- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
-
- Konu Sahibi pembe_pirenses
amin çok teşekkürler.. yaaa çok acayip hikayelere gerek yok her kes bir şeyler yaşıyor ve kalkıyor sonuçta bakın ne kadar güzel bir anektod gerçi benim hayatımda erkek arkadaş problemi gibi basiti yok ama bu da bir çözümah ah kiyamam :) maalesef sanirim sizin aradiginiz gibi hikayeler anlatamayacagim hayatim hakkinda, hayattan yedigim en buyuk darbe su anda icinde bulundugum bosanma olayim cunku. O yuzden halime yatip kalkip sukur ediyorum.
kisacik bir hikayeden bahsetmek istiyorum. bir gun trendeydim is cikisi. karsimda bir delikanli. benimle sohbet etmek istemis cani herhaldeki, basladi anlatmaya. daha once danimarkada yasadigindan, oradaki sorunlu iliskisinden, olumcul hasta annesinden uzak olusundan, is sikintilarindan vs vs. Buraya kadar normal hersey, olabilir sikintili bir hayat. Ama su soyledigi okadar hosuma gittiki; baktimki kafamda bir suru process (islem) ayni anda calisiyor, hicbiriside enerji ve umut vermiyor bana. Bende naaptim; kiz arkadasimdan ayrildim. istifami verdim. danimarkadan tekrar hollandaya goctum. hasta olan annemin yanindayim. ve yeni bir is buldum. yani kafamda su anda sadece bir tane karisik proces kaldi, oda annemin hastaligi. ama yaninda olarak ona destek oluyorumya, en onemlisi o. dedi.
yani demem o ki; dertlerinizden en kolayini en cozumu basit olanini cozmekle baslayin. cozemediklerinizide mecburen kabulleneceksiniz. ve yolunuza sukurle devam edeceksiniz. Allah yardimciniz olsun :)
yes yaaa bir de o derdim var yaa nedir bu satürn mü pluton mu neyse yeter artık yaaeşinizin etrafında karılar mı var!
İş çevresi kötü ahlak zaten düşük sözüm meclisten yabana iş yerindeki karıların tamamı kımıl kımıl bir tane giyinik bu adam evli bunla öyle kankaya bağlanmaz bir edebimi takınayım diyen yok hop yemeğe çıkalım hop fikoyla seni konuşltuk arayayım dedim hop bilmemnereden ekle de soracağım olursa sorayım. , üniversiteden klüplerden birileri var birşeyler, bir tane de şimdi arkadaşının kardeşini farketti likelıyor bütün fotolarını falan bir şeye ihtiyacın olursa biz buradayız gibisinden telefonunu aldı...Hayatım roman olur cinsten çok düştüm kalktım olması gereken oymuş ta ben birşeyi anlamadım eşinin etrafında ki kadınlar kim?
Yok artik esim bi baskaiş çevresi kötü, üniversiteden klüplerden birileri var birşeyler, bir tane de şimdi arkadaşının kardeşini farketti likelıyor bütün fotolarını falan bir şeye ihtiyacın olursa biz buradayız gibisinden telefonunu aldı...
Esiniz arkadasinizin kardesinin nr sinimi aldi benmi yanlis anladim ? Like lamasina izin vermeyin ben kiyameti kopartirdim baska bir bayanin fotolari esimi hic ilgilendirmez. Aynisini siz yapsaydiniz tepkisi ne olurdu acabaİş çevresi kötü ahlak zaten düşük sözüm meclisten yabana iş yerindeki karıların tamamı kımıl kımıl bir tane giyinik bu adam evli bunla öyle kankaya bağlanmaz bir edebimi takınayım diyen yok hop yemeğe çıkalım hop fikoyla seni konuşltuk arayayım dedim hop bilmemnereden ekle de soracağım olursa sorayım. , üniversiteden klüplerden birileri var birşeyler, bir tane de şimdi arkadaşının kardeşini farketti likelıyor bütün fotolarını falan bir şeye ihtiyacın olursa biz buradayız gibisinden telefonunu aldı...
