Hayatımın Şokunu Yaşadım Sanırım:/

hayatımda çok avukat gördüm merak etme arkadaşım.
canım kadar sevdiğim babam yerine koyduğum dayım da avukattır. siz dert etmeyin
ancak iyi okusaydınız, benim word excel den değil, nokta virgülden bahsettiğimi anlayabilirdiniz.
arkadaşın ilk mesajının ben gayet zor anladım. çünkü virgül bile yok
kusura bakmayın ozaman , çunku yazarken bıle klavyeye nasıl vurarak yazdığımı anlayabılsenız keşke :/ cıddı anlamda çok uzuldum... ama ben burada yazılarımın mesleğimin eleştırılmesı ıcın yazmıyorum

hayatımda çok avukat gördüm merak etme arkadaşım.
canım kadar sevdiğim babam yerine koyduğum dayım da avukattır. siz dert etmeyin
ancak iyi okusaydınız, benim word excel den değil, nokta virgülden bahsettiğimi anlayabilirdiniz.
arkadaşın ilk mesajının ben gayet zor anladım. çünkü virgül bile yok

dert edinecek bir konu yok. Okuyamıyorsan yorum da yapmayıp çıkacaksın..Sorun değil

Bence genc polis arkadaslar uzun zamandir taltifler yatmadigi ve yatacaklarda da kesintiye gidilecegi icin heyecan yapmislar.
Ahaaa cete cokerttik bu sefer taltifi hak ettik yakalayiiiiiinnn :))
o polıs arkadaslar da zaten dedıgım gıbı yenı atanmıslar biz emnıyete gıttıgımızde olgun olan arkadaslar ınsan gıbı dınledıler ve o arkadaslar adına da defalarca özur dıledıler

ne alakası var ben size herşeyin pahalısını mı alın diyorum
ancak parası çok az olan biri bile telefon gibi elektronik cihaz gibi meselelerde bilir ki, bunun çin malı var, dolandırıcısı vs. var diye gidip bayii den alır. aldığınız bir kıyafet olsa ne bilim bir nemlendirici olsa gayet normal de.
hele ki siz bu dolandırma vs. işlerinin içinden geliyorsunuz.
ister alın ister almayın beni ilgilendirmez ama bunu en çok sizin bilmeniz gerekirdi diyorum.
kaldı ki maddi sıkıntınız da yokmuş. dikkat edebilirdiniz
canım kendıme alıyor olsam zaten oyle yerden almam ; bunu bıze al dıyen kısı yegenı ıkıncı el olsun dedı esımde oradan bakınmış zaten faturası vsvs.. olmayınca alınmaz onlara elbet bakılır hoş telefon bıle alamadık almadık ve kendımızı emnıyette bulduk almısız da sahte para vermısız bıle haberımız yok:)

benım konumla alakalı yorumlar yapın ozaman!!!! eleştiri değill mesleğimi yazı şeklımı değil konumla ılgılenın yada hıc yazmayın!!!
valla arkadaşım zaten konuya yönelik yazıyoruz. ancak yazılanlardan beğendiklerinize cevap verip diğerlerine hakaret ediyorsunuz
dert edinecek bir konu yok. Okuyamıyorsan yorum da yapmayıp çıkacaksın..Sorun değil
bu sizi ilgilendirmiyor.
hayatında avukat gördün mü diye soran,bir kere ne yazdığımı bile anlamayan birine tenezzül edip cevap bile vermiyorum
ayrıca buradan cevap verip, çıkıp çıkmayacağım sizi ilgilendirmez.
kendi yorumlarınıza dönün lütfen.

uğrasırlar sızınle tehdıtı de var ortada hanfendı burada bana kızan kızsın ama polısler ne yazıkkı normal hayatlarında bıle supehecıler ; benımde tanıdıklarım akrabalarım var polıs onlarda normal hayatlarında suphecıler ben genelleme yapmayayım dıyorum ama meslegının hayatına yansımaları ıllakı oluyor

Yanlış mı alıntı yaptınız?
Mesajımla cevabınızın pek alakası yok da.
Zira ben polislerle alakalı bir şey söylemedim.

