- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Hıhı evet. Eee size ne bundan? Siz bunu nasıl öğrendiniz?Uçak modunun ne olduğunu biliyorum hanımefendi.
Hatsız dediğim bambaşka birşey. Bakınca fark edilmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıhı evet. Eee size ne bundan? Siz bunu nasıl öğrendiniz?Uçak modunun ne olduğunu biliyorum hanımefendi.
Hatsız dediğim bambaşka birşey. Bakınca fark edilmiyor.
Sen biliyorsun ama kimse bilmiyor kızın ne yaptığını öylemi? Üstelik kızı tanımıyorsun bile? Nasıl bu kadar kolay iftira atabiliyorsunuz Aklım almıyor pes yahuama kızın neler yaptığını adım adım biliyorum.
Hıhı evet. Eee size ne bundan? Siz bunu nasıl öğrendiniz?
Sen biliyorsun ama kimse bilmiyor kızın ne yaptığını öylemi? Üstelik kızı tanımıyorsun bile? Nasıl bu kadar kolay iftira atabiliyorsunuz Aklım almıyor pes yahu
Arkadaşım hatsız olayını ilk öğrendiğinde ara bi çalıyomu mesaj at bi geliyormu denemelerini benimle yaptı.
Siz niye bu konuya bu kadar taktınız?
ben zoruma giden bi konuyu burda içimi döktüm.. beğenmiyosanız okumak zorunda da değilsiiz yorum yazmak zorunda da değilsiniz...
kızı tanıyorum. tek bilen ben değilim. yüzüne de ne şerefsizsin hem onu hem onu idare ediyosun dendiğinde gülen biri. sadece gidip çocuğa diyen yok.
bu konuda adaletsizliğin bi örneği işte kötü olan savunuluyor...
kızı tanıyorum.
Kötü olan savunuluyor diyorsunuz ya alakası yok. Dedikodu yapan, iftira atan yeriliyor sadece bu forumda. Doğruluk payı olsa bile sizin burda bunu anlatmanızın o kızı yermenizin kötülemenizin hiç bir anlaşılır tarafı yok. Tek amaç ben çok iyiyim kötüler çıkıyor karşıma arkadaşım çok kötü ama iyi bir adama denk geldi demek. Kendinizi bir sorgulayın, içiniz ne kadar temiz bir düşünün önce.
Herkes biliyor ama çocuk bilmiyor, öylemi? Vah vah sağır falanmı?o değilde bunu bilenlere hayran kaldım gidip yetiştirmemişler çocuğa sevgilin böyle böyle yapıyoooo diyekızı tanıyorum. tek bilen ben değilim. yüzüne de ne şerefsizsin hem onu hem onu idare ediyosun dendiğinde gülen biri. sadece gidip çocuğa diyen yok.
Iyi de bu hayatin adaletsizligi degil ki, insanlarin kendi secimleri.
Engelli dogmaya, Somali'de dogup acliktan susuzluktan olmeye..........yani kendi disimizda gelisen ve degistiremedigimiz durumlara hayatin adaletsizligi deniyor.
Bu bahsettiginiz iliskide kimse kimsenin kafasina silah dayamiyor. Madem adam aldatiliyor, ayrilsin?? Kabul edecek karakterdeyse de kendi bilir.
Yazik cok cekti , ne iyi bir adam vb zirvalara ben katilmiyorum kesinlikle, cekmesin , aldatilmasin??? Insanlar iradesiz, beyinsiz varliklar degiller ki baska br insan gelip onlara yazik etsin, her insan kendi hayatindan sorumlu, aldatilmak gibi bir zirvayi kabulleniyorsa insan bu kader degil kendi salakligi, karaktersizligi.
Herkes biliyor ama çocuk bilmiyor, öylemi? Vah vah sağır falanmı?o değilde bunu bilenlere hayran kaldım gidip yetiştirmemişler çocuğa sevgilin böyle böyle yapıyoooo diye
anlattıklarımı hayal ürünü buluyosunuz hepiniz galiba :)
kızla aynı ortama giren insanlar çocukla işi yok gücü alakası yok niye anlatsın da kızla kötü olsun kıza işi düşebilir ama erkeğe düşme
madem anlattıkların dogru inanıyorum sana ama bi fıkrayla cevap vermek istiyorum. Zamanında Nasreddin hocaya kosarak bi adam gelmiş hocam hocam surda bi tepsi baklava gördüm birinin evine götürülmek üzere diyor. Hocada ee banane? Diye cevap veriyor. Bosbogaz hala devam ediyor ama hocam tepsi sizin eve dogru gidiyordu deyince hocada öyleyse sanane? Diyor. Bundan çıkaracağımız sonuc başkalarının hayatlarından, ne yaşadığından sizene? Bunu neden dert edindiniz onu anlamadımanlattıklarımı hayal ürünü buluyosunuz hepiniz galiba :)
kızla aynı ortama giren insanlar çocukla işi yok gücü alakası yok niye anlatsın da kızla kötü olsun kıza işi düşebilir ama erkeğe düşme
Ben bulmuyorum, zira benim de tanidigim bir hatun var, onune gelene yazardi.
Cocuk hangi kafayla bu kizla beraberdi hicbir zaman anlayamadim.
madem anlattıkların dogru inanıyorum sana ama bi fıkrayla cevap vermek istiyorum. Zamanında Nasreddin hocaya kosarak bi adam gelmiş hocam hocam surda bi tepsi baklava gördüm birinin evine götürülmek üzere diyor. Hocada ee banane? Diye cevap veriyor. Bosbogaz hala devam ediyor ama hocam tepsi sizin eve dogru gidiyordu deyince hocada öyleyse sanane? Diyor. Bundan çıkaracağımız sonuc başkalarının hayatlarından, ne yaşadığından sizene? Bunu neden dert edindiniz onu anlamadım
Niyetini simdi anladım. Böyle de canımı ye. Inşaallah öyle bi salak bulur gözünün icine baka baka aldatırsın tatlım, bol sansBana niye öyle bi salak denk gelmiyo diye düşünüyorum ondan.
beni anlayan biri sonunda şükür... kız profesyonel gizli iş ustası ayrıtılarını da yazdım bilenlerde banane çocukdan diyip konuşmuyor anlatmıyor işte olamazmı..
Niyetini simdi anladım. Böyle de canımı ye. Inşaallah öyle bi salak bulur gözünün icine baka baka aldatırsın tatlım, bol sans
Salak ve Sadık ın kelime anlamı farklı yalnız. Tek ortak yönleri ikisininde ilk hecesi sa ve 5 harfli olması. Demekki Sadık olanları salak olarak görüyorsun. Herkes kendime yakışanı yapar ve birçok kişinin bildigini gizli tutamazsın. O senin tabirinle salak çocuğun kulagınada gitmiştir bu meraklanma sen yada yakında gideröyle bi salaktan kastım sadıklığı. ben aldatmadım aldatmamda Allahın izniyle.
Salak ve Sadık ın kelime anlamı farklı yalnız. Tek ortak yönleri ikisininde ilk hecesi sa ve 5 harfli olması. Demekki Sadık olanları salak olarak görüyorsun. Herkes kendime yakışanı yapar ve birçok kişinin bildigini gizli tutamazsın. O senin tabirinle salak çocuğun kulagınada gitmiştir bu meraklanma sen yada yakında gider