Daha da beter etmemek için ,birkaç hafta kullan bence saçını, daha sonra..
kızıllığı alması için küllü bir renge boyayabilirsin..küllü koyu kumral olabilir..
cnm saçım şimdi siyah gbi zaten kapalı ortamda ama gün ışıgına cıkmaya korkuyorum ay iice takıntı oldu bende bu saçççyok bir 2 ay beklemek istiyorum saclarım berbat durumda allah kahretsin beni yaaa iice akarmı bu sac ozaman ???? koyu küllü kumralla kapatabilirim diosun yanii
cnm 2 ay gibi bir sürede akar gider o renk merak etme..önce bi aksın sonra çıkan renge göre karar verirsin ne yapacağına şimdi dokunma daha kötü olabilir..
Allah iyilinizi versin emi.Hayatımın hatası başlığını görünce sandımki telafisi mümkün olmayan bir hasar var:).En kötü ihtimal kestirin kısa çıkan saçlarınız düzgün uzasın:).
cnm ben cok yerde yazdım aynı seyı yasadım senınle tıpkısının aynısını. siyahtan açtırdım. dayanamadım boyadım kopkoyu değişik bişey oldu.
ben zeytinyağı falan bakım yaptım azcık bu arada da sabunla yıkadım aksın diye. ondan sonrada en açık sarı boyayı aldım boyadım. boya boyayı açmaz derler ama bende işe yaradı. şu an çok memnunum gören de bayılıyor saç rengime. biraz bakım yapıp deneyebilirsin.
cnm sürekli sabun kullnma kesinlikle aksın diye saç pullarını açıp yıpranmasına sebep oluyor bir ya da 2 kere dene en fazla..
canım bak son hali bu önceki halini bulamadım. koyu kahve düşün siyaha düşün aralardada kırmızılıklar falan.
çok güzel cnm nazar degmesin.....ben esmerim yani tenim bugday bu rengi tasıyamamm ama kızılllık yok dediğin gbi ben kızıllık gitsin saçımın dogal halini istiyorum bidaha boyayla ugrasmak istemiyorum
kız bende esmerim burda açık çıkmışım. kara bi kızımdır kaşım gözüm. :90:
takıntı yapmışsın cnm böyle giderse daha fena olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?