hayatıma devam edemiyorum

birisimbulbana

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
346
82
Kızlar, benim sorunum bu işte. Moralimi bozacak ufacık bir şey olduğu zaman hayatım duruyor ama gerçekten duruyor. Odama giriyorum yatağıma giriyorum oturuyorum kalkıyorum ve çıkmıyorum, yapacak çok işim oluyor ama artık çok zorunlu olanları yapıp özensizce geri yatağıma gidip oturuyorum ya da uyumaya çalışıyorum. Mesela bu akşam bir olay oldu. Bir arkadaşım ortak yazıştığımız bir gruba bu birisimbulbana ya benzemiyor mu diye fotoğraf atmış ve ben çok bozuldum benzemiyor dedim. Konuşma devam etti diğerleri de benzemiyor dediler ama ben egolu bir insan konumuna mı düştüm diye o kadar kafama taktım ki Ve bu fotoğrafı atan arkadaşım benim ne kadar takıntılı olduğumu bildiği halde yaptı bunu. Ne kadar takacağımı bile bile. Benim sorunum insanların beni yanlış anlaması, yanlış tanıması. Kızlar ben bunu aşamıyorum napıcam bilmiyorum, ufacık bir şey olsa bile benim hayatım duruyor hiçbir şey yapmıyorum. Sınavlarım başlayacak çalışmıyorum ve sadece oturuyorum ve karamsar bir şekilde kafama takıp üzülüyorum.

Eskiden bende öyleydim ama başkalarına çok değer vermekten vazgeçip kendime öncelikli olarak değer vermeye başlayınca bu huyumdan kurtuldum.

Sorununuzu biliyorsunuz çözemediğinizi de biliyorsunuz

Arkadaşımızın bunu yakacağınızı düşünmesini beklemek yerine profesyonel destek alın

Bu foto olayında da ego vs arasında ben ilişki kuramadım örneğin sizin gibi düşünemedim yani

Konu sahibi burcun nedir?
Bırak başkalarını bu kadar önemsemeyi.
Bizim uykusuz kaldığımız meseleleri insanlar
5 dk sonra unutuyorlar.
Ben de öyleydim insanlar beni yanlış
anlayacak diye ödüm kopardı.
Ama sonra dedim bırak yanlış anlasınlar onların sorunu...

Yengeç burcuyum. Soylediğin gibi insanlar hiçbir şeyi takmıyor gerçekten. Ama ben bunu aşamıyorum ufak şeyler beni hemen incitip yoruyor. Hep diyorum ki kesin hakkımda yanlış düşündü, artık benim hakkımda kotu duşunuyor.

Ben fotoğraftakini benzetemeyince sen ondan güzelsin yazdılar ben de sanki ego yapıp egomu tatmin etmeye çalışmış gibi oldum. Halbuki amacım bu değildi. Sadece arkadaşımın bunu yapmasına bozuldum. Ben insanların hassas noktalarına asla basmam çünkü, hep iyi davranırım, rahatlatırım. Beni çok üzdü.

Iyi de fotoyu sen atmamışsın onlar da sana iltifat etmiş Gül geç

Arkadaşın da gerçekten benzetmiştir belki senin buna üzüleceğni nasıl bilsin

Duyguları çok uçlarda yaşıyorsunuz bence gerek yok abartmaya günlük hayatınız etkileniyor gibi uzman desteği alın bence

konunu okudum ve dedim ki "kesin yengeçtir bu" bende yengeç burcuyum, olayları kafama takarım. Her şey planlı olsun isterim. Ama sen daha farklı boyutlara getirmişsin .. bu kadar stres fazla.

konunu okudum ve dedim ki "kesin yengeçtir bu" bende yengeç burcuyum, olayları kafama takarım. Her şey planlı olsun isterim. Ama sen daha farklı boyutlara getirmişsin .. bu kadar stres fazla.
Evet benim hayatım en ufak olayda durma noktasına geliyor, bu bir sorun ve ben bunu engelleyemiyorum. Kızlar ben sınava hazırlanırken bir psikoloğa gitmiştim, çok da iyiydi ama normal telkinler veriyordu. Sizce bir faydası olur mu gitmemin? Bir de bende kendini hiç beğenmeme durumu var ama hiç beğenmiyorum. Bunu bilinçaltına inerek çözebilen uzmanlar varmış sanırım bilginiz var mı?

Burcum yengeç degil ama daha kötüsü yükselen burcum yengeç çok baskın şekilde maalesef gösteriyorum. Başkalarının hakkımda düşündüklerine çok önem veriyorum önceden daha fazlaydı ama yaş ilerledikçe artık etkisi azalıyor. Zamanla geçmesini bekleyeceksiniz biraz da kendi kendine telkinle. Hayatın odak noktası biz degiliz herkes oturup bizi izlemiyor. Hayat zaten her insana bir sürü zorlukla sınarken oturupta bizi düşünmeye vakitleri oldugunu sanmıyorum ama gelde anlat işte :)

İnşallah bende de azalır yaşım ilerledikçe, dediğiniz gibi çok takıyorum her şeyi. Taktığım şey düzelince ben de takmayı bırakıp daha iyi oluyorum. Bu denli dış etkenlere bağlı olmak hiç iyi değil gerçekten. Sağ ol yorumun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…