- Konu Sahibi butterfly_11
-
ben de 4 yıllık evliliğimi noktaladım 7 sene evvelHeyecanla hevesle hayallerle dizdigim evimi bugün ellerimle topladim. Bitti herşey. Bilemezdim böyle olacağını. Insanlara iyiyim diyorum ama gözyaşlarım durmuyor. Cok ağladım üzüldüm. Düzelir umuduyla bekledim. Ama olmadı. Sahip çıkmadı istemedi sevmedi belki de hepsi birer rol müş. Bende tiyatrosunun bir parçası olmuşum.
Evden ayrılalı 4 ay oldu . ne birkez olsun aradi nede geldi. Ailesine bağımlı bir es. Herzaman kenara itilen degersiz kaale alinmayan kişi bendim. Merhametsiz vicdansizin teki. Ne bana ne aileme saygısı var. Vari yogu ailesi. Gece 12lere kadar annesinin evinden gelmeyen evlilik bilincine sahip olmamış biriydi. Onun için bi hiç tim sanki. gözyaşı dokmedigim birgun gecmedi o evde iyi bi anımi hatırlayamıyorum bile. Doktugum gözyaşlarım yalan olan hayallerim için belkide bilmiyorum cok duygusalim. Protokol hazir bir imzaya bakıyor davanın açılması. Anlaşmalı olduğu için 1hafta da sonuçlanır zaten.
Daha once de konular açmıştim. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana
Ahh ya o gun gelsin ozgurlugumun tadini cikarayim ben deee insalahYeni hayatınız hayırlı olsun..
Sadece zaman ve yeni hobiler edinmek, inanın unutmanızı kolaylaştıracak.
Özgür olmanızın tadına varın gerçekten bunu yapın.
Teşekkür ederim. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun, darısı başıma inşallah:) 20 yıllık evliliği bitirmek daha zordur eminim ama evlilikte mutlu değilsen işkenceye dönüşüyor, kafesteymiş gibi hissediyor insan. Ve kendi yolunu çizince bir hafiflik geliyor, zincirlerinden kurtulmuş gibi hissediyorsun :)Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Bende 20 yillik evlliligimi bikac gun once sonlandirdim. Bosanma sureci zordu durusmalarin hic birine katilmadim daha cok uzulurum diye. Ama sukurler olsun ki bitti ve gercekten cok iyiyim artik,
Elbebekgulbebek63 sende daha iyi olacaksin emin ol. Dua et bol bol. Hakkinda hayirlisi olsun.
Aynen sadece sevgi kaldi saygi da kalmadi sevgi yetmio artik bende delirdim bitirdim ama cok zor evli olmaya alismisim yalnizlik cok zor geldi ilcedeyim buyuk bir sehirde de degilim boguluyorum bazen burda bi tek o var kkmi arayayim kimle goruaeyim elim gidiyor onu arayasim geliyor.hic kafan karışmasın artik inan halden anlayan o kadar erkek var ki sadece bize denk gelmedi .
Benimki de uyuyordu gündüz gece de oturuyordu , birlikte uyumak uyanmak yoktu , ben boyle seviyorum diyordu kıyamıyordum . Gidip uyuyordum ama bekardan farkim yoktu boyle evlilik mi olurmuş .
En çok hayallere üzülüyor insan. Emeklere üzülüyor. Ne heveslerle yola çıkıyoruz ama sonuç...İnşallah bende en yakin zamanda sizin gibi olabilirim. Aslında 4 ay oldu atlatmistim ya da öyle sanıyordum bilmiyorum. Bugun o eve girmek eşyalarımı toplamak cok zoruma gitti. Yıkılan hayallerime ağladım. Ailemin yanında daha mutluyum bu karar icin pisman olmadim hiç acaba demedim. Çocuk olmamasi en büyük şükür sebebim suan. Allah yardımcımız olsun
Barismak mi istiyorsun ? O da istiyor mu, değişme var mi onda ?Aynen sadece sevgi kaldi saygi da kalmadi sevgi yetmio artik bende delirdim bitirdim ama cok zor evli olmaya alismisim yalnizlik cok zor geldi ilcedeyim buyuk bir sehirde de degilim boguluyorum bazen burda bi tek o var kkmi arayayim kimle goruaeyim elim gidiyor onu arayasim geliyor.
