- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 40
ne mutlu ki sana isin var. sen degil o aglasin o uzulsun. benim de evliligim zor bir surecten geciyor seni anliyorum. utaniyorsun belki dustugun durumdan. herkes ne diyecek diyorsun ama ben bunu astim. herkesten bana ne. bize ne. ILK KENDI ANNENE ANLAT. O SENI EN IYI TANIYAN. ONUNLA KONUSUP ADIM AT. AILEN SANA DUSKUN MUDUR? yanlis anlamayin oyle aileler var ki dayagi bile affet diyebilir bu da bana gore cocuguna duskun olmamak ve cahil olmaktir. benim annem bosanicam dedigim saniye arkandayim yavrum senin icin bittiyse bitmistir uzulme der ve her konuda kimin ne dusundugunu zerre onemsemez sadece benim dogru karar verdigimden sinirden soylemedigimden emin olmak istwr ilerde pisman olmayacagimi bilmekister. ama bazen duyduklarim beni cok uzuyor insanin ailesi arkasinda degilse hayata karsi daha dik dahaguclu olmasi gerekiyor cunku. amaSu an hayatimin en kötü gecesini yasiorum. Esimle bir bucuk sene önce severek evlendik. O cok iyi birisiydi beni el üstünde tutiodu ve cok asikdi bana. Onu türkiyeden almanyaya getirdim, kendisi insaat mühendisi. Yavas yavas herseye sinirlenmeye basladi herseye kiziodu. Sonra bana küfür etmeye basladi sonudada tokat. Bugünde yine bsey icin tartisdik ve surat asdim diye güler yüzlo olmadim diye bana tokat atdi okadar sert vurdu ki yere düsdüm beynim sarsildi. Beni kendi evimden atdi git dedi seni istemiorum dedi. Üstüne yine ben agladim yine ben özür diledim. Gururun yok mu dedi git dedi. Kendisi ne dili ögrene bildi nede is buldu. Evi ben gecindiriorum. Bide akraba evliligi. Napicami bilmiorum. Sanki iki kisiliyi var. Biri cok iyi beni cok sever ama tepesi atdi mi kötü birisi olio. Bavulumu toplayip gidemedim. Napicami bilmiorum onu cok seviodum ama su an hic bsey hisetmiorum. Esine tokat atan vuran küfreden bir erkek nasil sevebilir ki esini. Kayinvaldeme söylemek istiorum önce. ya da önce kime gitsem söylesem cok üzgünüm ölmek istiorum. Lütfen yardim edin...