• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı etkileyecek olan karar!

lorenamor

..
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
107
1
38
Kızlar merhaba öncelikle derdime nerde çare arasam içimdekileri nereye döksem bilemedim benim akıla derdime dermana çok ama çok ihtiyacım var.. 2 senelik bi ilişkim vardı bu 2 senenin başında ben çok acı çektim eski sevgilimle çok sorun yaşadık çok sorun aştık ama deli gibi seviyordum onu oda beni seviyordu ama çok gamsız umursamaz bi yapısı vardı her kavgamızda ağlar hastalanır ayılır bayılırdım ilişkimiz 6 ayın ardından rayına oturmaya başlamıştı herşey çok güzel gidiyordu evlenmeyi düşünüyorduk sonra askerlik yapmasını istedim aramızdaki engel kalksın diye annesinin ve benim baskımla kabul etti ama askere gittikten bir kaç ay sonra ayrıldık bu istek karşı taraftan geldi çok ağır ve acılı bir dönem geçirdim ilişkimizde çok sorunlu başlamıştı zaten tam mutlu olmuşken ayrılık girdi araya. Ayrıldıktan sonra ne aradı ne sordu 3 ay boyunca bekledım ama hiç ses seda yoktu 3 ayın ardında yaz tatilinde çocukluktan beri tanıdığım aile dostumumuzun oğlu ile görüşmeye başladık bana iyi geliyordu eski sevgilimi unutturuyordu huzurluydum benimle evlenmek istediğini söyledi böyle bi düşüncem var dedi derken askerden izine geldi eski sevgilim geldiği gibi beni aradı daha önce cesaret edemedğini benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi kabul etmedim çok şaşırmıştım tam silmek üzereyken hayatımdan yine geldi bi kaç gün çok ısrar etti sürekli aradı durdu mesaj attı bende dayanamadım buluştum bir gün karşımda ağladı çok pişman olduğunu söyledi yalvardı ona geri dönmem için bu süreçte bende askerden dağıtım izinine geldiğinde beni başka bir kızla aldattığını öğrendim çok pişmanım dedi ne dediyse içimdeki acıyı dindirmedi kalbim içim çok istedi ona geri dönmek ama yapamadım bi karar vermek zorundaydım ya hayatıma yeni giren benimle evlenmek isteyen adam yada canımdan çok sevdiğim ama beni aldatıp yarı yolda bırakan eski sevgilim vardı. O acıyla o psikolojiyle evlenmeyi kabul ettim eski sevgilime beni bi daha aramamsını söyledim ve ona bu işten bahsetmedim ertesi gün numaramı da değiştirdim. 2 hafta içinde sözlendim ailem ve etrafımdakı herkes çok mutluydu bende başlarda mutluydum huzurluydum taki aklım başıma gelene kadar çok acele bi karar verdiiğimin farkında vardım ben yurtdışında yaşıyorum şimdi yaşadığım yere geri döndüm ve evlenmekten çok korkar oldum pişman oldum daha doğrusu çok üzülüyorum çok mutsuzum karşımdakı insanın bunlardan haberi yok onada yazık ediyorum gibi hissediyorum haksızlık ediyorum. eski sevgilimde numaramı bulmuş beni aradı ağlayarak telefonda yalvardı yine nolur çok geç olmadan bi daha düşün daha yanlış bi karar verme niye yaptın bunu niye yaptın bunu bize diye o aradığından beri aklım dahada çok karıştı herşeyden soğudum çok mutsuzum nolur yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor..

sozlu oldgunuz adami sevmiyorsaniz onuda mutsuz etmeye hakkiniz yok
Eski sevgilinize gelince ona tekrar guvenebilecekmisiniz

Ayrilik acisini atlatamadan bi baskasi sörf iyi geliyor diye görüşmek çok çiğ, boyle

Eskisinin kafanızı karıştırmasına neden izin veriyorsunuz? Sizi aldatmış, kendisi ayrılmış. Sizi kaybedince değerli olmuşsunuz, kaçan balık büyük olur misali. Sözlünüze karşı duygularınız karışıksa ben olsam durumu anlatıp dürüst olurdum,süre isterdim

Bu arada "Hayatımı etkileyecek olan karar!" diye başlık atmışsınız, "Hayatınızı mahvedecek karar" olan eski sevgilinizden uzak durun bence.

Kalbinin sesini dinle tabi. Dinleyenler çok mutlu sanki. Burda defalarca kez şahit olduk çok severek evlendik kocam beni dövüyor, aldatıyor ama çok seviyorum ayrılamiyorum diyenleri. Eski sevgilinden iyi bir eş olmayacağı çok açık.