kaldı ki ben size cevap yazmamışım.
size ne?
siz niye atlıyorsunuz ortaya. lütfen tartışma çıkarmayın
ve ne yorum yapıyorsanız konuya ve konu sahibine yapın.
ve de uslubunuza dikkat edin

Kızlar Merhaba ; Dün başıma gelenlerı sızınle paylaşmak ıstedım esımle uc gun once sahıbınden sıtesınden yegenıne telefon almak ıcın bır akadasa mesaj attık işte abı bız esımle telefonu almaya gelebılırız dıye... Iphone 6 ıcın o sırada bu adamda bız mesaj attıgımız sırada baska bırıyle anlaşmıs telefonda mesajlaşmamıslar, alacak olan kısı dırek aramıs anlaşmışlar surada bulusalım saat 9 gibi sanırım gece almaya gıtmıs yanında bır bayanla 2100 tl nakıt vermısler telefonu almışlar.
Daha sonra adam bır ıkı saat sonra paralara bakıyor hepsı el değmemiş gıbı başta alırken şüphelenmemıs ama serı numaralarına bakıyor ve hepsınde aynı ...
Mağdur olan şahıs; direk yana yakıla polıse gıdıp durumu anlatıyor ve kısılerı karıstırıp bızde eşli almaya gelecegız mesajı attıgımız ıcın o sahısta esıyle oldugu ıcın kısıler orada karısıyor adamı arıyor ulaşamıyor sonra bız mesaj atmıstık o kısı bu kısıdır deyıp başlıyor mesaj atmaya baska bır numaradan polıs eslıgıyle bızde esımle telefon almak ıcın buluşacagız adamla anlaştık ıs yerındeyız ogle molamızda yemege gıdtmek uzere hazırlandık telefonda esım yerımızı tarıf edıyor falan bunlar geldı yanında bır bayan falan o gunde esım cuzdanını evde unutmus; nakıt falan yok yanında tabı sonra ındıler arabadan bı bayan bıde magdur olan sahıs elımızı sıktılar arkadan gızlı polısler falan ellerımızı arkaya bagladı etrafımızı sardılar ben şok eşım şok bana sız kımsınız aranızdakı bağlantı nedır bılmem ne falan bır görsenız var ya orda ben baygınlık gecırdım tutuldum su an yazarken bıle tıtrıyorum psıkoljıım bozuldu; esım elektrık muhendısı ben avukatım bır suru suclamalara tabı kaldık ıs yerımıze gelmek ıstedıler ama bızım de bır cevremız var sonucta ıtıbarımız var esım kabul etmedı ama kadın polis oyle asabıydıkı gelıp cekmecemı aradı cantamı aldı bızı karakola goturduler yemıs oldugum ıftıralar da cabası oyle korktum kı neyse kı orada bır karısıklık oldugu ortaya cıktı ve defalarca özur dıledıler sımdı sıze soruyorum bu ozrun bır anlamı var mı benım hayatıma kazındı bu olay ben hayatımda yasamadım öyle bırsey esımde aynı sekılde bız haram nedır bılmedık bılmeyız o yuzden dıyorum kı artık Herseyde bır hayır vardır ....
evet özür halletmez tabi ama yinede dua edin ucuz atlattınız sayılır yanlış anlamayın bi kuru iftirayla cezaevinde yılları kaybolanlar var Allah muhafaza, ispatlayamamanızın aksini bile düşünmek istemiyorum. Tabiki aklanacaktınız bi suçunuz yok ama ne biliyim aksilik olabilirdi vs. Çooook çoook büyük geçmiş olsun.

valla arkadaşım zaten konuya yönelik yazıyoruz. ancak yazılanlardan beğendiklerinize cevap verip diğerlerine hakaret ediyorsunuz

bu sizi ilgilendirmiyor.
hayatında avukat gördün mü diye soran,bir kere ne yazdığımı bile anlamayan birine tenezzül edip cevap bile vermiyorum
ayrıca buradan cevap verip, çıkıp çıkmayacağım sizi ilgilendirmez.
kendi yorumlarınıza dönün lütfen.

nasıl dilekçe yazıp derdinizi bir hakime anlatabiliyorsunuz bunu da çok merak ettim?

bunu dersen böyle cevap alırsın.. zaten ilgimi çekmiyorsun..

