Bu tanıma cuk oturan biri var, annem! :)
Ne onunla ne onsuz :) Ne anlasabiliyoruz ne ayrı durabiliyoruz.
Çocukluk arkadaşım her buluştuğumuzda kavga ediyoruz ama yine de görüşmeye devam ediyoruz.
eşim var, tamamen zıt kutuplardayız.
sevgi mi bağlılık mı korku mu artık ben de bilemiyorum. içinde çift kişilik var sanki, bir iyi, bir de kötü taraf.İşiniz çok zor gibi tamamen zıt kutuplarda yaşayan ama aynı evi paylaşan iki insan :) Anlaşamasanız da çok seviyor olmalısınız. Boyle anlaşmazlık durumlarındaki tepkileriniz neler oluyor. Biri orta yolu bulmaya mı çalışıyor yoksa gürültü patırtı mı kopuyor ?
sevgi mi bağlılık mı korku mu artık ben de bilemiyorum. içinde çift kişilik var sanki, bir iyi, bir de kötü taraf.
genelde alttan alan, sabreden ben oluyorum. bazen de bardak dolunca onu boşaltmak gerek, işte o zaman ne varsa saydırıyorum. böyle böyle geçti 24 yıl.
Maalesef kardeşlerim ..!! Atsan atılmıyor işte .. ne yaşarsak yaşayalım sonuçta yine birbirimizin yüzüne bakıyoruz
ailem eşim kızım evim. :) kısacasi sevdiklerim:)
kedi köpek gibi idare ediyoruzİşiniz baya zor sizin :)) benim üzerinde durduğum konu anlaşmazlıklarınızı nasıl hallediyorsunuz?
kedi köpek gibi idare ediyoruz
ben böle memnunum:)Peki zamanı geriye alsanız aynı kişilerin hayatınızda olmasını istermiydiniz ? yada sakin dingin kişilerden oluşan başka bir aileye sahip olmak istermiydiniz ?
ya bizimki tatlı ANLAŞMAZLIK
kalbimizi isittiğimiz insanlar bunlar.
soğuk olsaydi hiç bi şekilde anlaşamasaydik
o insanlar bizim hayatimizdan uzak olurdu..
ben evlenmeden önce abilerimle anlaşamazdim.
kavga ederdim. kendi bildiğimi okurdum.. kendi bildiğimi okumasina izin vermezlerdi..
sonra evleniyorsun onlarida kıymet biniyor fakat arayip sormuyor bende aramiyorum.
ama şu ki kavga ettiğinde anlasamadığında bi süre sonra tatlıya bağlanip vazgeçtiğinde o günleri geriye getiremiyorsun.
ben hayata çok şükrediyorum varlıklarimla..