Hayatım Bitecek ..Bu konuyu yazmak doğru mu bilmiyorum Ama çok büyük derdim var

yaşadıklarımı ona anlatmak zorunda değildim ama ona dürüst olmak zorundaydım yalanlarla bi ilişki kurmak istemedim ki ben anlatmasamda o öğrenirdi zaten ..

Canım sen bir süre kimseyle olma kafanı dinle. İlle de bir erkeğe sığınmak zorunda değilsin.

Herife git elinde kanıt yok kime istersen anlat iftira attığını söyleyip geçicem de. Öyle de yaparsın ailene, beni kaçırmak istedi hayır diyince iftira attı manyak dersin.

Korkma yani bir b.k yiyemez. Eline kanıt yok üstelik belli ki anormal bir tip kimse ona inanmaz. Korkma , korksan bile korkunu belli etme.

amma da sahip çıkmış sana.

sen anlatmışsın o bunu kullanıp seni istemediğin bir şeye zorluyor.

en iyisi ailene anlat emin ol bu baskıcı adam ile evlenmekten daha iyidir.zorla güzellik olmaz demişler.

erkeler her haltı yer bişi olmaz kızların başına gelen kötü şeyleri bile tehdit unsuru olarak kullanırlar.

Canım sen bir süre kimseyle olma kafanı dinle. İlle de bir erkeğe sığınmak zorunda değilsin.

Herife git elinde kanıt yok kime istersen anlat iftira attığını söyleyip geçicem de. Öyle de yaparsın ailene, beni kaçırmak istedi hayır diyince iftira attı manyak dersin.

Korkma yani bir b.k yiyemez. Eline kanıt yok üstelik belli ki anormal bir tip kimse ona inanmaz. Korkma , korksan bile korkunu belli etme.

öyle değil işte canım ailem onu da ailesinide tanıyor böyle bişey uydurmayacak bi insan olduğunu bilirler ben zaten bi kurtulsam ne bir süresi ömür boyu tövbe edecem bi ilişkiye

Bu adamın doğru insan olduğuna emin olmadığım için evlenmek istemiyorum ya zaten ama aileme anlatamam bu cesarete sahip değilim

o zaman neden ilişki yaşadın..?

okuyor musun? okuyorsan hak veririm evlenmek istememene ama kendi özgüveni olmayan kişiler başkalarına da zor güvenirler açıkca tehdit ettiğini düşünmüyorum sende ki güven sorunundan dolayı bazı laflarını tehdit olarak algılamış olabilirsin...ben de bir süre özgüven problemi yaşadım o yüzden yanlış anlama bu dediğimi.

yaşın tam olarak kaç?? istemiyorsan şimdiye kadar ayrılmalıydın ama dediğim gibi tehdit etmemiş olabilir açık açık söyledi mi?? eğer söylediyse senin korkularını eline almasına izin verme güçlü ve korkusuz göster kendini böyle bir işe girerse kendi suçlu konuma düşeceğini düşünür?? şantaj tehdit suçtur..ayrıca aileniz sevgili dediğiniz şahsın dediklerine ne derece inanabilir korkunuz buysa?

bu adam seni gercekten seviyo olsaydi seni bu sekilde zor durumda birakmazdi bence. gercekten seven insan sevdigi insanin iki arada bir derede kalmasina uzulur, onu boyle durumlara sokmaz. cozum bulmaya calisir. kendisini duzgun anlatir, insani tehdit etmez.

bence bi sekilde bu iliskiyi bitirmenin yollarini dusunebilirsin. bu olayi gecseniz yarin bir gun ileride baska olaylarda seni yine bunlari anlatmakla tehdit edebilir, bana hic guven vermedi.

su an cozum olarak onu biraz oyalamayi deneyebilirsin. guzellikle senin icin neden zor bi durum oldugunu anlat. bu sekilde evlenirsek ben hic mutlu olamam, beni uzmek mi istiyosun de, biraz damarina damarina calis. insanlari kandir yalan soyle demiyorum ama durustluk bazen en akillica hareket degildir. kendi mutlulugunu, huzurunu on planda tutmalisin her zaman.

amma da sahip çıkmış sana.

