Hayatimin en kötü gecesi yardim edin

ne mutlu ki sana isin var. sen degil o aglasin o uzulsun. benim de evliligim zor bir surecten geciyor seni anliyorum. utaniyorsun belki dustugun durumdan. herkes ne diyecek diyorsun ama ben bunu astim. herkesten bana ne. bize ne. ILK KENDI ANNENE ANLAT. O SENI EN IYI TANIYAN. ONUNLA KONUSUP ADIM AT. AILEN SANA DUSKUN MUDUR? yanlis anlamayin oyle aileler var ki dayagi bile affet diyebilir bu da bana gore cocuguna duskun olmamak ve cahil olmaktir. benim annem bosanicam dedigim saniye arkandayim yavrum senin icin bittiyse bitmistir uzulme der ve her konuda kimin ne dusundugunu zerre onemsemez sadece benim dogru karar verdigimden sinirden soylemedigimden emin olmak istwr ilerde pisman olmayacagimi bilmekister. ama bazen duyduklarim beni cok uzuyor insanin ailesi arkasinda degilse hayata karsi daha dik dahaguclu olmasi gerekiyor cunku. ama

Annem babam ailem hep arkamda daima. Onlar bana cok düskün bende onlara. Bunu ögrenince cok ama cok yikilicaklar. Esimi cünkü cok seviorlar ve bana böyle bsey yapicani hic düsünmezler. Uyku girmio gözüme yarinde nasil ise gidicem . Su an napicami bilmiorum sadece cok yorgunum ve hersey kötü bi rüya gibi gelior.

utaniyorsun derken asla yanlis anlasilmak istemem -SIDDET GORMUS OLMAKTAN UTANIYORSUN- demek istedim. cunku insanin her turlu siddete karsi onuru zedelenir. hoş burda utanip gocunmasi gereken tabi ki de siz deilsiniz. ama insan bin bir umutla yaptigi yuvanin da yikilisina gobek atamiyor haliyle. hangi sebeple yiklirsa yikilsin buyuk bir aci. sonucta duzen degisiyor alisilan sevilen insan gidiyor. insanlar kuslari kedileri olunce bunalima giriyor. ama herseyi atlatiyor insan oglu

bana benim
peki bir anda mi degisti boyle? is bulamamak mi onun sinir sistemini bozdu yoksa hep boyle biriydi de yeni mi aciga cikardi gercek karakterini sizce

Hata hem sizde, hem eşinizde ve en başta da evliliğinizde. İlk başta Türkiye'den oranın dilini bilmeyen bir insan ile evleniyorsanız iş bulamaması, afallaması ve bunalıma girmesi gayet normal. Uzun zaman da geçse maalesef kolay kolay da bulamayacaktır ve sorunlarınız devam edecek. İkincisi insan her ne yaşarsa yaşasın dayak atmak hiç bir erkekliğe sığmaz, mühendis olup insan olamamışsa bunu da hiç bir zaman değiştiremezsiniz. Üçüncüsü de onurunuzu bu kadar ayaklar altına almanız onu daha da sinirlendiriyor bilmem farkındamısınız. Halbu ki biraz onurlu bir duruş sergileseniz belki bunlara cesaret edemeyecek. Sorunlarınızı kendiniz çözemiyorsanız zaten kayınvalde vb bir kişiye söylemek niye bilemedim. Madem ayrılmaya niyetiniz yok oturup beraberce çözüm üretmeye çalışın.

yanliz sunu iyi dusundunuz mu? kayinvalideniz nasil biri? eger adil biri degilse ve size o en nefret edilecek soruyu sorarsa ? - sen ne yaptin da vurdu ? gibi igrenc seyler vardir ya. sanki dayagin bahanesi nedeni gerekcesi olabilirmis gibi. tabiki suan burdan sadece bos bos konusup aslinda paylasmaya calisiyoruz ama bence kendi ailenizden birine ilk etapta soyleyin derim. cunku uzulselerde bir sekilde duyucaklar

Kavgalriniz niye cikiyor?
Niye Almanya ya geldi ?
Yani ben nasil bi psikoloji oldugunu biliyorum. Birden kulturschock , Turkiye den gelen biri icin inanilmaz sıkıcı. Dil bilmiyorsa kendi seviyesinde arkadas bulmasi sıkıntı. Size vurmasi cok kötü tabi , kabul edilemez. Ama ben sadece onun nasil hissettigini biliyor musunuz diye sordum. Bir de burda yetismis bazi kimseler biraz tuhaf oluyor. Yani dogru kelimeyi bulmaya calisiyorum. Nasil desem mesela bana bin kere legonun ne oldugunu anlatiyorlar. Biliyorum diyorum, tuhaf tuhaf bakiyorlar. Sonra yine anlatiyorlar. Buna benzer bir cok örnek verebilirim. Esiniz okumus biri. Yani agir gelir insana cocuk yerine konulmak. Biliyorsunuz burda ruhsal ve sinirsel hastalik cok. Almanyaya gelmeden öncede böyle miydi?

