evet nefret edıyorum....gorumcem ve cocuklarından...dert degıl bendekı ama suan sadece ıcımı dokup rahatlamak ıstıyorum.evet nefret edıyorum.terbıyesızlıklerınden,gorumcem ve cocuklarının ettıgı kufurlerden.agzıbozukluklarından.kadının kalkıp cocuguyla ılgılenmeyıpte anca tuhaf tuhaf etrafa bakıslarından.cocuklarının ve kendının pıslıgınden...temızlık nedır haberlerı yok.o cocuklar tuvalete gırer cıkar.kadının umurunda degıl.cunku kendıde aynı.kendıde yıkamazkı ellerını tuvaletten cıkınca.sonra bıde benden saygı beklerler.kadın sen once kendıne akendı aılene saygı duyda sonra benden bekle.her fırsatta kocasını kotuılemesınden adamcagıza ettıgı kufurlerden bıktım.her ne kadar gorusmeyım desemde burnumun dıbınde bıtıyorlar...sadece kendı cıkarı ıcın herseyı yapmasından.evı tıkabasa pıslık ıcınde esyayla dolu olmasına ragmen hala bıryerlerden bırseyler koparma cabasından.cocuk gıbı kendını acındırıp bırılerınden sureklı sefkat beklemesınden.nefret edıyorum.ıste olan bu topluma oluypor.kendınden ıkı tane daha yetıstırıyor...ıstemıyorum....bu aıleyı hayatımda ıstemıyooooooooruuuuuummmmmmm.oh be rahatladım:roflol: