• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama HAYATIMIN HATASINI YAPTIMMM kızlarrrrr yardım edinn!

prenses.

biricik kızım EYŞAN
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
65
0
86
44
İstanbul
arkadaşlar saçlarım yıllardan beri bir çok renk aşamasından geçti en son çikolata kahve vardı saçlarımda azda bakır karıştırmıştım çok güzeldi fakat arkadaşım yaklaşık bir ay önce saçlarına kına yakmış kafama girdi ve bende yaptım şimdi beslensin saçlar derken kızıl gibi oldu yaaa ben kınayı akıtamıcammm dedim ve gittim kısacık erkek gibi kestirdim...gitti saçlarım bu kınanın iyice gitmesi ve boya tutması için uzamasını beklemekten başka çarem varmııı ne olurrr yardım edin eşim hiç beğen medi rengini kızıldan nefret ediyoo bir fikri olan varsa ne olur bi yardım edin bana :kedi::çok üzgünüm:senağlama

arkadaşlar saçlarım yıllardan beri bir çok renk aşamasından geçti en son çikolata kahve vardı saçlarımda azda bakır karıştırmıştım çok güzeldi fakat arkadaşım yaklaşık bir ay önce saçlarına kına yakmış kafama girdi ve bende yaptım şimdi beslensin saçlar derken kızıl gibi oldu yaaa ben kınayı akıtamıcammm dedim ve gittim kısacık erkek gibi kestirdim...gitti saçlarım bu kınanın iyice gitmesi ve boya tutması için uzamasını beklemekten başka çarem varmııı ne olurrr yardım edin eşim hiç beğen medi rengini kızıldan nefret ediyoo bir fikri olan varsa ne olur bi yardım edin bana :kedi::çok üzgünüm:senağlama

geçmiş olsun canım, ben şahsen önüme gelen yerde uyarıyorum herkesi kına konusunda. benim de başımdan geçti aynı evreler, ve sarı saç hastası bi insan için güneşte alev alev yanan saçlarla dolaşmak çok kötü gerçekten. ben 2007 eylülünde yaptım, hala5-6 cm var uçlarda, ama kaç kez kestirdim kurtulmak için. bir arkadaş açtırmış biraz göstermek için. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...donmek-isteyenlereacici-elde-edilen-renk.html bi incele ona göre karar ver, ama bana sorarsan açıp da yakma saçlarını, sabret artık.
tekrar geçmiş olsun.

canım ya evet kınanın üstüne boya tutmaz.. ama aklıma şu geliyor: siyah ve ya kahverengi kına yapsan saçına acaba kızıllar gider mi? bir araştırsan?

bencede taban rengin koyuysa hint kınasının siyah yada kahvesini kullan.yada koyu renkli bir boya al.ucuzlarından az bişey saçına dene tutacakmı.

geçmiş olsun canım, ben şahsen önüme gelen yerde uyarıyorum herkesi kına konusunda. benim de başımdan geçti aynı evreler, ve sarı saç hastası bi insan için güneşte alev alev yanan saçlarla dolaşmak çok kötü gerçekten. ben 2007 eylülünde yaptım, hala5-6 cm var uçlarda, ama kaç kez kestirdim kurtulmak için. bir arkadaş açtırmış biraz göstermek için. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...donmek-isteyenlereacici-elde-edilen-renk.html bi incele ona göre karar ver, ama bana sorarsan açıp da yakma saçlarını, sabret artık.
tekrar geçmiş olsun.
canım ya haklısın bence zaten kısacık kaldı saçlar bide açıcıyı denersem galiba 3.numara attırırımm kopar gibi geliyooo ben boya denesemm tutarmı acaba cevap bekiyorum kızlarrrrr:(((senağlama

boya dene, çikolata kahve fln belki bi ihtimal tutar. ayrıca ucuz boya alma fikri bana mantıklı gelmiyor, sonuçta o boyayı süreceğin yer senin saçın, ve sağlıklı olsun diye kına sürmüşsün, ucuz bir boyayla yıpratma derim ben. siyahı da düşünme bence, her gün yeni biri topik açıyor "siyahtan nasıl kurtulcam?" diye, sevmezsen dönüşü olmaz onun da. ama hint kınası da mantıklı değil bene; çünkü kına saçı zaten 1 tabaka kapladı, hint kınası da 1 tabaka daha kaplayacak. saçın için sağlıklı bi durum değil bu. ayrıca o da boya tutmayacak, gene uzamasını bekleyeceksin.

canım ucuz boya derken ucuz boyayı tüm saçına sür demedim.saçının bir ucuna uygula diye dedim.sonuçta kuaförlerde pahalı boya kullanmıyorlar.ucuzdan kastım tutmazsa boşuna gitmesin boya diye yani.ayrıca çikolata kahve filan yaptığındddada saç tutmazsa yine yıpranacak.onun garantisiide yok.bişekilde bir fedakarlık yapmak zorunda kalacak zaten arkadaş.

canım ucuz boya derken ucuz boyayı tüm saçına sür demedim.saçının bir ucuna uygula diye dedim.sonuçta kuaförlerde pahalı boya kullanmıyorlar.ucuzdan kastım tutmazsa boşuna gitmesin boya diye yani.ayrıca çikolata kahve filan yaptığındddada saç tutmazsa yine yıpranacak.onun garantisiide yok.bişekilde bir fedakarlık yapmak zorunda kalacak zaten arkadaş.

haklısın tabi, ben mesajı yazarken farketmemişim o "bi kısmına" yı:utangac: saç her şekilde yıpranır boyayla, o yönü de var işin.işte ben sabrettim, kurtuldum çok şükür. ama tahammül edemeyen için gerçekten çok zor kınayla yaşamak.

Back