Ilk adimi nasil aticami bilmiorum. Babama mi söylesem ? Olaylar cok büyür bide akraba evliligi...
buyusun. siz demek ki ayrilmayi hic mi hic dusunmuyorsunuz. bence kendinize durust olun. buyur demek ne demek bitebilir hersey demek. geri donusu olmayan bir yola girilebilir demek dimi? ayrica ona sunu neden demiyor sunuz? sen kimi kimin evinden kovuyorsun diye? ben bir lira kazanmiyorum esim eve de bana da bakiyor yine de bana git dese sen OZUR DILERIM AMA G..AT MISIN BENI NASIL EVDEN GIT DIYE KOVARSIN ONURUN VARSA ERKEK OLARAK SEN DEFOL DERIM. AY SINIR OLDUM SIMDI :/

tek yapman gereken onu boşayıp Türkiye'ye sepetlemen.. nasıl böyle adamlara prim verebiliyorsunuz. ne sevgisi bu? nasıl bir sevgi? hayatınız boyunca hiç mi sevilmediniz? bunu nasıl sevgi sanabiliyorsunuz? gerçekten böyle bir evliliği hakettiğinizi mi düşünüyorsunuz?

Adam calismiyor, dil bilmiyor, siginti gibi yanınızda yaşıyor. Türkiyeden onu getiren siz, çalışan siz,dil bilen siz, ama dayak yiyor gurursuzluk yapıyor sokağa atılıyor ahlar vahlar ediyorsunuz. Adam paşa gibi kendine güvenli. Hakediyorsunuz kusura bakmayın. Tepenize cikarmissiniz pisirik gibi davraniyorsunuz. Ben olsam ona öyle bi tekmeyi basardimki kendini yıldızlarla sayisirken Türkiye de bulurdu

Almanyaya gelmeden önce böyle degildi. Yani kendisinin sinirli yapisi var kendi söylio sma vic beni okadar kirmazdi. Buraya geldi degisdi.

yok böyle deguldi. Sinirli birisi zatende simdi ama baska biri. Hemi suclu bana hala tavir yapio.

Bende böyle seyler duyunca aynisini derdim hatda buna katlanan insanlari anlamazdim. Neyo bekledimi bilmiorum. evden bile kovamadim akraba diye.

Kendini ezdirmekte son noktadasin. Evi dahi sen gecindirirken seni kovuyor ustune gurursuz bile diyor sen hala biletini alip yollamiyorsun adami bide seni cok sevdigi her halinden belli

ya almanya da erkek mi yoktu dil bilmez iz bilmez kullanmış seni oraya gelmek için,
eve sen bakıyorsun madem kes harçlığını.

Sizin evinizden sizi mi kovuyor? Vuruyor beyniniz sarsiliyor birde siz ozur mu diliyorsunuz?
Koyun kapinin onune donsun geri ulkesine

Sizin evinizden sizi mi kovuyor? Vuruyor beyniniz sarsiliyor birde siz ozur mu diliyorsunuz?
Koyun kapinin onune donsun geri ulkesine
ben eysalarim toplayip gidicem. Zaten kendi bitdi dior beli ki sevgi ask kalmadi. Biz birbirimizi cok seviorduk cok asikdik kalbim acior okadar kötü bir his ki bu. Hala onu herseye ragmen seviorum cünkü onun öteki tarafinifa biliorum bi melek gibi. Ama benden bikmis dedi.

yok kulanmadi zaten gelmek istemiodu. Yarin biletimi alip gidicem senide bosicam dior.

uzulmeyin..kimi neyle tehdit ediyor Allahaskina?
siz karsisinda aglayarak yalvararak onu kaf dagina cikarmissiniz.
tamam alalim biletini ugurlar olsun diyin..kimi kimin evinden kovuyorsun sen diyin..bunlari demek cok zor degil.
boyle her kizdiginda size tokat aticaksa yarin tekmeye de hazirlikli olun.

Almanyaya gelmek icin seni merdiven olarak kullanmis sakın birde çocuk yapma bende diger arkadaslar gibi sevgi bulamadim bu durumda dizilerdeki kötü üvey baba misali sen almanyada yaşayan orayi bilen hukuku aileyi haklarini bilen biri olarak sabretme bir an önce postala asalağı çok sinirlendim ve üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…