Hayatımın en zor günüydü

Yeni hayatınız hayırlı olsun..
Sadece zaman ve yeni hobiler edinmek, inanın unutmanızı kolaylaştıracak.
Özgür olmanızın tadına varın gerçekten bunu yapın.

ben de 4 yıllık evliliğimi noktaladım 7 sene evvel
aynen her gün gece saat 12 de annesının evınden gelırdı
o zaman arabası yoktu
son otobus 12 deydı
o otobuse bıner bizim eve gelırdı
4 sene bekledım değişir diye değişmedi

sen de doğru olanı yapmıssın üzülme
gececek hepsi

Teşekkür ederim. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, darısı başıma inşallah:) 20 yıllık evliliği bitirmek daha zordur eminim ama evlilikte mutlu değilsen işkenceye dönüşüyor, kafesteymiş gibi hissediyor insan. Ve kendi yolunu çizince bir hafiflik geliyor, zincirlerinden kurtulmuş gibi hissediyorsun :)

Çekişmeli oldu anladığım kadarıyla boşanma davanız. Ne kadar sürdü? Kaç celsede bitti?

Her davanın konusu aynı olmadığı için aynı sürmeyecek elbette ancak merak ediyorum işte.

hic kafan karışmasın artik inan halden anlayan o kadar erkek var ki sadece bize denk gelmedi .
Benimki de uyuyordu gündüz gece de oturuyordu , birlikte uyumak uyanmak yoktu , ben boyle seviyorum diyordu kıyamıyordum . Gidip uyuyordum ama bekardan farkim yoktu boyle evlilik mi olurmuş .

Aynen sadece sevgi kaldi saygi da kalmadi sevgi yetmio artik bende delirdim bitirdim ama cok zor evli olmaya alismisim yalnizlik cok zor geldi ilcedeyim buyuk bir sehirde de degilim boguluyorum bazen burda bi tek o var kkmi arayayim kimle goruaeyim elim gidiyor onu arayasim geliyor.

En çok hayallere üzülüyor insan. Emeklere üzülüyor. Ne heveslerle yola çıkıyoruz ama sonuç...

Şartlarımız aynı sizinle, çocuk olmaması o kadar büyük avantaj ki. Ömrünüzün sonuna kadar o hastalıklı insanlarla muhatap olmayacaksınız.

Emin olun günden güne çok daha iyi hissedeceksiniz. Hobi edinin kendinize, spora gidin, yürüyüşler yapın sevdiklerinizle... Sakın kendinizi kapatmayın olur mu?

Bir gün gelecek değerinizi gerçekten bilen, yüreğinize dokunan, gülüşlerinizin sebebi olacak bir adam çıkacak karşınıza:) işte ozaman binlerce kere iyiki bitmiş diyeceksiniz...

Barismak mi istiyorsun ? O da istiyor mu, değişme var mi onda ?

tüylerim diken diken oldu bende aynı acıyı yaşadım geçiyor geçmiyor değil ama evimi hala özlüyorum ..hala acır içim 2 yıl geçti ama eski acım yok Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Amin Allah razı olsun. Hic bisey ilk gunki acı ile kalmıyor geçecek insallah

Aminnn inşallah. soyledikleriniz terapi gibi geldi bana çok teşekkür ederim. Iyi ki çalışıyorum. Öğretmenim ogrencilerim okadar iyi geliyorki bana sukrediyorum hep. Haftasonlarimi da gezerek geçiriyorum ama işte icim bi buruk o da geçecek inşallah

Ah güzelim ya Allah gönlüne göre versin canim benim.. unutma ki er ya da gec herkes bu yaptiklarinin bedelini ödeyecektir.. belki sen bunu görmeyeceksin ama gencecik bir kizin hayalleriyle oynamanin bedelini herkes ödeyecek.. bundan sonraki dönem cok önemli, sakin boynunu öne egme, sen utanilacak bisey yapmadin..

Neden ağlıyorsun ki bu Ayıdan kurtulduğun için ben olsam parti falan ayarlarım. Hayallerini hayırlı zamanda hayırlı bir kişiyle yasarsın. Mutlu günün olmamış ki düşündüğünde üzülesin

anası babası da demiyo muydu oğlum artık evlendin evine git. eşin evde falan filan. ne ınsanlar var ya. o nasıl senın oglunsa sende bi annenin babanın kızısın. gökten inmedin. üzülme sakın canım sen daha iyilerine layıksın. ana babasıyla evciliğini oynasın

Bana da çalışmak çok çok iyi geldi:) bütün sene hiç izin kullanmadım, 40 gün iznim var hala. 20 gününü kullanmazsam sene başında yanacak o 20 gün ama hiç önemli değil. Çünkü kendimi işe verince daha iyi hissediyorum:) hastalarımın bir Allah razı olsun demesi yetiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…