- 11 Aralık 2017
- 1.488
- 770
- 32
Merhaba kızlar hepinize slmlar uzun suredir kadinlar klubunu takip ediyorum .Benimle ayni durumda olan arkadaslarla sorunlarimi paylasip birbirimize yardimci olmak icin uye olup konu actim.Asil sorun ise hastalik mevzusu ben bugune kadar hastaliklarini kafaya takmayan gayet cesur biriydim soyle ozetlemek gerekirse anne baba yillardir hasta onlarin butun hastaliklariyla ilgilenen bendim kendimde hastanelerde ve eczanelerde calistim yillarca yaklasik 16 yasindan beri calisiyorum ama 5 ay once ortada hic bir neden yokken gece vardiyasi ise gidecekken hic aklimda yokken tam isyerinin kapisinin onunde rahatsizlandim arkadaslarima ben öluyorum yardim edin dedim esimi aradim geldi calistigim yere birden cok garip karnimda bir baski hissettim daha sonra kalp atislarimi kulaklarimda duydum yuruyemez hale geldim hastaneye gidene kadar agladim cunku ilk defa basima boyle birsey geldi hastaneye gidene kadar oluyorum dedim bu lanet hastalik oyle basladi doktora gittim acile ekg cekildi nabzim yuksek cikti kan tahlili falan rutin prosedur neyse yapildi sonuc karnimda gazdan baska birsey cikmadi ve kansizlik vitamin eksikligi vs cikti ama o kotu gun hayatimi mahveden ilk gun oldu pesi sira geldi sonra kalbimde carpintilar nabiz yukselmelerim hic duzelmedi hergun kalp krizi geciriyorum diye acile gittim hergun kan aldilar kollarimda yer kalmadi tam 4 ayda hesapladim e nabizdan 60 kez kan almislar hergun duzelmek yerine dahada kotuye gittim tabi doktorlarda birer birer darbe vurdu halsizlik sikayetiyle dahiliye gittim kan tahlili sonucu doktor kanser olabilecegimi soyleyip egitim arastirma hastanesine yonlendirdi buyuk bir korkuyla gittim hastaneye sonuc detayli bir arastirmadan gectikten sonra basit bir kansizliktan baska birsey cikmadi o korku yetti anliycaginiz nabiz yukselmeye devam etti kalp krizi gecirme korkulari artti ve bu seferde kardiyologlara gidildi doktorlar stresten oldugunu soyledi ama en son bir doktor kalbinde ileti problemi var ablasyon eps olman gerekiyor dedi bir korku bir darbede ordan yedim daha sonra kosuyoluna gidince carpintinin kansizliktan kaynaklandigini kalpte ritim bozuklugu olmadigini soylediler ama ben inanmadim supheler basladi artarak gitmedigim ozel yada devlet hastanelerinde kardiyoloji doktoru kalmadi acilleri saymiyorum bile sinirsiz ekg cekilmistir belki ama dedim ya hayatim mahvoldu gene allahima cok sukur bir hastalik cikmadi bu hastaliklari ciddi anlamda yasayan insanlar var bunlarinda farkindayim allah hepsine yardimci olsun ben bu hastalik yuzunden isimi biraktim gelismekte oldugum isimi biraktim evden disari cikamaz uyuyamaz oldum evliligimde bu hastalik yuzunden sorunlar cikti esimle tartismalarim oldu hastaligin etkisiyle gidip 4 senelik evliligimi bitirme karari aldim ve bosanma davasi actim hergun her saat agliyordum bazen gunde 3 kez ailem hastaneye goturuyordu annem ve babam cok uzuluyordu agliyorlardi hep zaten annem babam hasta onlari dusundukce kahroluyordum sonra daha kotu oluyordum ne evde ne disarda hic bir yerde duramiyordum yazarken bile agliyorum piskologlara piskiyatrislere hocalar nereye ararsaniz gittim ama sanki kafayi yiyim diye hep sol gogsum agriyordu ama kendi kendime bir problem olsa en azindan ufak bir tahlilde cikardi diyorum artik hic bir ise yaramiyorum evi temizledigim zaman bile carpintidan duramiyordum o yuzden evi temizlemekten bile korkmaya basladim anliycaginiz allah dusmanimin basina vermesin daha yeni yeni atlayiyorum en azindan artik disari cikabiliyorum daha az agliyorum kalbim agrisada eskisi kadar panik yapmiyorum cunku ben bu hastaliktan kurtlmak istiyorum bu 4 ayda o kadar cok stres yapmisim ki artik kollarima sol gogsume elektirik carpiyor bunun bir nedenini kimsede bulamiyor tek kafama taktigim konu bu cunku bu hastalik beni mahvetti hayatimi bitirdi varmi benimle ayni durumda olanlar