Hayatının Bir Döneminde Halk Danslarıı ile İlgilenenler

lxoxliz

7 bela
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
220
0
116
44
İstanbul

:teytey::teytey:Ben profesyonel bir folklörcü olarak herkesin hayatında bir dönem halk oyunları ile ilgilendiğine eminim.Anadolu bir folklör cennetidir çünkü.Anadolu folklörünün tüm alanları ;gelenekleri, görenekleri ,el sanatları ,müzikleri,halk tiyatroları hepsi çok değerli ben halk dansları ile bir başlangıç yapmak istedim.Bu alanın dünyada ne kadar takdir edildiğini katıldığım uluslararası yarışma ve festivallerde gördüm:hooray:
Peki sizler halk danslarının hangisi ile ilgilendiniz?:teytey::teytey:

ilkokulda antep yöresi oynamıştım.çok güzeldi:teytey::dance:

halk danslarını çok severim ..eskişehir kız kaşık ve kırım halk oyunlarıyla uzun yıllar ilgilendim ama evlendiğimden beri sadece izlemekle yetiniyorum.izlerken de inanılmaz keyif alıyorum.
yarışmalara hazırlanmanın gösterilere çıkmanın heyecanını çok iyi bilirim..şimdi kızımı teşvik ederek onun heyacanıyla yetineceğim artık

bir ara lise dönemimde konservatuara yazıldım!antep,karadeniz,diyarbakır yörelerini oynamıştım ama şimdi hiç ilgilenemiyorum!:1no2:çalışmalar çok zevkli oluyor ve ritm insanı alıp götürüyor!...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…