• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızda Erteledikleriniz Neler?

irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Hayatın, koşusuturmacanın ıcınde, işten, cocuklardan vs dan kendımıze gereklı zamanı ayırmakta zorlanıyoruz. Hatta bazen kendımıze zaman ayırmanın cok dogal ve gereklı oldugu farkındalıgından uzaklasıyoruz. Hep baskalarını mutlu etmek sevındırmek ıcın bırseyler yapıyoruz . Ama konu kendımıze gelınce " bosver sımdı doru zamanda degıl" " bırazdaha beklıyım" "gereksız bır harcama" "zaten yapamam hıc baslamıyım daha ıyı " gıbı kalıplarla kenımız ıcın bır cok seyı farkında olmadan erleyebılıyoruz.
eger neler erteledıgımızın farkına varırsak onu hayata gecırmek ıcın eyleme gecebılırız
sızlerın hayatta erteledıklerı nelerdır ?

Defin arkadaslarını ertelemek senın hayatında nasıl bır degısıme neden oldu ?

Aslında bukadar da uzulme ve karamsar olma bence en azından erteledıklerının farkındasın. Ve hıc bırsey ıcın gec degıldır. bence yavas yavas erteledıklerın ıcın harekete gecebılırsın

Neleri ertelemedimki…Her şeyi… Kendi hayatımla ilgili herşeyi erteledim….
Daha ne olsun……senağlama

Gençliğimi,bitmeyen karakışlarda bıraktım
Bu yüzdendir yaşantımın ertelenişi.....

arkadaslar sızlerı uzmek ıcın acmamıstım bu topıgı :( sadece bazı seylerımızı fark etmemız ve ılerleyebılmemıze yardımcı olmak ıcın acmıstım.

evet yaa farkında olmadan neleri erteliyoruz hayatımızdan..aslında ertelemek değil cıkarıyoruz hayatımızdan.. cünkü şimdi yapamayıp hayatımızdan cıkardıklarımızı ilerde hiç yapamayacağız..mesela ben alışveriş yapmayı cok severim.cocuklardan sonra hep onlara almaktan kendime fırsat kalmıyor.. ama olsun rabbim aratmadı yaa hamdolsun..

okulumu ve dolayısıyla kariyerimi...pişmanımıyım?bir yanım pişman bir yanım değil..kaçırdıklarım kazandıklarımdan önmeli mi diye düşünürüm.yok ya değil.kızım için herşeyden vazgeçebilirim......

Neleri ertelemedimki…Her şeyi… Kendi hayatımla ilgili herşeyi erteledim….
Daha ne olsun……senağlama

Gençliğimi,bitmeyen karakışlarda bıraktım
Bu yüzdendir yaşantımın ertelenişi.....

kendimle ilgili çok şeyi erteledim.imkanım çok olsada akılsızlığımdan yaşayamadım.....

her şeyi erteliyorum ben. ciddi bi problemim var bu konuyla ilgili. yapmak istediğim hiç bişeyi yapmıyorum.
daha 20 yaşındayım halbuki :1ninca:

ailemi sürekli nazımı onlar cektiğinden ve beni en cok onlar düsündüğü halde esim ve ailesi yüzünden hep onları erteliyorum hayatımda onlardan fırsat olmuyorki ve herseyede karısıyorlar kötü ğününde yanına ğelsin iyi ğününde yanına ğelsin peki ben ne zaman ğideceğim onların yanına of offfffffff

Neden ismi Ertelemek? Aslinda erteledigin hic birsey yok. Hayata positiv bakma yetenegini elbet ögreneceksin. Ben anneyim. Oglumla vakit gecirmekden zevk aliyorum. Anneligin o essiz degerin tadini cikariyorum. Evliyim. Esimi mutlu etmek cok güzel bir duygu. Hayatimin yeni bir asamasindayim henüz hersey cok yeni ama cok güzel. Gelecegimden umutluyum. Kendime deger veriyorum. Aileme fedakarlik yaparken kendimi unutmuyorum.

Sanirim bazen insanlar hayatlarinin bazi asamalarina hemen ayak uyduramadiklari icin erteledik diye isim takiyorlar. Misal ( is hayati baslarken, evlilik, annelik, babalik, emeklilik. vs vs)
Hayatinin yeni asamasina alisdigin an ertelemelerde sona erer....

Basarilar...

hıc bırşeyı erteleyemedım ardarda sırasıyla geldıler bıtecegınıde sanmıyorum tek bırşey dışında oglum:(

kendime sik elbiseler almayi erteliyorum, kendinden baskalarini dusunursen olacagi bu iste ama cok sukur yani onlar nasilsa bigun olur yeterki cocuklarimizi esimizi ertelemeyelim...

Back
X