sen anlatmışsın o bunu kullanıp seni istemediğin bir şeye zorluyor.

en iyisi ailene anlat emin ol bu baskıcı adam ile evlenmekten daha iyidir.zorla güzellik olmaz demişler.

erkeler her haltı yer bişi olmaz kızların başına gelen kötü şeyleri bile tehdit unsuru olarak kullanırlar.
aileme anlatamam çok korkuyorum benden nefret edecekler kalplerine iner onları hayal kırıklığına uğratırım

aileme anlatamam çok korkuyorum benden nefret edecekler kalplerine iner onları hayal kırıklığına uğratırım

aslında çok özeline girmek isteme ancak küçük yaşta istemediğin bir ilişkiye mi zorlandın? konudan bunu anlıyorum ben.eğer öyle ise durum çok farklı zaten.

ailen bu derece hassas ise o zaman tehditlere inanmayıp ilişkini bitireceksin.

o zaman neden ilişki yaşadın..?

okuyor musun? okuyorsan hak veririm evlenmek istememene ama kendi özgüveni olmayan kişiler başkalarına da zor güvenirler açıkca tehdit ettiğini düşünmüyorum sende ki güven sorunundan dolayı bazı laflarını tehdit olarak algılamış olabilirsin...ben de bir süre özgüven problemi yaşadım o yüzden yanlış anlama bu dediğimi.

yaşın tam olarak kaç?? istemiyorsan şimdiye kadar ayrılmalıydın ama dediğim gibi tehdit etmemiş olabilir açık açık söyledi mi?? eğer söylediyse senin korkularını eline almasına izin verme güçlü ve korkusuz göster kendini böyle bir işe girerse kendi suçlu konuma düşeceğini düşünür?? şantaj tehdit suçtur..ayrıca aileniz sevgili dediğiniz şahsın dediklerine ne derece inanabilir korkunuz buysa?
açıkça tehdit etmiyor ama ben anlıyorum ne bileyim bazen sinirlendiğinde beni çok kötü döveceğini söylüyor ki vurduda bana bi kaç defa ama sonra öyle bi konuşuyorki ben yine gerizekalı gibi kabul ediyorum suçlu olduğumu ben güçsüz durduğum için herşeyin böyle olduğunun farkındayım ama yinede güçlü olamıyorum bu arada okuyorum ve iyi bir bölümde

öyle değil işte canım ailem onu da ailesinide tanıyor böyle bişey uydurmayacak bi insan olduğunu bilirler ben zaten bi kurtulsam ne bir süresi ömür boyu tövbe edecem bi ilişkiye

Şantaj yapacak yapıda bir insan ama? Şantaj yapacak yapıda bir insan olduğunu biliyor mu ailesi? Sana vurduğunu? Manyak olduğunu.Sanmam.

Valla kardeş ayrılırken erkekler öyle çirkefleşiyor ki inanamazsın. Boşanan herifler 10 yıllık karılarına ne iftiralar atıyor. İnsanların ne kadar rezilleştiği ayrılırken anlaşılıyor zaten. Kimse terk edilen tarafa kulak asmaz.

Söylediklerini kanıtlayamazsa adı iftira oluyor zaten.

Bence taktik yap. Arayı yavaş yavaş aç. Mesaj atınca bazen cevap ver bazen cevap verme. Buluşmak istediğinde işim var,dersim var,sınavım var de. Sen arayıp sorma ilgi gösterme. Yavaşça kopar yani.

Daha da tehdit ederse kime anlatırsan anlat de, güçlü dur. Tehdit edemeyeceğini görünce kuyruğunu kıstırıp çekilir. Sen güçlü durursan korkmazsan tehdite pabuç bırakmazsan bir halt yiyemeyeceğini anlar.

Mutlaka ayrıl.

Burda elinde videosu olduğunu iddia eden sevgilisi tarafından tehdit edilen biri vardı. Ne oldu dersen herif bir b.k yiyemedi.

