- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 32
- Konu Sahibi hayallperestt
Annem kuzenimin toplantısına gtcekti bnada gel dedi bnde yok ya yrn c.tesi bn uyucam dedim nese sonra sbh oldu we gtmeye karar werdm kuzenm bn annem kuzenimin okuluna gttk annem tplntya girdi bzde kuzenmle bhçede otrydk snra okuln bahcesne arabayı kaydırarak biri girdi baktm we bu ne ya hawalı die düşünmüştüm. tabi biz orda tanşmadk. ondan snraki gün yani pazar günü kuzenim sewglsyle profiloya gtckti annem tek gndermiyo bnle glrmsn dedi bnde tmm ddm gttk snra kuzenmn sewglsinin yanında bi çock da gelmiş yani bnmm aşkmm :)tam otrcktm bnm otrcam sandalyeyi çekti kendi otrdu bnde snr oldm snrden kızarmştm:d nese snra arkdşna bnm anlamıcam şeklde yani tersçe çıktığı warmymş srsana diodu snrada arkdşıda bna nuray çktn warmı dedi bnde yk dedim tabi aşkmda sewinmş olmadığını duyunca bnu snradan anltmştı orda nrml knştk fln tabi o sıra aklımdan bile geçmiyo sewgili olcağımz fln. snra bizi ewin yakınına bıraktılar gelirkende bn msnini istemediğim halde kuzenm emre nuray senin msnini istiyo dedi :d snra oda werdi msnini ekldm konştk fln bnden hoşlandığını söledi we çkma teklifi etmişti. bnde blmyrm düşünmem lazm fln dedm çaktrmyn bnde brz hoşlnmaya bşlmştm ama gcklık değilmi 21 gün bkletmiştm. sonra bu 21 gün içinde bikaç kere arkdş olarak buluşuyodk.nese buluştumuz gnlerden bigün(yani 17 ocak 2009 c.tesi) ambiansa(nargle cafe) gitmştk orda bna dedıkı cwbını wer artk sna sprzm war dedi bnde hmn sazan gibi atlyp ewt dedim ne ewt dedi kabl edyrm dedim :) we çkmya bşladk. İyi ki tanımışm iyi ki war çk sewiormmmm ASK'erimi o bnm herşeyimmmmm♥ We bugün tam 3 yıl 2 günden beri beraberz btnmle :)