hayatımın herşeyi,umut ışığım mutluluğumun adı kayram..

butterflydsd

oğlum kayram herşeyimsin
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
1.113
1
36
Canım oğlum benim umut ışığım oldu.artık okadar umutlarım kırılmaya başlamıştıki bundan önce 2 hamilelik geçirmiştim arkaarkaya ve ikiside hüzünle son bulmuştu ve ben hayatımdan okadar mutsuzdumkii hayata ancak yeniden rabbim bi bebek nasip ederse tutunabilirdim okadar çok istiyodumki yavrumu.önceki hamileliklerimde sevinçlerim hep yarım kalmıştı çünkü.bende mide yanmaları başlmıştı yine ve ben midemin ağırmasına sewiniyodum acaba hamilemiyim diye.4 gün gecikmiştim ve sağlık ocağına test yaptırmaya gittim.testin sonuunu beklerken heyecandan ölmek üzeredim sonuç 2 çizgi.allahım yavrum umut ışığım miniğim benim canımdaydı.babasınada test kağıdının arkasına 8 ay sonra yanınızdayım babacım yazıp sürprüz yaptım verdim ve babamızda okadar sewindiki mutluluk buydu işte.hamileliğim çok rahat geçti aslında ama yeniden hayal kırıklığına uğramaktan korkuyodum ilk 3 ay ailem dışında kimseye söylemedik canımı.çünkü insanlar artık yaşadıım hayal kırıklıklarından kendilerine dedikodu çıkarıyolardı.buseferde olmaz sorun çıkar diyolardı ve çok üzülüyodum.bende rabbimden öyle istedimki sağlıklı hayırlı bi ewlat herkesde görsün rabbim bu duyguyu nasip et işallah dedim ve rabbim duydu beni.artık 4 aylık olmuştuk bile tüm testlrimiz allaha şükür ii çıkmıştı meleğim çok sağlıklıydı.okadar mutluydumki artık canımın kıpırtılarını hissedebilmek okadar mutlukuk veriyoduki bize.doğum yaklaşıyou ve artık yavrumu kuağıma almama az kalmıştı.oğlum 3buçuk kiloyu geçtii iççin sezeryana alalım dedi doktorum bende itiraz etmedim zaten normal doğumdan korkuyodum.işte hayatımın en mutlu günü o sabah uyandık ve heyeandan ölücektim hastaneye gittik. akşam beni doğuma aldılar hazırladılar ve sedeyeye koydular ailem ve eşim beni çok sewdiklrini ozaman anladım çaresiz gözlerle bana bakıyolardı. hepsine baktım ve gözlerimde yaşlar akmaya başladı.daha önce bu doğumhaneden ellerim boş dönmüştüm.eşim son kez elimi sıkıca tuttu kapıda ve beni aldılar içeri heyeandan titriyodum dakikalar sonra uyanıcam ve yavrum benimle olucaktı kalbim çıkarasına atıyodu uyandım doğum bitmiş ve gözlrimi açtıım gibi oğlumu sordum çok iyi çok yakışıklı bi oğlun oldu dedi hemşireler.beni odama çıkardılar ve yavrumu bekledim getirdiler okadat minik okadar masum okadar güzeldiki kollarıma aldım kokladım dünyadaki en güzel koku bu olsa gerek inanamadım bu güzel şey benimmiydi eşimde ikimizide öptü.onunda gözleri öyle parlıyoduki mutluluktan artık hayatta 2 aşkım oldu ilki oğlum 2.si kocam:)herşeyden önemli benim için oğlum ama kocamada 1 kere daha aşık oldum meyvemizi dünyaya getirdiimiz için.allahıma şükürler olsun sosuz kez.rabbim herkeze yaşatsın işallah bu mucizeyi.şimdi oğlum 1buçuk aylık uykusuz geçen geceler stresli olsada onun bi gülümsemesi bana bakışı onu koklamak dünyalara bedel.canımoğlum,hayatımın umut ışığı,mutluluğum benim.çok ama herşeyden çok sewiyorum canımı..........

Allah analı babalı büyütsün kayra bebek ömür boyu mutlu umutlu olsun sizleride tebrik ederim eee darısı biz gün bekleyenlerin başına inş. bizde bebeklerimizi saglıklı bişekilde kucagımıza alırızz öpüyorum minik ellerinden annesii...

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım. çok duygulandım okurkrn. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Oğlun ve kocanla birlikte bir ömür boyu mutlu yaşayın inşallah...

Gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün.Çok sevindim senin adına o kadar sıkıntı ve umutsuzluktan sonra allah yüzünü güldürmüş.

X