Şu anki sözlüne karşı bişey hissetmiyor musun yoksa eski sevgilin aklını çeldiği için mi böyle düşünüyorsun. Önce buna karar ver. Eski sevgilini tamamen silersen bu adamla mutlu olur musun? Olursan devam olmazsan ayrıl ondan da. İkisinden birini seçmek zorunda değilsin. İkisini de reddedebilir hayatına yeni bir yön verebilirsin.

Kızlar merhaba öncelikle derdime nerde çare arasam içimdekileri nereye döksem bilemedim benim akıla derdime dermana çok ama çok ihtiyacım var.. 2 senelik bi ilişkim vardı bu 2 senenin başında ben çok acı çektim eski sevgilimle çok sorun yaşadık çok sorun aştık ama deli gibi seviyordum onu oda beni seviyordu ama çok gamsız umursamaz bi yapısı vardı her kavgamızda ağlar hastalanır ayılır bayılırdım ilişkimiz 6 ayın ardından rayına oturmaya başlamıştı herşey çok güzel gidiyordu evlenmeyi düşünüyorduk sonra askerlik yapmasını istedim aramızdaki engel kalksın diye annesinin ve benim baskımla kabul etti ama askere gittikten bir kaç ay sonra ayrıldık bu istek karşı taraftan geldi çok ağır ve acılı bir dönem geçirdim ilişkimizde çok sorunlu başlamıştı zaten tam mutlu olmuşken ayrılık girdi araya. Ayrıldıktan sonra ne aradı ne sordu 3 ay boyunca bekledım ama hiç ses seda yoktu 3 ayın ardında yaz tatilinde çocukluktan beri tanıdığım aile dostumumuzun oğlu ile görüşmeye başladık bana iyi geliyordu eski sevgilimi unutturuyordu huzurluydum benimle evlenmek istediğini söyledi böyle bi düşüncem var dedi derken askerden izine geldi eski sevgilim geldiği gibi beni aradı daha önce cesaret edemedğini benimle yüz yüze görüşmek istediğini söyledi kabul etmedim çok şaşırmıştım tam silmek üzereyken hayatımdan yine geldi bi kaç gün çok ısrar etti sürekli aradı durdu mesaj attı bende dayanamadım buluştum bir gün karşımda ağladı çok pişman olduğunu söyledi yalvardı ona geri dönmem için bu süreçte bende askerden dağıtım izinine geldiğinde beni başka bir kızla aldattığını öğrendim çok pişmanım dedi ne dediyse içimdeki acıyı dindirmedi kalbim içim çok istedi ona geri dönmek ama yapamadım bi karar vermek zorundaydım ya hayatıma yeni giren benimle evlenmek isteyen adam yada canımdan çok sevdiğim ama beni aldatıp yarı yolda bırakan eski sevgilim vardı. O acıyla o psikolojiyle evlenmeyi kabul ettim eski sevgilime beni bi daha aramamsını söyledim ve ona bu işten bahsetmedim ertesi gün numaramı da değiştirdim. 2 hafta içinde sözlendim ailem ve etrafımdakı herkes çok mutluydu bende başlarda mutluydum huzurluydum taki aklım başıma gelene kadar çok acele bi karar verdiiğimin farkında vardım ben yurtdışında yaşıyorum şimdi yaşadığım yere geri döndüm ve evlenmekten çok korkar oldum pişman oldum daha doğrusu çok üzülüyorum çok mutsuzum karşımdakı insanın bunlardan haberi yok onada yazık ediyorum gibi hissediyorum haksızlık ediyorum. eski sevgilimde numaramı bulmuş beni aradı ağlayarak telefonda yalvardı yine nolur çok geç olmadan bi daha düşün daha yanlış bi karar verme niye yaptın bunu niye yaptın bunu bize diye o aradığından beri aklım dahada çok karıştı herşeyden soğudum çok mutsuzum nolur yardımcı olun bana ne yapmam gerekiyor..

eski sevgilini bırak, zaten vefasızlığını kaç kere kanıtlamış bir daha işin olmamalı, ama sözlünüde bırak çünkü onu gerçekten sevmiyorsun (çünkü eski sevgiline aşıksın hala) ona haksızlık ediyorsun, ona gerçekten aşık olacak bir kız onunda hakkı bu hakka mani oluyorsun
sözün özü ikisinide bırak ve uzun bir süre aşk hayatına ara ver derim, son illaki karşılıklı sevilip sayılacağın biri çıkar karşına, bence hep aceleci davranmışsın sadece kendi hayatınla değil sözlünün hayatıyla da oynuyorsun, bunu yapmaya hakkın yok

ilişkiniz başından beri sorunluymuş zaten duygusal durumu sürekli değişken bi erkek+ihanet...ne bekliyorsun seni mutlu eder mi ilerde eski sevgilin..sözlüne üzüldüm onuda boşa ümitlendirme istemiyorsan..evlilik önemli bi karar..seni sevgiliyken aldatan biri evliyken aldatmaz mı

