Herkese günaydın.paylasicak bunu anlaticak kimsem yok sizlerden yardım rica ediyorum. 7 yıllık bir ilişkim vardı. Bayramda da nişanlandik.bugüne kadar olaylarımiz oldu her ilişki gibi fedakarlıklar kavgalar elbette bizde de oldu.birbirimizi seviyoruz seneye evlilik planlarindaydik.dün şöyle bir olay yaşadim. Nisanlimin telefonuna bakmak istedim. Her zaman yapmam bunu ama zaman zaman bakma gereği hisederim bisey ni var dusuncesiyle degil de biz kızlar hep yaparız bunu merak ederiz.yakın bir arkadaşı bir mesaj gondermis numara iletmis vp dan. Numarayi direk rehberinden iletmis arkadaşı. Ismi de burcu cd diye kayıtlı kızlar. Ben bu kim dedim. Sonra rehberine baktım numarayi kaydetmemis nisanlim. Sonrasinda normal mesajlarina girdim. Daha perşembe günübu numaraya mesaj atılmış. Musaitsen acar misin demis adini söylemiş daha once de görüşmüştük demiş. Aramalarina girdim üç kere araması var. Ilk önce bunun bi kız oldugunu dusundum arkadaşı mi diye düşünürken. Cd olayına takildim internete yazıp anlamini öğrenince şoka girdim.soylemeye utaniyorum ama anlamini bilenler biliyordur ben yeni ogrendim. Sonra bu arastirmalarimdan sonra kafami toplayip tabiki nisanlima sordum bu olayin ic yüzünü. Bana ilk once ne mesaji bende oyle birsey yok diyerek gecistirmeye çalıştı.burcu kim bende oyle birisi yok diyerek gecistirmeye çalıştı. Mesajin resmini çekmiştim. Numaranin ona gonderildigi mesajin da resmini çektim aynı şekild. Cd ne demek biliyorum anlamini kim bu diye üstüne gidince aciklama olarak bu arkadasin arkadaşı dedi. Daha önce ugradik yanına dedi.meslegini ben bilmem etmem evet bu normal olmayan bi erkek dedi.geçen gün de yanina ugrayacaktim beni hatirlamasi için daha once görüşmüştük diye mesaj attim dedi. Inanmiyorum arkadaşlar hic bir kelimesine. Ama aklım da almıyor. Düşündüğüm şeyi olanları kabullenemiyorum. Nişanı atıp aileme ele güne ne derim. Nolur beni aydınlatin bana yardım edin okuyup gecmeyin nolur