• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hayatımın hatasıı:(((( nolur bakın

SeciL90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
64
0
36
Eskişehir
kızlar hayatımın hatasını yaptım ben yaa :59: siyah saçalrımı açtırmak için kuaföre gittim bi güzel açti kahve tonları istiyodum koyu tonlarda ama adam kalktı çok açık bi kahve yaptı hoş bi renkti ama kaşlarım falan sırıttı neyse geldim eve evde garnier arzumun rengi 5.52 lik saç boyası vardı aptal gbi dayanamadım boyadım saclarımı nasılsa bu rengi istiyorum die allahım sonuc felaket :43: saclarım her telden çaldı turumcumsu kahve tonlarında bişiy oldu hemen kuaföre koştum sabah koyu kahveye boyattım ii hoş kapandı ama saclarımda gün ışgına çıkınca kızıllıklar olusuo :43: offf bu kızıllıklardan nasıl kutulabilirim yaa :43: kendi kendime mahvettim saclarımı of allahımm nolurr kızlar yardım edin lütfennnn

Daha da beter etmemek için ,birkaç hafta kullan bence saçını, daha sonra..
kızıllığı alması için küllü bir renge boyayabilirsin..küllü koyu kumral olabilir..

Daha da beter etmemek için ,birkaç hafta kullan bence saçını, daha sonra..
kızıllığı alması için küllü bir renge boyayabilirsin..küllü koyu kumral olabilir..

cnm saçım şimdi siyah gbi zaten kapalı ortamda ama gün ışıgına cıkmaya korkuyorum ay iice takıntı oldu bende bu saççç :43: yok bir 2 ay beklemek istiyorum saclarım berbat durumda :43: allah kahretsin beni yaaa iice akarmı bu sac ozaman ???? koyu küllü kumralla kapatabilirim diosun yanii

canım valla benim yengem kuaför benim saçlarım bildiğin kızıldı herkes boyatma bak kızıllar çıkacak falan derken yengem dedi sen gel ben halledeceğim saçlarıma açıcı sürdü sonra yıkadım tabi ben sapsarı sonra açık kumrala bi boyattım gayet şahane oldu herkes görünce şok oldu nasıl gitti kızılların falan dedi işte
bilmediğiniz güvenmediğiniz kuaföre insanlara yaptırmayın sadece saç acıcısıyla boyayı karıştırıyorlarmışmış falan sonra saçlar mahvoluyor tek tek yapacaksınız saç açıcıyı yapın bakın bakalım sarılık başlamış mı kızıllar gidiyor mu diye yıkayın sonra istediğiniz boyayı sürün böyle yaptık ne kızıl kaldı ne bi saç yanması........

cnm saçım şimdi siyah gbi zaten kapalı ortamda ama gün ışıgına cıkmaya korkuyorum ay iice takıntı oldu bende bu saççç :43: yok bir 2 ay beklemek istiyorum saclarım berbat durumda :43: allah kahretsin beni yaaa iice akarmı bu sac ozaman ???? koyu küllü kumralla kapatabilirim diosun yanii

cnm 2 ay gibi bir sürede akar gider o renk merak etme..önce bi aksın sonra çıkan renge göre karar verirsin ne yapacağına şimdi dokunma daha kötü olabilir..

Allah iyilinizi versin emi.Hayatımın hatası başlığını görünce sandımki telafisi mümkün olmayan bir hasar var:).En kötü ihtimal kestirin kısa çıkan saçlarınız düzgün uzasın:).

Allah iyilinizi versin emi.Hayatımın hatası başlığını görünce sandımki telafisi mümkün olmayan bir hasar var:).En kötü ihtimal kestirin kısa çıkan saçlarınız düzgün uzasın:).

bnm için öyle hem param gitti hem saclarım istediğim gbi olmadı bari koyu olsaydıda düzgün dursaydı ama oda yokk offf :43:cnm kestirsem kestiririmde uzatasıya kadar neler cektim zatennn kestirmeden bi yöntem bulmam lazım oda bekleyip sabretmek olucak sanırım:43:

cnm ben cok yerde yazdım aynı seyı yasadım senınle tıpkısının aynısını. siyahtan açtırdım. dayanamadım boyadım kopkoyu değişik bişey oldu.
ben zeytinyağı falan bakım yaptım azcık bu arada da sabunla yıkadım aksın diye. ondan sonrada en açık sarı boyayı aldım boyadım. boya boyayı açmaz derler ama bende işe yaradı. şu an çok memnunum gören de bayılıyor saç rengime. biraz bakım yapıp deneyebilirsin.

cnm ben cok yerde yazdım aynı seyı yasadım senınle tıpkısının aynısını. siyahtan açtırdım. dayanamadım boyadım kopkoyu değişik bişey oldu.
ben zeytinyağı falan bakım yaptım azcık bu arada da sabunla yıkadım aksın diye. ondan sonrada en açık sarı boyayı aldım boyadım. boya boyayı açmaz derler ama bende işe yaradı. şu an çok memnunum gören de bayılıyor saç rengime. biraz bakım yapıp deneyebilirsin.

çok saolun arkadaşlar yardımlarnız fikirleriniz için

cnm sen neye boyamıstın siyahtan açtırdıgın zmmn ve ne kadar süre bekledin açılması için ya saçlarımı güneşe tuttuğum zmn resmen kızıl ya kırmızı kırmızı görünüyo :43: daha ayrıntılı bi şekilde yardımcı olurmusun cnm seninde basından geçtiyse ben resimde koyucam aksam bakarsan sevinirimm:43: bi yol care bulmam lazım moralim cok bozuk

cnm sürekli sabun kullnma kesinlikle aksın diye saç pullarını açıp yıpranmasına sebep oluyor bir ya da 2 kere dene en fazla..:20: 2 ay sonra yine boya yapacaksın galiba ama kendin birşeyler denemk yerine bu süre içinde bu işlerde iyi bir kuaför bul ve ona yaptır boyayı..

Son düzenleme:
canım bak son hali bu önceki halini bulamadım. koyu kahve düşün siyaha düşün aralardada kırmızılıklar falan.
64383433531192990764007.jpg

canım bak son hali bu önceki halini bulamadım. koyu kahve düşün siyaha düşün aralardada kırmızılıklar falan.

çok güzel cnm nazar degmesin.....ben esmerim yani tenim bugday bu rengi tasıyamamm ama kızılllık yok dediğin gbi ben kızıllık gitsin saçımın dogal halini istiyorum bidaha boyayla ugrasmak istemiyorum:43:

Offff bende boyamakla hayatımın hatasını yaptım eski haline çevirmek için yeniden boyicam bugün :58:

benimde saçlarım siyahtı yıllardır bu siyahtan vazgeçemiyordum ama bi anda karar verdim açtırmaya süüper bi, renk olduuu siyahtan dönmekten korkmayın arkadaşlar sadece koaförünüze güvenin yeterr :))

Back