- Konu Sahibi girlpowerrr
Merhaba arkadaşlar sizi sıkmadan buraya yaşadıklarımın bir kısmını anlatmaya çalışacağım.Değerli görüşleriniz benim için önemli.Ben 18 yaşındayım ve 7 yıldır OKB hastasıyım.Genelde titizlik üzerinede kurulmuş olsada benim takıntım daha çok anneme karşı.Annem yıllardır odama girmez,ben kendi çamaşırlarımı kendim yıkarım.Annemin dokunduğu her şey pis gibi gelir.Deli gibi ellerimi ve kollarımı yıkayıp her lavabodan sonra duş alırım.Evet yanlış duymadınız her lavabodan sonra...Lavaboya girmeden de üzerimdeki kıyafetleri çıkartırım ve lavabo bana çok pis bir yermiş gibi gelir.2 metre uzağımda olsa bile annem bu beni rahatsız eder ve mikrop bulaşcakmış gibi kıyafetlerimi değiştiririm.Ete dokunan insanlardan nefret ediyorum evet mecburi ama ellerini yıkasalarda bana yeterli gelmez.Yılan hikayesi gibi bir hayatım var annemle babam 2 kere ayrıldı babam varlıklı olmasına rağmen bir süre annemle kalırken ciddi maddi sıkıntılar çektik.Sonra babam başka bir kadınla imam nikahı kıydı ve ondan bir çocuğu oldu.Daha sonra benim araya girmemle şu an resmi olarak annemle babam tekrar evlendi.Ve babam 50 yaşından sonra islamiyete döndü.Çok zorlu süreçler atlattım.Evet babam agrasif bir insan bende ona çekmişim ama artık sinir krizlerimi durduramıyorum.Etrafımızda kötü niyetli insanlar olduğu için kalp gözü açık tanıdık bir hocayada gidiceğiz yol göstermesi adına.Tabi ki herşey Allah'tan.üniversite sınavıma 10 gün kaldı ve ben okulda denemden çıkıp annemi aradım.Aklıma takılan bir şeyleri sordum,ağlayarak.Bazen bababama,ananeme yada başkalarına karşı hissetsemde en çok kaynak annem.He konudan konuya atlamak olacak ama şunlarıda ekleyeyim.Tuvalet alışkanlığımıda çok geç edindim. 10 sınıfta yani bundan 2 sene önce arkadaşımın köyüne gitmiştik ve ben tiksindiğim için açık söyleyeceği popomu annem silmişti. Ben bu 7 yılda hem ilaç hem terapi tarzı şeyler denedim ama 3 ay denedim sonra doktora gidilmedi yarım kaldı sonra tekrar başlandı tekrar yarım kaldı.Ama çokça ilaç kullandım.Evet belki çoğunuz annneme hak verecek, yazık kadına birde senden çekiyor diyeceksiniz ama bu benim elimde olsa inanın sadistçe böyle davranışlarda bulunmazdım.Ki biz annemle küçükken çok iyi anlaşırdık sevişme saatimiz olurdu deli gibi oyun oynar birbirimizi severdik.Nasıl olacak bilmiyorum,nasıl gidecek? Gidecek mi onuda bilmiyorum? Sadece sizinde fikirlerinizi almak istedim.Saygılar....