Istemiyorum sadece bir basimayim diye barisma fikri geliyor bir de butun sebepleri unutum insan simariklik mi yaptim diyor oysa mutsuzdum uyum yoktu cok agladim annemi arardim gel bwni kurtar die falan ama insan unutuyor bilinc oyun oynuyor heraldeBarismak mi istiyorsun ? O da istiyor mu, değişme var mi onda ?
Degiatim diyor cok iyi anladim diyor 4 yildir degismedin simdi mi jnanayim diyorumm bosanma kafama dank ettirdi diyor ama be artik onu istedigimden emin degilim o kadar cok herseyi zorla yaptirdim ki artik onunla bisey yapasim gelmioBarismak mi istiyorsun ? O da istiyor mu, değişme var mi onda ?
Amin Allah razı olsun. Hic bisey ilk gunki acı ile kalmıyor geçecek insallahtüylerim diken diken oldu bende aynı acıyı yaşadım geçiyor geçmiyor değil ama evimi hala özlüyorum ..hala acır içim 2 yıl geçti ama eski acım yok Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Aminnn inşallah. soyledikleriniz terapi gibi geldi bana çok teşekkür ederim. Iyi ki çalışıyorum. Öğretmenim ogrencilerim okadar iyi geliyorki bana sukrediyorum hep. Haftasonlarimi da gezerek geçiriyorum ama işte icim bi buruk o da geçecek inşallahEn çok hayallere üzülüyor insan. Emeklere üzülüyor. Ne heveslerle yola çıkıyoruz ama sonuç...
Şartlarımız aynı sizinle, çocuk olmaması o kadar büyük avantaj ki. Ömrünüzün sonuna kadar o hastalıklı insanlarla muhatap olmayacaksınız.
Emin olun günden güne çok daha iyi hissedeceksiniz. Hobi edinin kendinize, spora gidin, yürüyüşler yapın sevdiklerinizle... Sakın kendinizi kapatmayın olur mu?
Bir gün gelecek değerinizi gerçekten bilen, yüreğinize dokunan, gülüşlerinizin sebebi olacak bir adam çıkacak karşınıza:) işte ozaman binlerce kere iyiki bitmiş diyeceksiniz...
Heyecanla hevesle hayallerle dizdigim evimi bugün ellerimle topladim. Bitti herşey. Bilemezdim böyle olacağını. Insanlara iyiyim diyorum ama gözyaşlarım durmuyor. Cok ağladım üzüldüm. Düzelir umuduyla bekledim. Ama olmadı. Sahip çıkmadı istemedi sevmedi belki de hepsi birer rol müş. Bende tiyatrosunun bir parçası olmuşum.
Evden ayrılalı 4 ay oldu . ne birkez olsun aradi nede geldi. Ailesine bağımlı bir es. Herzaman kenara itilen degersiz kaale alinmayan kişi bendim. Merhametsiz vicdansizin teki. Ne bana ne aileme saygısı var. Vari yogu ailesi. Gece 12lere kadar annesinin evinden gelmeyen evlilik bilincine sahip olmamış biriydi. Onun için bi hiç tim sanki. gözyaşı dokmedigim birgun gecmedi o evde iyi bi anımi hatırlayamıyorum bile. Doktugum gözyaşlarım yalan olan hayallerim için belkide bilmiyorum cok duygusalim. Protokol hazir bir imzaya bakıyor davanın açılması. Anlaşmalı olduğu için 1hafta da sonuçlanır zaten.
Daha once de konular açmıştim. Sizinle dertlesmek iyi geliyor bana
Bana da çalışmak çok çok iyi geldi:) bütün sene hiç izin kullanmadım, 40 gün iznim var hala. 20 gününü kullanmazsam sene başında yanacak o 20 gün ama hiç önemli değil. Çünkü kendimi işe verince daha iyi hissediyorum:) hastalarımın bir Allah razı olsun demesi yetiyor:)Aminnn inşallah. soyledikleriniz terapi gibi geldi bana çok teşekkür ederim. Iyi ki çalışıyorum. Öğretmenim ogrencilerim okadar iyi geliyorki bana sukrediyorum hep. Haftasonlarimi da gezerek geçiriyorum ama işte icim bi buruk o da geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?