ameliyatın getiri ve götürülerini iyi hesaplamak lazım evet 6 ayda belki 70 kilo olabilirsiniz de 1 dizi ameliyat daha olmadan normal görünemezsiniz. Ben bu dsmartta bi program var onu izliyorum, şişmanlık cerrahları gibi bişi. Evet önce mide küçültme operasyonu yapılıyor ama sonra hasta gelip sarkan derilerini aldırıyor. Ne yazıkki vucut eski formuna kavuşamıyor bir sürü acı cektiğinle kalır gene aynadaki vucudundan memnun olamayabilirsin. özetle diyetle zayıflayıp zayıflayamayacağını test et. Küçükçocuğum var diyorsun öyleyse kendine zaman da ayıramıyorsundur buna rağmen 15 kilo vermişssin. Ağır ağır ver gene sarkma olsa bile bu minumumda olacakdır. Mideni yarıya bölmeleri ile senin yeme alışkanlığını değiştirmen aynı mantık yine az yiyeceksin ama bu zaten doğru olanı. Amaç hiçbir zaman zayıf olsak bile herşeyi sonuna kadar yemek en kalorili yiyecekleri deli gibi tüketmek olmamalı. Sen bu yazı diyet ve sporla geçir bak bakalım gidiyormu 15-20 kilo, yok gitmiyor dersen o zaman cerrahi müdahale düşün. Bu tür ameliyatlar genelde kıpırdayamayan hastalara uygun bence
eevt arkadaşım haklısın canım zaten 2 aydır diyetteyim tam 15 kilo verdim dediğin gibi ameliyat olan arkadaşımda yaptırdı estetik ameliyat aldırdı sarkık bölgelerini hal acılarını çekiyo aklımı karıştırdı boşu boşuna ben çok azimli başladım diyete dediğin gibi ameliyatsız diyetle verecem inşallah