hayatımın kabusu adet sancımmı bebişime kavuşmama engel yardım edin!

gamzyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
46
Yer
Sivas
Merhaba arkadaşlar,
ben 27 yaşındayım adetlerim düzenli gakat çok sancılıdır. 14 aydır bebeğimiz olmadı 12 ay geçtikten sonra yapılan tetkiklerde tek tüpüm enfeksiyon nedeniyle kapalı olduğu belirlendi rahimimin durumu ve yumurtalıklarımın gayet iyi durumda olduğunu tüpümdeki yapışıklığıda açtığını söyledi eşimin sperm sayısı 29.000 milyon sadece ileri hareket yüzdesi %37 biraz düşükmüş galiba bize aşılama olmazsa tüp bebek deneriz dedi eşem hem maddi nedenlerden hemde ona göre doğal olabilirmiş ve önümüzde uzun yıllar varmış tedavisiz iki aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama yine sonuç hüsran :43:
benim kendimi bildim bileli adet sancım çok olur uzmanlar (neredeyse 20 kadar uzmana muayene olmuşumdur) evlenince azalıcağını (bebek planıyla daha da çok arttı) bebiğim olunca geçeçeğini söylediler rahim yapımın sancıyı arttırtığını (içe dönük yapıdaymış) ve çatım darmış ne yaptıysam olmadı hayattan soğuttu beni bu ağrı mesela bu ay 5 gün önceden parol ve papatya çayı içtim sabah akşam tabi bu ayda hamilelik yok cuma günü başladı adetim kahverengi olarak c.tesi günü uyuduğum uykumdan uyandım sancıdan saatlerce kıvrandım ağladım eşimide uyandıramadım tek tesellim hafta sonuydu ve evdeydim hafta içine denk geldiğinde acile gitmek zorunda kalıyoruz sancıdan bayılıyorum istifra ediyorum bunun yüzünden tek başımayken kafamı çarptım fayansa... Agnucaston denilen bir ilaç duydum üç ay aralıksız devam ederek her gün aynı saatte içiliyomuş acaba faydası olurmu tavsiyelirinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olun adet sancımdan hamile kalamıyor olabilirmiyim ? :50:

kızlar bu konuda bana yardımcı olucak aynı sıkıntıyı yaşamış arkadaşlar lütfen yardımcı olun:50:

Back