hayatimin dönüm noktası için yardım lütfen

queen_04

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
99
61
Herkese günaydın.paylasicak bunu anlaticak kimsem yok sizlerden yardım rica ediyorum. 7 yıllık bir ilişkim vardı. Bayramda da nişanlandik.bugüne kadar olaylarımiz oldu her ilişki gibi fedakarlıklar kavgalar elbette bizde de oldu.birbirimizi seviyoruz seneye evlilik planlarindaydik.dün şöyle bir olay yaşadim. Nisanlimin telefonuna bakmak istedim. Her zaman yapmam bunu ama zaman zaman bakma gereği hisederim bisey ni var dusuncesiyle degil de biz kızlar hep yaparız bunu merak ederiz.yakın bir arkadaşı bir mesaj gondermis numara iletmis vp dan. Numarayi direk rehberinden iletmis arkadaşı. Ismi de burcu cd diye kayıtlı kızlar. Ben bu kim dedim. Sonra rehberine baktım numarayi kaydetmemis nisanlim. Sonrasinda normal mesajlarina girdim. Daha perşembe günübu numaraya mesaj atılmış. Musaitsen acar misin demis adini söylemiş daha once de görüşmüştük demiş. Aramalarina girdim üç kere araması var. Ilk önce bunun bi kız oldugunu dusundum arkadaşı mi diye düşünürken. Cd olayına takildim internete yazıp anlamini öğrenince şoka girdim.soylemeye utaniyorum ama anlamini bilenler biliyordur ben yeni ogrendim. Sonra bu arastirmalarimdan sonra kafami toplayip tabiki nisanlima sordum bu olayin ic yüzünü. Bana ilk once ne mesaji bende oyle birsey yok diyerek gecistirmeye çalıştı.burcu kim bende oyle birisi yok diyerek gecistirmeye çalıştı. Mesajin resmini çekmiştim. Numaranin ona gonderildigi mesajin da resmini çektim aynı şekild. Cd ne demek biliyorum anlamini kim bu diye üstüne gidince aciklama olarak bu arkadasin arkadaşı dedi. Daha önce ugradik yanına dedi.meslegini ben bilmem etmem evet bu normal olmayan bi erkek dedi.geçen gün de yanina ugrayacaktim beni hatirlamasi için daha once görüşmüştük diye mesaj attim dedi. Inanmiyorum arkadaşlar hic bir kelimesine. Ama aklım da almıyor. Düşündüğüm şeyi olanları kabullenemiyorum. Nişanı atıp aileme ele güne ne derim. Nolur beni aydınlatin bana yardım edin okuyup gecmeyin nolur

Amaaann :işsiz: bu supheyle evlenmek daha mi iyi ele gune nisani attik demekten? Bir de travestiyle mi aldatacak. Nisanlinizin gay olma ihtimali var ne yazik ki. :bicak: ben olsam asil buna takilirdim. Bizim gibi homofobik toplumlarda ne yazik ki asil cinsel yonelimini örtmek icin evlenen bir sürü erkek ve kadin var. Riske atilacak bir konu degil. Umarim ayrilirsiniz.
Ek: cd nin acilimi crossdress demekmis. Trans erkekleri kapsiyor.
Sizin de bunu niye dile getirmek istemediginizi anlamadim. Utanilacak bir sey mi bu? Asil sadakatsiz nisanliniza nisanlim demeye utanin.

Amaaann :işsiz: bu supheyle evlenmek daha mi iyi ele gune nisani attik demekten? Bir de travestiyle mi aldatacak. Nisanlinizin gay olma ihtimali var ne yazik ki. :bicak: ben olsam asil buna takilirdim. Bizim gibi homofobik toplumlarda ne yazik ki asil cinsel yonelimini örtmek icin evlenen bir sürü erkek ve kadin var. Riske atilacak bir konu degil. Umarim ayrilirsiniz.
Ben de ışte bunu anlayamıyorum. Travesti erkek bedeni mi allahım aklıma mukayet olsun gerçekten allaj bullak kafam.

Belliki bişeyler var.bu öyle geçiştirilcek bi konu değil.nişanlın farklı eğilimleri olabilir.evlenip pişman olcana bence ayrıl.birde hiç şüphelenmedin mi böyle bişeyden.
Hic hic bir şekilde suphelenemedim. Asla. Aklima gelecek en son şey. Çünkü kesinlikle bana çok ilgili. Yani asla suphelenmedim aklima bunu getirecek hicbirsey olmadi. Dünden beri sok yaşıyorum bu yüzden. Kadın olarak birisyle aldatmasini kabullenmem fakat allahindan bul deyip anlarım. Fakat bunu kabullenemiyorum anlayamiyorum. Nisanlimin arkadaşı ile konuştum erkek bu kişi ama değil iste dedi. Bildigin bayan ışte dedi.erkek adini bile kimse bilmez dedi.

Ben de ışte bunu anlayamıyorum. Travesti erkek bedeni mi allahım aklıma mukayet olsun gerçekten allaj bullak kafam.

Evet. Gayse bu durum önünüze mutlaka gelecektir. Simdi gelmezse 50 yasinda gelir. Çünkü sizinle beraber olmak istemeyecek, mutlu olmayacak, belki midesi bulanacak. Bu duruma sıradan bir aldatma olarak bakmayin. Beraberken iyi olamazsiniz.

Hic hic bir şekilde suphelenemedim. Asla. Aklima gelecek en son şey. Çünkü kesinlikle bana çok ilgili. Yani asla suphelenmedim aklima bunu getirecek hicbirsey olmadi. Dünden beri sok yaşıyorum bu yüzden. Kadın olarak birisyle aldatmasini kabullenmem fakat allahindan bul deyip anlarım. Fakat bunu kabullenemiyorum anlayamiyorum. Nisanlimin arkadaşı ile konuştum erkek bu kişi ama değil iste dedi. Bildigin bayan ışte dedi.erkek adini bile kimse bilmez dedi.
Son üç cümlenden hiç bişey anlamadım.o numarayı aradınız mı hiç.

Nisanlimin arkadaşı ile konuştum erkek bu kişi ama değil iste dedi. Bildigin bayan ışte dedi.erkek adini bile kimse bilmez dedi

Kadin derken dış görünüşü kadin. Ama bir penisi var, acikca anlatabiliyor muyum? Trans erkeklerle iliskiye anal kanal yoluyla girilir. Sadece onlar iliskideki kadin rolünü ustlenmek isterler. Cinsiyet degistirdiyse bilemem tabii. O zaman bir vajinasi da vardir.

cross dresser. ayrılman gerekiyor ya da bunu kaldırabileceksin kaldırabileceğini de sanmıyorum ben olsam kaldıramazdım.

X