Sevmiyorsan aklında başkası varsa sözlüne yazık... Eski sevgili hatanın en büyüğünü işlemiş geri dönsen unutabilecek misin yaptığını....Keşke evlilik gibi bir karar alırken kendi içinde bulunduğun durumu,sözlüne yaşatcağın durumu, aileleri daha detaylı düşünseydi... İçinde biterseydin öyle bir adım atsaydın...

Aldatan birine donmeyi dusundugune inanamiyorum....ben bilsemki askindan olucem,ama o beni aldatmisss....asla donmemm.zaten nefret eder insan.
Ne demek o kadar hayaller kur ..askerdeyken aldattt.haltlar ye..kimbilir karsisindaki kiz nasildi da ondan bikti ,evlenecek kisi olarakta seni evlenecek kiz secti ve hatasini anladi...hadi yaaaa.....

Sen kararini vermissin aslinda, Senin kafani karistiran eski sevgilin.
ve buna sen izin veriyosun , izin vermw kafani karistirmasina , eger sevseydi sana deger vermis olsaydi suan onun yuzugubu tasiyor olucaktin bir baskasinin degil.
Senden ayrildi.
Seni aldati.
daha ne yapmasi gerekiyorki , onu kafandan atman icin ?
Yeterli degilmi , yetmezmis gibi suan hayatina mudahale ediyor ve oturtugun duzeni bozuyor ...
Ve basariyorda.. sanmaki suanki sozlunden ayrilsan, eski sevgilun tekrar yaninda olucak.
Bir kac gun sonra seni yine terk edecek , hemde sozlunu yuzune vurarak.

Eski sevgilim ortaya çıkana kadar gayet mutlu ve huzurluydum evet onu unutamadım ama sözlüme karşıda hisslerim var sanırım siz haklısınız eski sevgilim benim aklımı karıştırmaya çalışıyor ve bunu başarıyor

Evlilik sadece aşkla olmaz.

Mantığını nerde unuttun?

Olur da o eski sevgiline dönecek olursan, pişmanım diye konu açacaksın buraya.

Eskiyi unut.Su an bu konuyu dusunuyor olman bile sözlune haksizlık.
Seni aldatmiş,arayip sormamış 3ay.Simdi sözlendigini duydu gururuna yediremedi kendi egosunu tatmin etme derdinde.Hiç görusme bile.
Umdugunu bulamadı diye daha kötü şeyler yapmasa bari.İntikam alma falan böyle hikayelerde çok oluyo.Yok çekilmiş resimlerimizi yollarım vs.

Askerdekine dönersen aşkı bulacaksın ama mutlu olmayacaksın ,
yeni olanda kalırsan senin değerini bilecek ve sevecek ,

karekter olarak 2. Olanı seç askerdekini terk et, seni yarı yolda bırakan evlendiğindede sorumsuzlukları olacak geçerli olan karekterdir , aşk geçici bir hastalık kalıcı ve geçerli olan sorumlulul ve güven

Cok acele etmissin...

Daha bir iliskiyi tamamiyle bitirip herseyi geride birakmadan baskasiyla sözlenmissin. Herseyi kendin icin dahada zor hale getirmisin...

Bir kere o eski sevgili meselesini aklinda ve kalbinde bitirmelisin. Aldatmis, degerini bilmemis, seni mutsuz etmis.. Simdimi kiymete binmissin? Tabikide hayir. Sevmiyor seni hersey cok acik. Sana mutsuzluktanda baska bisey vermez buda kesin.

Simdiki sözlünle neyapacagina gelirsek. Emin degilsin eski sevgilin aklini karistiriyor. Bu sekilde evlilige kalkisma bin pisman olursun. Cocuk oyuncagi degil cünkü, sözlünede yazik..

Iyi düsün ne istedigine karar ver. Ama eski sevgiline dönmek gibi bir aptallik yapma sakin..

sakın ama sakın bi anlık heyecanla aşkla tutkuyla yanlış karar verme..
eski sevgiline dönüp evlendiğinde gelir burda kızlar beni aldattı çok pişmanım diye konu açarsın emin ol buna.
seven adam askerde bırakmaz birini severken başkasıyla olamaz o seni çatada keklik sanıp dönüp dönüp geliyor bence sakın dönme.
eğer nişanlını sevmiyosan ayrıl ona da yazık etme.

Back