Hayatımın en büyük hatası

Yazlik yerde bikini ustuyle marketede gidiliyor simdi duruma gore Izmir biraz daha farkli elbette.
Yani olayi sadece kendi sehir ve aile icine gore degerlendirmemek lazim. Genel Turk toplumunda bu şekilde olmadigini gözlemledim ben gayet.

Kendime göre yorum yapsam ben zaten Turkiyede dogmadim Hollandada yasiyorum suan ama Hollandaya göre yorum yapmiyorum veya balkan ulkelerine gore konusmuyorum.

Valla sizi bilmem ben gayet arkadaşlarımla kahvede içebiliyorum akolde alabiliyorum gidip daha kimseyle sevişmedim sizin sevgiliniz nişanlınız kocanız bu işleri yapacak kişilerse benim şort giymemin bunla hiç alakası yok

E ben rizeliyim ama rizeye göre konuşmuyorum çevreme göre konuşuyorum diyorum ki şortluyum daha kimseyi ayartmadım erkek komşumki benim için yakınlar onun yanında da gayet rahatım kocam dert etmiyor kimsenin dert etmesine gerek yok bence Türk toplumuna bakarsan kadını dövmek aldatmak da gayet normal erkek yapar çünkû onada okey diyor muyuz

Meselenin şort olmadığını konu sahibini x kişisinin rahatlığının adamdan kaynaklandığına dem vurmuş ben öyle anladım. Beyaz giymesi de saçma olmuş ama adam zaten yürüyen deccalmis iyi ki yol vermişin inşallah geri dönmez yoluna çabucak bakarsin

Okey demekten ziyade toplumda bunlar var diyebiliriz. Bazilarinin cevresinde dayak yok diye hayir oyle bir sey yok diyebiliyor muyuz? Kendi cevrenizde siz oylesiniz ama genel toplumda coook yakin samimiyet yoksa hatta varsa bile alt komşuya minicik şortla inilmez genelde bu toplumda vaaar yani eger bu normal olsa kadinin dikkatini cekmezdi. Kadin ayartiyor demekten ziyade aralarinda farkli bir samimiyet belirtisi olarak gormus bunu.

Beyaz elbise, şort vs.den ziyade, komşu kişisinin bizsiz yapamaz yok işte bizi seviyor vs. demesi sıkıntı bence.
Hayırdır? Ne gibi bir vazgeçilmezliği var ki? Nişanlı yani eş adayı, herkesten daha önde olmalı bana göre. Onsuz yapamayacağı kişi nişanlısı olmalı. Komşu kadın büyük büyük konuşuyor, onu böyle konuşturan kim? Neye dayanarak konuşuyor?

Nişanlınız kağıt üstünde ya da değil evlilik yapmış bunu sizden gizlemiş siz onu sindirmişsiniz takılmamışsınız ama x kişisinin şortla bağ evine gitmesine mi takıldınız gerçekten? Ayrıca atmışsınız nişanı bitmiş çok iyi olmuş hala neyi sorguluyorsunuz?

Çok şeyi sindirmişsin fazla sabırlısın . Nişanlın hiç güvenilir değil daha neleri vardır bilmediğin ortaya çıkmayan . Bu adamlar neden böyle artık doyumsuz ciddiyetsiz hal aldılar .
Ucuz kurtulmuşsun evlenip çekmek vardı

Ben de çok küçük bir Anadolu şehrindenim kliniğim var sürekli kadınlarla çalışıyorum herkesin içini az çok çözmüş biriyim bana bile normal gelmeyen bir şeyi anlatıyorum sadece çok af edersiniz ama 3 dil bilen kariyeri sağlam olan biriyim

İşte bende onu çözmeye çalışıyorum başka bir şey mi var diye yardım almak için paylaştım

3 dil bilip kariyerli biri olunca çok medeni mi oluyorsunuz :) konunuzdan anlaşıldığı gibi

3 dil bilip kariyerli biri olunca çok medeni mi oluyorsunuz :) konunuzdan anlaşıldığı gibi
Hayır medeni olmuyorum. Medeniyet göreceli bir kavram sadece başka kadınların yorumlarını merak ediyorum çok büyük çıkmazdayım o yüzden buraya yazdım. Ne yapmam gerektiği ile ilgili

Hayır medeni olmuyorum. Medeniyet göreceli bir kavram sadece başka kadınların yorumlarını merak ediyorum çok büyük çıkmazdayım o yüzden buraya yazdım. Ne yapmam gerektiği ile ilgili
Yapacağını yapmışsın nişanlın leş biri belli başka kadınlarla ilgisi yok kurtulmuşsun iyide etmişsin

Evliliğin gizlenmesi sorun değil de şort ve kadın mı sorun?

Nişandan bir gün önce adamın kağıt üstünde de olsa bir şekilde daha önce evlenmiş olduğunu öğreniyorsunuz ve önemsemeyip nişanlanıyorsunuz.

Adam yalancı yahu,ortaya da çıkmış. Bile isteye devam etmişsiniz,gerisini okumaya gerek yok

Ben karaktersiz bir adamı sevmişim akılsız başım demek yerine yelloz,mini şortlu asifte deyip suçu hemcinsine atmak bravo akladınız yiğidi tekrar gelirse barışın ama o siteden taşının aklı çelinir aslanın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…