Arkadaşlar cıdden bı konu açtım paylaştıgıma paylaşacagıma bın pışman oldum yanı ..Bır derdım var konusunun ustune bır dertte sız ekledınız ya bravoo!!!!

Ay bu böyle arkadan el baglamalar, etraf sarmalar falan görende uyuşturucu kaçırıyorsunuz sanıcak.
Yani bir de avukatsınız nasıl izin verdiniz ki izinleri olmadan çekmecelerinizi aramasına hergun onlarca olayla karşılaşıyorsunuzdur.
Konuya sahte demiyim ama abartıyor olabilir misiniz?

evet özür halletmez tabi ama yinede dua edin ucuz atlattınız sayılır yanlış anlamayın bi kuru iftirayla cezaevinde yılları kaybolanlar var Allah muhafaza, ispatlayamamanızın aksini bile düşünmek istemiyorum. Tabiki aklanacaktınız bi suçunuz yok ama ne biliyim aksilik olabilirdi vs. Çooook çoook büyük geçmiş olsun.
cok sağolun haklısınız; işte ben de o yuzden çok korktum :KK43: o gun onu neden nasıl yasadığımı sorguladım hep ama dedım kı demekkı var bunda bır hayır belkı bır ders yada bıryerde hata yapmış olabılırım dıye dusundum.

nasıl dilekçe yazıp derdinizi bir hakime anlatabiliyorsunuz bunu da çok merak ettim?

bunu dersen böyle cevap alırsın.. zaten ilgimi çekmiyorsun..
siz bir kere benim yorumumda ne yazdığını bile anlayamamışsınız.
ben nokta virgülden bahsediyorum siz kalkmış yok hukuk fakültesinde word excel mi var diyorsunuz.
ayrıca yorumumu size değildi, her yere atlamayın. ve kendi yorumlarınıza dünün.
sizi ilgilendirmez, tekrar söylüyorum.
öncelikle okuduğnuzu anlayın sonra cevap verin

ben nokta virgülden bahsediyorum siz kalkmış yok hukuk fakültesinde word excel mi var diyorsunuz.
sen de anlamayı öğrenemezsin , böyle neye kime yorum yapacağını bile bilemezsin.
neyse sizle vakit kaybedemem. siz debelenin ne yazdığımı anlayabilmek için.

Ay bu böyle arkadan el baglamalar, etraf sarmalar falan görende uyuşturucu kaçırıyorsunuz sanıcak.
Yani bir de avukatsınız nasıl izin verdiniz ki izinleri olmadan çekmecelerinizi aramasına hergun onlarca olayla karşılaşıyorsunuzdur.
Konuya sahte demiyim ama abartıyor olabilir misiniz?
yemın ederım kı abartmıyorum yasadım bunu hatta onlara dedım ne yapıyorsunuz kaçakcımıyz bız yada buyuk bır sucmu ısledık dıye ya eger abartıyorsam Allahım sahıt ınanın baskası anlatsa ınanmazdım ınanmayanlara hak verıyorum bende çok önyargılı davranırdım sanırım yasayınca anlıyor ınsan

atlanacak birşey yok sen önce uslubunu düzelt bence.. Seni desteklesem benden iyisi olmaz. Eleştirince atlama oluyor öylemi?

Çıkmam lazım zaten sen istediğin için değil işim olduğu için çıkıyorum

atlanacak birşey yok sen önce uslubunu düzelt bence.. Seni desteklesem benden iyisi olmaz. Eleştirince atlama oluyor öylemi?

Çıkmam lazım zaten sen istediğin için değil işim olduğu için çıkıyorum
sizi zerre kadar umursamıyorum.
kaldı ki sizin gibi biri beni desteklemiş olsaydı, ne kadar yanlış olduğunu anında anlar, gittiğim yolun tam tersini gider. tam tersi yorumlar yapardım.
yani iyi ki, aynı yönde düşünmüyoruz.

arkadas eleştırmeyı ıyı bılıyor; kendısı çok boş canı sıkılmıs bellı ki onumu takıcam ya gereksız!!!

boşver meslektaşım az dirsek çürütmedin tadını çıkart şimdi hayatın.. sen o sıcaklar da millet gezerken o cmk yı yalayıp yutmak zorundaydın iyi hafta sonları görüşürüz..

X