arkadaşlar aynen böyle durumdayım..ufacık bir şeyi değiştirmek isteyince bile ,ya böyle olursa ,ya olumsuz karşılanırsam sevdiklerimin tarafından vs diyorum sanki kendim için değil de ailem ve sevdiğim kişiler için yaşıyo gibiyim...kendimden fazla düşünüyorum herkesi hep. napcam ben? değişmeyi denesem de olmuyo. elimi kolumu bağlamış gibi bir şeyler..
benim durumumda olanlar var mı? siz napıyorsunuz bu durumda ?
canım bende seninle aynı durumdayım hatta abartmış durumdayım bunun yüzünden önce panik atak sonrada hastalık hastası oldum halada iyileşmiş değilim bence sen bir an önce vazgeçmye çalış sonu iyi değil örnek ben kafayı yemek üzereyim
seni benden iyi anlayan olamaz cnm..benimde aynen kafayı yememe ramak kaldı. hiçbi şeyde kendime güvenim kalmadı gibi birşey. hep danışmam ve onay almam gerekiyo sanki keşke vazgeçebilsem. napcamı bilmiyorum ki. denedim olmuyo
farkındamısın kendimizi ne kadar yıpratıyoruz ben artık bunu düşünüyorum bakıyorum ki çevremdeki kimse benim onları düşündüğüm gibi beni düşünmüyor bu söyleyip birz boşveriyorum ama hep baştan almam gerekiyo çünkü bi alışkanlık olmuş bilirsin sende. ama dene az da olsa salla bazı şeyleri antideprasan kullanmaya başlama sende benim gibi..