Yine yeniden merhaba,günlük niyetine açtığım konunun aylığa dönüşmesi biraz canımı sıksa da en sevdiğim mevsimin gelişiyle buraya güncelleme yapayım dedim
Ağustos ayı bu sene yaşadığım en beter aydı ya inanılmaz sıcak,yorucu,çocuklarımın bile ne yapacaklarını şaşırdıkları bir ay oldu zaten normalde de yaz mevsimini sevmem ama bu sene hiç sevmedim neyse ki bitti ve artık işe başlama vakti geldi.Bir kez daha anladım ki ben enerjimi öğrencilerimden alıyorum,okulda olmakta hayatımı çok güzel düzene sokuyor.İçim umut dolu bir şekilde yeni aya başlıyorum,hadi bakalım
Cilt bakımım hak getire,aksine bir de makyajla uyumaya başladım ki yanağımda hemen kocamam bir sivilce çıktı
.Günlük bakım ürünlerime ek olarak tonik aldım bundan sonra rutinime o da eklenecek,geceleri makyaj temizleme yağı>su bazlı yıkama jeli>tonik > esans olarak düzenimi oturtacağım
Kitabımı ne yazık ki bitiremedim,Eylül ayı hedefim Kelebek kitabını bitirmek..Kızım kreşe başlayacak bir aksilik çıkmazsa,okuldan geldiğimde bana kalan 1 saatlik süre olacak o süreyi dinlenme ve okumaya ayırmak istiyorum.
Temizlik fena sayılmaz,Salı günü il dışına denize gitmiştik şu an onun dağınıklığı var biraz,bugün ve yarın halledeceğim.Takı dolabımı ve makyaj masamı düzenledim,hafta sonu kıyafetlerimi düzenleyeceğim.Bu sene niyetim haftalık kombin yapıp (3 ya da 4 gün dersim olacak) giyeceklerimi ayarlamak.Sabah dolabın karşısında düşünmek istemiyorum.
Diyetisyenle bir ayda 3.2 kilo verebildim,şu an 87.00 kiloyum cumartesi gününe kadar 86.0 olmaya çabalayacağım.Spora başlayamadım ameliyat olacağım için,ameliyattan sonra tekrar değerlendireceğim bu kararımı.
Yüzme kursum bitti,serbest stil yüzmeyi öğrendim,denizde de bolca pratik yaptım
Hala ameliyat olamadım kursum cumartesi günü bitmişti,anesteziden onay aldım dün,ameliyat günü için bugün eşim doktora uğrayacak bakalım
.Yeni bir makyaj süngeri,kapatıcı ve far fırçası,wag maşa,kıyafet askılığı,parfüm,lens ve takı siparişi vereceğim.Ayrıca bir kaç parça kıyafet alacağım ama kilo vermeye çalışıyorum eğer verirsem aldıklarım olmayacak,nasıl yapsam bilemedim.Veremezsem giyeceğim yeni şeylerim çok yok bu da sıkıntı.Haftasonu mağazalara bakmak için komşu büyük şehire gidebilirim
Şöyle hayatıma bakıyorum da,gerçekten tek problem kilolarım gibi gözüküyor.Bundan 2 ay önce tüp mide ameliyatı için doktorla görüşmüştüm(160 boy 90 kg),aile ve eşten veto yedim vazgeçtim.Şimdi ise mide botoksu düşünmeye başlafım fiyatı 6000,10 dakikalık bir işlem.2 ay içinde 15 kg verebilirsin diyor doktor.İşe yararsa tekrar yaptırma şansım da var.Bilemiyorum arkadaşlar morbid obez değilim ama obezim,ve çocukluktan beri böyle artık yoruldum.Botoksa çok yakınım olursam buraya yazacağım zaten ama olur da okuyanlardan olan varsa fikir alırım seve seve