Makineyi de bozuyor. Mümkün mertebe battaniye kullanmamaya çalışıyorum. Çünkü çok toz tutuyor. Bu sefer çok yıkamak ihtiyacı oluyor. Makinem su an çok iyi değil. Yeni aldım sayılır ama kazandan ses gelmeye başladı. Hatta hazır elyaf yorganları da çok sık yikamamak gerekiyor. Bir ara bir sebepten öyle çok yıkamistim. Kazan degistirmek zorunda kalmıştık..Yok hafif bi yorgan zaten zorlamıyor ama mesela bende battaniyeyi makineye atmam kuru temizlemeye yollarım
Bilmiyorum ben hiç kullanmadim. Konuda da yazdım aslında. Hayatımda bir kez kaz tüyü montum var sadece. Tahrik edici bir mesaj olduğu için bu şekilde yazdim. Yoksa düzgünce kaz tüyü hakkındaki düşüncemi bir oncekinde yazdım..Isıtıyor mu peki ? Temizlenişi nasıl ? Var mı önerdiğiniz marka
Bakayım inşallah yikayan bulursam. Evdekileri hersekilde yıkamam yada yikatmam gerekiyor zaten . Kullanmasam bile.Ben de kızımın alerjisiden dolayı yün yorgan kullanıyorum. Halı yıkamacılar gayet temiz yıkıyor.
Hazır yün yorganlar bana daha zor geliyor. Yün illa cirpilmali gibi geliyor..bir de annem bir yün yorgan almisti. Yikaya yikaya küçücük kalmıştı. Belki yanlış yikamistir bilmiyorumHazır yün yorganlar var ben linens marka yün yorgan kullanıyorum hem çok hafif hemde sıcak tutuyor, çamaşır makinesine atıp yıkıyorum yıllardır kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım
Makineyi de bozuyor. Mümkün mertebe battaniye kullanmamaya çalışıyorum. Çünkü çok toz tutuyor. Bu sefer çok yıkamak ihtiyacı oluyor. Makinem su an çok iyi değil. Yeni aldım sayılır ama kazandan ses gelmeye başladı. Hatta hazır elyaf yorganları da çok sık yikamamak gerekiyor. Bir ara bir sebepten öyle çok yıkamistim. Kazan degistirmek zorunda kalmıştık..
Kuru temizleme yerine büyük çamaşırhane olsa daha rahat yikatirim. Kuru temizlemede tam temizlik hissi olmuyormuş gibi geliyor bana
Makineyi de bozuyor. Mümkün mertebe battaniye kullanmamaya çalışıyorum. Çünkü çok toz tutuyor. Bu sefer çok yıkamak ihtiyacı oluyor. Makinem su an çok iyi değil. Yeni aldım sayılır ama kazandan ses gelmeye başladı. Hatta hazır elyaf yorganları da çok sık yikamamak gerekiyor. Bir ara bir sebepten öyle çok yıkamistim. Kazan degistirmek zorunda kalmıştık..
Kuru temizleme yerine büyük çamaşırhane olsa daha rahat yikatirim. Kuru temizlemede tam temizlik hissi olmuyormuş gibi geliyor bana
Evde yıkanan gibi olmaz tabi. Aslında vakit olsa battaniyeyi de elde çiğneye çiğneye yıkamak lazım..ben halıyı verdiğim yere bir sorayım bakalım yıkıyorlar mi nasıl yıkıyorlar.Battaniyeleri, yorganları , halıları, perdeleri kuru temizleme veriyor annem.
Perdeler geri geldiğinde mis gibi kokuyor ama o battaniye halı nasıl ağır kokuyor 3 gün midem bulanıyor kokudan
Evde yıkanan gibi olmaz tabi. Aslında vakit olsa battaniyeyi de elde çiğneye çiğneye yıkamak lazım..ben halıyı verdiğim yere bir sorayım bakalım yıkıyorlar mi nasıl yıkıyorlar.
Annem kardeşlerimin çeyizlerine yün yorgan yaptırdı birkaç tane. Hafif, ince yaptırınca güzel oluyor.ayrıca yün yorgan mı kaldı ya. her yer kalorifer. ayrıca ağır olur ya dayak yemiş gibi kalkardık eskiden
Annem kardeşlerimin çeyizlerine yün yorgan yaptırdı birkaç tane. Hafif, ince yaptırınca güzel oluyor.
Ay bilmiyorum sormam lazımEl yapımı değil mi ? Bir de güve felan oluyor mudur naftalin mi koydu çeyizleri kaldırırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?