Hayatın adaletsizliği

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
yaa benim zoruma giden bi durum kimseye anlatılcak gibi de değil bence. burda yazıp rahatlamak istedim.

iki kişi seviyolar cıkıyolar tamam ama niye bi taraf karşı cinsle hiç bi şekilde ilişkisi yok aşırı derecede sadıkken diğeri karşı cinsle konuşmalar dalga geçmeler vakit geçirmeler bildiğin aldatıyo çokda güzel bunları gizli gizli çeviriyor. sadık tarafta köpek it gibi aşık buna nasıl adalet bu ?

Sen o erkeğe ilgi duyuyor musun? Yoksa sadece onun haline mi uzuluyorsun?

Sen o erkeğe ilgi duyuyor musun? Yoksa sadece onun haline mi uzuluyorsun?
haline üzülüyorum.. öyle birini hak etmiyor..

ilişkilerin yarısıda böyle adaletsiz değilmi bi taraf daha serseridir gizli iş çevirir..

ben değilim çevremde gördüğüm bi ilişki bu ve sadık olan erkek..

Siz o ilişkinin içinde değilseniz ilişkinin dinamiğini bilemezsiniz. Onlar o şekilde bir düzen kurmuştur ve mutlulardır. Dışa dönük her insanı aldatıyor olarak yaftalamak çok çirkin.

Bu ilişkide sadık olan erkeğe karşı bir ilginiz mi var?

hayır yok yüzyüze görmedim bile resimlerde ortak tanıdıkların yorumları filan

burası büyük şehir hepsiyle aynı yerde buluşmuyor.. biriyle nasıl aşklı konuştuğunu duydum otekiylede el ele kol kola gördüm.. diğer ikisiyle mesajlarını gördüm.. daha da varda...

burası büyük şehir hepsiyle aynı yerde buluşmuyor.. biriyle nasıl aşklı konuştuğunu duydum otekiylede el ele kol kola gördüm.. diğer ikisiyle mesajlarını gördüm.. daha da varda...
Bu kadar şey yapıyor sevgilisi farketmiyor ama siz adım adım biliyorsunuz. Hıhı evet öyledir eminim.
Çekin artık insanların hayatlarından gözlerinizi. Sizi ilgilendiren şeyler değil bunlar. Bu ülkede sizin gibi milyonlarca insan var onun bunun hayatını gözetleyip kendine eğlence çıkaran. Yapmayın artık şunu.

Benim konu başlığı ilgimi çektiği için yazıyorum. Hayatın Adaletsizliği. Evet böyledir gerçekten. Hayat adaletsizdir. Biliyorum sizin bahsettiğiniz konuyla alakalı olmayacak pek yazacaklarım. Ama içimden bunları artık birileriyle dahi olsun paylaşmak geliyor. Ve bu konu başlığının benim söyleyeceklerimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Mesela çocukken okuduğumuz hikayelerin, masalların sonu hep mutlu biter. Bu mutlu sondan kastım iyi insanların kazanmasıdır. Ama gerçek hayatta böyle değildir. İyi insanlar bazen kaybedebiliyorlar. Küçükken falan da çevremizden her zaman iyi şeyleri yapmamız öğütlendi. O iyi şeyleri yapınca sonunda kaybedebiliyoruz bazen. Kötü insanlar kazanıyor ve işte o zaman iyi bir insan olmanın her zaman bütün dertlerimize çare olmadığını anlıyoruz. Yanlış anlamayın içinizi karartmak veya size iyi bir insan olmamamız gerektiğini falan söylemiyorum. Aksine her şeye rağmen iyi bir insan olmamız gerektiğini söylüyorum. Çünkü bu hayatta kötü olmak da mutlu olacağımız anlamına gelmez. Kötü olan insanlar da ya vicdan azabı çekiyorlar ya da kazansalar bile eninde sonunda bir cezayla karşı karşıya kalıyorlar. Demek istediğim bir insan karşısındaki kötü insanın kazandığını düşünüyor. Ama o insanın sonunda yaşayacağı cezasını veya hayatını bilmiyor. Belki o kötü insan da zannettiğimiz gibi mutlu biri sayılmaz. Belki de sadece biz öyle biliyoruzdur.
Biz her şeye rağmen iyi biri olalım, hiç değilse vicdanımız rahat olsun :)):)):):):):)))
Bu mesajımda okuyanlara bazı mesajlar vermeye çalıştım. OKUYAN KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDERİM :))):):):):):)):)

iyi insanların kötü insanlarla birlikte olmasını kabullenemiyorum tek sorun bu zoruma gidiyor.. bende aldatıldım benimki pot kırdı usta yalancı değildi...

insan profesyonel yalancı olunca çok da güzel saklıyor..
telefonu hatsıza almak diye bi olay var nasıl yapılır hiç bilmem. biriyle buluşcağı zaman o telefonu hatsıza alıyor biri mesaj atarsa ararsa görünmesin diye. bakınca kapalı olduğunu anlamıyosun anca araman lazım onuda kimse sevgilisinin yanında dur seni arayım çalıyomu telefonun demez yanii

hatsıza alamıycağı zamanda mesaj koruması var şu şekilde.. bi programı var kişiyi seçip bişey yapıyosun mesajı mesaj kutusuna hiç gelmeden güncelleme bildirimi olarak geliyor. çocuk telefonu eline alsada onun mesaj olduğunu anlamaz..

siz usta bi yalancıya hiç denk gelmemişsiniz umarım gelmezsinizde :) iyi günler

haklısınız kimsede durduk yere kötü olmaz. mutlaka bi sebebi vardır. en azından yaptığı şeylerin farkında geçmişte yanlış insana güvenip aldatıldığı için şimdi yanlış insandan acısını çıkarıyor..

Hatsıza almak değil o uçak modu...
Yalandan aldatmaktan ondan bundan bahsetmiyorum. Sizin vazifeniz olmadan başkalarının hayatına burnunuzu sokmanızdan ve bunu sosyal bir ağda bir sürü insanla paylaşmanızdan bahsediyorum. Tekrar tekrar tekrar söylüyorum, o ilişkinin içinde değilsiniz, dinamiklerini bilemezsiniz ve sizi ilgilendirmez.

Uçak modunun ne olduğunu biliyorum hanımefendi.
Hatsız dediğim bambaşka birşey. Uçak modunun bakınca fark edilmeyeninden diyelim. Telefon açıkken nasılsa hatsıza alındığında da aynı şekilde görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…