Son düzenleme:
aslında çok özeline girmek isteme ancak küçük yaşta istemediğin bir ilişkiye mi zorlandın? konudan bunu anlıyorum ben.eğer öyle ise durum çok farklı zaten.

ailen bu derece hassas ise o zaman tehditlere inanmayıp ilişkini bitireceksin.
evet yani çok küçükken değil ama istemediğim ilişkiler yaşadım o zamanda söyelyemedim aileme şimdide söyleyemiyorum

Şantaj yapacak yapıda bir insan ama? Şantaj yapacak yapıda bir insan olduğunu biliyor mu ailesi? Sanmam.

Valla kardeş ayrılırken erkekler öyle çirkefleşiyor ki inanamazsın. Boşanan herifler 10 yıllık karılarına ne iftiralar atıyor. İnsanların ne kadar rezilleştiği ayrılırken anlaşılıyor zaten.

Söylediklerini kanıtlayamazsa adı iftira oluyor zaten.

Bence taktik yap. Arayı yavaş yavaş aç. Mesaj atınca bazen cevap ver bazen cevap verme. Buluşmak istediğinde işim var,dersim var,sınavım var de. Sen arayıp sorma ilgi gösterme. Yavaşça kopar yani.

Daha da tehdit ederse kime anlatırsan anlat de, güçlü dur. Tehdit edemeyeceğini görünce kuyruğunu kıstırıp çekilir.
Bir çok şey denedim bundan önce çok defa ayrıldık ama inanın hiçbiri işe yaramıyor hep o içimdeki korkudan dolayı barışıyorum ve minnet duygumdan dolayı

Canim ne pahasina olursa olsun eger evlenmek istemiyorsan resti cek o adama sakin korkma ve korktugunu belli etme kacirma falan hikaye bunu biraz zor yapar,anlaticam derse git anlat de boyi egme, bazen firtinalatr iyidir guvertende hic pislik kalmaz..Sana yuk olan herseyden kurtulmus olursun korkma ailen sana eminim sahip cikar.

Canim ne pahasina olursa olsun eger evlenmek istemiyorsan resti cek o adama sakin korkma ve korktugunu belli etme kacirma falan hikaye bunu biraz zor yapar,anlaticam derse git anlat de boyi egme, bazen firtinalatr iyidir guvertende hic pislik kalmaz..Sana yuk olan herseyden kurtulmus olursun korkma ailen sana eminim sahip cikar.
ailem son zamanlarda o kadar zor şeyler yaşadı ki yani bir çok ailevi problemimiz var bide üstüne bu çıkarsa ne annem ne babam bunu kaldıramaz psikolojik açıdanda sağlık açısındanda başka bi yol bulmam lazım ama ne olduğunu bilmiyorum

Bir çok şey denedim bundan önce çok defa ayrıldık ama inanın hiçbiri işe yaramıyor hep o içimdeki korkudan dolayı barışıyorum ve minnet duygumdan dolayı

Ne minneti evladım dayak var şantaj var????

Anan mı baban mı atan mı ekmek paranı mı veriyor?

Şu sığınma zihniyetini bırak önce. Herif bildiğin manyak senin güçsüz olduğunu fark etmiş sömürüyor ne minneti?

Kesin ayrıl derim bu gerilimle hayat mı geçer.

Ne minneti evladım dayak var şantaj var????

Anan mı baban mı atan mı ekmek paranı mı veriyor?

Şu sığınma zihniyetini bırak önce. Herif bildiğin manyak senin güçsüz olduğunu fark etmiş sömürüyor ne minneti?

Kesin ayrıl derim bu gerilimle hayat mı geçer.
bende ayrılmak istiyorum ama bunu ailem zaran görmeden yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

fizik tedavi zaten bu problemler yüzünden sınavlarımda çok kötü geliyor bide kızıyor bana çalış sene uzatma diye tek derdi evlenmek çünkü
o ne iş yapıyor işi gücü yerinede mi iyi para kazanıyor mu??? niye soruyorum çünkü seni kullanmak istiyor belli ...

canım kendine güveni olmayan bir insan nasıl gider de bilmem kaç kişi ile birlikte olur anlamıyorum. Bizler eşlerinden bile çekinip ışıkları kapatan bir nesilden geliyoruz. bana hikayen "hikaye" gibi geldi ne yalan söyleyim.

X