallah şu mübarek ay hürmetine rast gitsin artık işlerimiz ...

2015 de 3 yıllık sevgilimle evlendim. 1 ay sonra boşandık. daha doğrusu ayrıldık. Boşanma davası 2 yıl sürdü. O kadar yıpratıcı ve travmatikti ki... ailem hep yanımdaydı.. Bi yalnız kalmayı başarabilsem intihar edicem diye düşünecek kadar kötü durumdaydım.. Bu süreçte ağır ilaçlar ile psikolojik tedavi gördüm. Sonra sonunda boşandım. Soyadımın değişmesi bile rahatlattı. Sonra bir işe girdim ve çok sevildim, çok başarılı oldum. Mutluydum, şans bana gülmüştü. Sonra annem kanser oldu. Çok zordu. Bir önceki travmamdan daha zordu. Ama atlattı sonunda..2018.. 3 yıl çalıştım o iş yerinde. Para biriktirdim yurtdışına master a gittim. 2019.. En güzel yılımdı, tepeye çıktığım hayatın bana güldüğünü düşündüğüm..Sonra pandemi işsizlik vs. bi sürü stres problem yaşadım yurtdışında. Sabrettim hala ediyorum, son 2 yıl yine zor geçti :)
Ama en kötü geçiyor bitiyor. Bazı sorunlar sorun değilmiş gibi geliyor. Şanslı mıyım şanssız mıyım bilmiyorum. Ne zaman 'hah şansım döndü, herşey yolunda' diye düşünsem başka bir şey oldu.. Bu sefer belki uzun süreli huzuru yakalayacağım şans ile karşılaşırım. Umarım..
Merhaba, size bir soru soracaktım. Özel mesajı açabilir misiniz?

Hayatımda bir çok dönüm noktası var. İyi olan noktalar olduğu gibi, bir çok sınavla imtihan olduğumuz da oldu. 2012 yılından beri bir çok şey yaşadık ailecek. Ondan öncesi genç kafasıydı pek anlamıyordum. Maddi olarak dönüm noktamız benim çalışmam oldu. Hepimiz rahatladık çok şükür.
Psikolojik olarak kırılma noktamız da yaşadığımız büyük bir acı.
Evlenip, çocuk sahibi olmak da benim için beklenmeyen bir olaydı. Toparlanmamız adına, o da bir dönüm noktamız oldu.
Acılar büyük, sevinçler büyük..

Back
X