E roman olursa başla yazmaya bu kadar umut dilenen insan var vakhaları değiştir isimleri değiştir tarihleri değiştir başla döşenmeye
O zaman sizide esiniz rahat biraksin boyle guven olurmu boyle yuva devam edermi? Ohh kadin rahat kendi basina erkek rahat kendi basina bekarlik gibi saniyor galiba. Yada evli oldugunun farkinda degil boyle konularda belkide basta cok rahat davrandiniz onu bunaltmamak icin oda simdi sizi tinlamiyor olabilirmiyaaa evet kime anlatsam millet diyor ki alış bunlara bizim de erkek olan arkadaşlarımız yok mu bilmem ne çok kıskançmışım rahat bırakaymışım. bu olur mu kızlar yaaa ...
bilmiyorum zaten kv herşeyde başlıyor benim oğlum alışkın değil öyleeeee benim oğlum öyle şeylere alışkım değil diye; her şeyde ben bunlara alışkın değilim tepkileri herrrrrşeyde..... bunlarda da böyle tepkiler gelecek ne gelecek benim de sevgi alableceğim başka yer yok anne sevmez beni başka kimse de yok hayatımda hemen salak gibi yelkenleri suya indiriyorum. evleneli 1,5 yıl oldu 2 yıla yaklaşıyor hala daha zar zor biirazcık aştık bu alışkın değil kısmını kalanı da kalıyor yani.... Bu arada kv yi hayatımızdan uzaklaştırdım epey, şu anda etkilerini tam olarak uzaklaştırmakla meşgulüm kaç yıl sürer Allah bilir..O zaman sizide esiniz rahat biraksin boyle guven olurmu boyle yuva devam edermi? Ohh kadin rahat kendi basina erkek rahat kendi basina bekarlik gibi saniyor galiba. Yada evli oldugunun farkinda degil boyle konularda belkide basta cok rahat davrandiniz onu bunaltmamak icin oda simdi sizi tinlamiyor olabilirmi
Oglumu bekar hayatina alistirdim gibisine ima ediyor bence o zaman evlendirmeseymis kiskanmak en dogal hakkiniz. Insaniz esiniz birgun nefsine hakim olamayip is yerinden veya baska biyerden bir bayanla takilmaz insallah.Allah yardimciniz olsun cok serbest yetismisbilmiyorum zaten kv herşeyde başlıyor benim oğlum alışkın değil öyleeeee benim oğlum öyle şeylere alışkım değil diye; her şeyde ben bunlara alışkın değilim tepkileri herrrrrşeyde..... bunlarda da böyle tepkiler gelecek ne gelecek benim de sevgi alableceğim başka yer yok anne sevmez beni başka kimse de yok hayatımda hemen salak gibi yelkenleri suya indiriyorum. evleneli 1,5 yıl oldu 2 yıla yaklaşıyor hala daha zar zor biirazcık aştık bu alışkın değil kısmını kalanı da kalıyor yani.... Bu arada kv yi hayatımızdan uzaklaştırdım epey, şu anda etkilerini tam olarak uzaklaştırmakla meşgulüm kaç yıl sürer Allah bilir..
Sapiktan kurtulamiyorum bu serefsizler o kadar iyi ayarliyorlar ki islerini ispat yapamiyorum bu cumleyi yazmak icin bile sakinlesmeyi dusundum sen dusun artik. Is bulma kismina hic gelmiyorum bulmsm gerek ebet sma tecrubem az diploma desen var ama yasim cok offOnce sapiktan kurtulmakla basla savciliga sikayet et sonra is meselesine odaklan kendi ayaklarinin ustunde durdugu da kocanada laf edebilwcek gucun olur. Zor isler ama yapmalisin sirayla hallet hayatindaki kotu durumlari.