Hayatımda ilk defa flört etmeye çalışıyorum.

greenfig

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
1
0
1
Merhaba. Yazım biraz uzun olursa kusura bakmayın. 24 yaşındayım, çoğu insana garip gelecek ama benim hiç flörtüm olmadı. Muhafazakar bir ailede yetişmedim, tersine ailem bu utangaçlığıma hep şaşırır. Aslında tek sorun utangaçlık değil. Multifaktöryel diyebiliriz. Özet geçmek gerekirse hem doğuştan gelen flört konusundaki utangaçlığım, hem çirkinken burun estetiği olup biraz daha ortalama üstü bir tipe kavuşmam, hem pandemi, hem de çok ders çalışmam, hepsi etkili oldu. Sonuçta buradayım, ve konu ortaokuldan beri ilk defa birini beğenmem. Tıp okuyorum, son sınıfım, bu kişiyle staj alırken tanıştım. Çok fazla ortak noktamız var, sohbet etmesi bu kadar keyifli bir erkekle hiç karşılaşmamıştım. Ve bu bana çok SAÇMA geliyor çünkü ben yurt dışına gitmeyi düşünen ve biraz da ondan aşkla meşkle uğraşmayan da bir tiptim. Ama bu çocuğu beğendim. Sorun şu; çocuk benimle ilgileniyor mu? Muhtemelen hayır. Sohbetlerimizi bir arkadaşıma anlattığımda 'Kesin ilgileniyor greenfig, kesin!!' diye beni gaza getirdi. Gerçekten de kafamı karıştıran bazı şeyler söylemişti. (Post uzamasın diye yazmayacağım ama merak edenlere söyleyebilirim. Kesin kendi kendine gelin güvey olmuş deli diyeceksiniz ama neyse hdfhjdhhd) Sonraki gün flörtü olduğunu öğrendim shdjdgjhdsg (sevgilisi yok eminim) Bütün şevkim kırıldı. Zaten nasıl flört edilir, nasıl yürülünür onu bile bilmiyorum. Birlikte 1 nöbetimiz kaldı. O nöbetten sonra direkt date'e çağırsam mı battı balık yan gider diye düşündüm, sonra cesaretim bir daha kırıldı. Biraz daha sinsirella takılıp ortak sevdiğimiz bir pastane var, veya sevdiğimiz bir oyun var, ondan mı bahsedip mesaj atsam bilemedim. Ama reddedilmekten çok korkuyorum. Zaten yanında bir kere rezil oldum. (cool davrandım evde ağladım hdsfsghjhfsd) Kimse beni beğenmeyecek gibi geliyor (aslında beğenmiyor zaten ama neyse) ve reddedilirsem psikolojim çok daha kötü olacak gibi hissediyorum. Bazen de diyorum ki bu çocuğu başka nerede göreceksin boşver mesaj at.
Bütün bunları buraya yazdım çünkü konuşacak kimse kalmadı. Çevremdekilere anlatsam benimle dalga geçecekler, ondan anlatmak da istemiyorum. Buradaki kadınlarla konuşmak istedim, özellikle benden büyüklerle, en iyi tavsiyeler onlardan gelecek diye düşünüyorum. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim <3

Flört zaten bir nevi sevgililik gibi ve çocuğun flörtü olduğunu söylüyorsunuz. Sizinle ilgilense flört yapmazdı bence ya bilemedim...

Back