Hayatimin en kötü gecesi yardim edin

Su an hayatimin en kötü gecesini yasiorum. Esimle bir bucuk sene önce severek evlendik. O cok iyi birisiydi beni el üstünde tutiodu ve cok asikdi bana. Onu türkiyeden almanyaya getirdim, kendisi insaat mühendisi. Yavas yavas herseye sinirlenmeye basladi herseye kiziodu. Sonra bana küfür etmeye basladi sonudada tokat. Bugünde yine bsey icin tartisdik ve surat asdim diye güler yüzlo olmadim diye bana tokat atdi okadar sert vurdu ki yere düsdüm beynim sarsildi. Beni kendi evimden atdi git dedi seni istemiorum dedi. Üstüne yine ben agladim yine ben özür diledim. Gururun yok mu dedi git dedi. Kendisi ne dili ögrene bildi nede is buldu. Evi ben gecindiriorum. Bide akraba evliligi. Napicami bilmiorum. Sanki iki kisiliyi var. Biri cok iyi beni cok sever ama tepesi atdi mi kötü birisi olio. Bavulumu toplayip gidemedim. Napicami bilmiorum onu cok seviodum ama su an hic bsey hisetmiorum. Esine tokat atan vuran küfreden bir erkek nasil sevebilir ki esini. Kayinvaldeme söylemek istiorum önce. ya da önce kime gitsem söylesem cok üzgünüm ölmek istiorum. Lütfen yardim edin...
Bende almanyada yaşiyorum kusura bakma ama saf misin okadar... senin evinden seni nasil kovuyor. Bir kere git boşan hemen türkiyeye geri gitmek zorunda oturumunu elinden alcaklar. Ne takiyorsunki semk takmiyan adami. Belliki istemiyor seni

uzulmeyin..kimi neyle tehdit ediyor Allahaskina?
siz karsisinda aglayarak yalvararak onu kaf dagina cikarmissiniz.
tamam alalim biletini ugurlar olsun diyin..kimi kimin evinden kovuyorsun sen diyin..bunlari demek cok zor degil.
boyle her kizdiginda size tokat aticaksa yarin tekmeye de hazirlikli olun.
haklisiniz vallah. Ama gercekden sevmior daha, sevse yapmaz. Benim surat asmamdan bikmis bide ona hic yardimci olmiomusum almnca konusunda.

Bende almanyada yaşiyorum kusura bakma ama saf misin okadar... senin evinden seni nasil kovuyor. Bir kere git boşan hemen türkiyeye geri gitmek zorunda oturumunu elinden alcaklar. Ne takiyorsunki semk takmiyan adami. Belliki istemiyor seni
kac sefer bitdi dedi bosicam dedi ama annemgile diyelim dince hemen kimseye söyleme dior. Kimse bilmesin dior. Beni cok sevdini biliorum evlendimizde ama simdi emin deglim

haklisiniz vallah. Ama gercekden sevmior daha, sevse yapmaz. Benim surat asmamdan bikmis bide ona hic yardimci olmiomusum almnca konusunda.

almanca konusunda baslangic seviyesinde dahi degilse siz nasil yardim ediceksiniz butun gun isteyken?
aksama kadar vakti vardir sanirim,kurslara gitsin,eve geldiginizde de almanca konusun.
benim esim yabanci,bana ilk zamanlar dil konusunda yardimci olmadi,olamadi.kursa gittim haftanin 5 gunu,belli bi seviyeye gelince evde disarda konusarak pekistirdim sonra.
ya sizden beklentilerini azalticak ya da gitsin turkiyeye.

almanca konusunda baslangic seviyesinde dahi degilse siz nasil yardim ediceksiniz butun gun isteyken?
aksama kadar vakti vardir sanirim,kurslara gitsin,eve geldiginizde de almanca konusun.
benim esim yabanci,bana ilk zamanlar dil konusunda yardimci olmadi,olamadi.kursa gittim haftanin 5 gunu,belli bi seviyeye gelince evde disarda konusarak pekistirdim sonra.
ya sizden beklentilerini azalticak ya da gitsin turkiyeye.
Almanyada her yer kurs dolu gitsin ögrensin ha onun niyeti yok o ayri..

Bakin adam kufrediyo adam tokat atiyo adam kovuyo ama sen ozur diliyosun sonra adam kendi kendone ne diyo biliyomusun bu kadina ne yapsam ses etmez ne yapsam gidemez benide bi omur ceker diyo kendinize bunu yapmayin..ailenizle konusun siz sessiz kaldikca bu boyle devam eder canini yolda mi buldun hersey olcagina varir ve kimse birden degismez belliki bu adam deger vermiyo sana israrla gitmeni istiyo nasil durursun daha

Hayır yani niye böyle davranıyor ki sanki kaçırdın kendine zorla karı ettin. Sonuçta kendisi gelmiş isteyerek severek. Ayırca sen niye özür diliyorsun ne kadar saçma. Onun iş bulması gerekir dil öğrenmesi gerekir. Senin ne suçun var. Herkes almaya da çalışabilmek için uğraşıyor. O gübütn eksikliklerini sana şiddet göstererek kapatmaya çalışıyor. Bak ben adamım döverim gibi. Erkeklerin hayvani iç güdülerinden biri.

insanlar kendine eziyet etmeye bayılıyor komik olmayın size değer verse siz istemezsiniz eminim boşanın bu kadar basit

Sen daha çok konu acarsın gibime geliyor baksana daha geçen gün aynı içerikte bir başka konu açmışsin ve yine tavsiyeleri kulak ardı etmişsin.

ben sana boşan,onu evden kov gibi senin için utopik şeyler söylemiycem çünkü umrunda olmayacak.tek tavsiyem evliliğin kurtulsun diye çocuk yapma.

X