Hayati karar..

Aa şaşırdın herhalde bi kızla opustu diye ayrilinir mi hiç böyle kısmeti bi daha nerde bulacaksın. Nisanlina sahip çık kaçırma elinden. Esin olunca da başkaları ile takılır eve de gelmeyebilir ama bunlar önemsiz şeyler evliliğin tuzu biberi canım görmezden geleceksin.

eltıyle alıp veremedıgın ne ayol senın

evlilik huzur güven mutluluk üzerine kurulur bu saydıklarımdan hiçbirinin karşılığını alamayacağınızı dülşünüyorum e bunlarsızda olmaz ama dimi lütfen sormanız bile hata ortada hata ayıp günah aldatma var

tek opüştü mü bakalım ? kızı kovmamıs bahanesi kız iş görüyor niye kovsun elın altında.şimdiden bu duruma göz yumarsan ılerde olacakları tahmın edemıyorum bılee

her işinize yetişiyor maşallah dedim.
para da yedırıyor musun ? diye çıkıştım.
off uzatmayalım dıyor .
sonra da senı kaybetmek ıstemıyorum,seni sevıyorum zırvaları.
neyse 1 hafta sonra gelıyor turkıye'ye..
yuzıne bı tukurmem lazım.
def ederim sonra.

Bence barındırman bile hata direk hayatından ele bölesiyle evlenilir mi ya iyi senden aynısını yap o zaman napar bakalım, böyle pişkinlikte hayatımda göremedim ha cepte mi sanıyor .Ne kadar iğreti bi erkek

sen eğlenilecek değil evlenilecek kızsın canım .
yurtdışı filan geliri iyidir yazın tatile gelirsin yılda bir kez alamanyadan getiridğin hediyeleri verirsin şöyle gerine gerine.
işin şakası sırf yurtdışı diye bikaç kez gördüğün adamla evlilik niye üstelik başkasıyla ilişki yaşayan ve açıkça özrü bile dilemeyip kadınla yoluna devam eden adamla evlilik niye.
bi de sen ona neden seçenekler sunuyorsun yok kadın işi bıraksın bilmem ne yai beni aldattın ama şunu yap bari gibi ne çirkin bişey bu.
azıcık kıymetli olun kendinize karşı ya .
bide elti kıskanç foto attı tabi 5 yıldır evli yeri sağlam ondan demişsin ya akdın sana iyilik yapmış sen neyin kafasındasın e be güzel kardeşim.
hayati karar filan değil açık seçik karar vermelik bir durum bile yok ayrılacaksın bitti gitti .kararlık ne durumun var senin.

çok basit cevabı.böyle bir mantık olamaz.bacağını önce geri çek ve hızla bas tekmeyi bu kadar kolay ve etkili bir çözüm Allahtan tutucular

Affedilir yani yok gözle gördüyseniz affetsenzde asla unutmıcaksınız ve hep baş kalkıncı olacak üzülmeyin daha sonradan

cevrendekileri bilmem ancak yanında çalışanı ile öpüşüyor ve bundan sizin haberiniz var adam gayet rahat ve siz hala fikir bekliyosunuz sanırım çok seviyorsunuz.Peki evlendikten sonra bu kadın ile veya başka bayanlar ile görüşmeyeceğini ne biliyosunuz.Güveniniz sarsılmadımı

vallaha anlamıyorum yaa gerçekten pess doğrusu. Hadi biz onca ihanetlere rağmen çocuk var diyip 13 yıllık evliliğimizi bitiremiyoruz da siz nasıl göz göre göre bile lades dedirtiyosunuz aklım almıyor..

ayyyy soruya bak? öpüştüğü kızı seni hiçe sayıp işten bile çıkaramayacak insanla ne evliliği yaa? resmen sana saygısı bile yok bunun. kendini ne sanıyorsa. fazla şımartmışsın anlaşılan . ne demek olgun düşün senle evlenecek. erkeğin elinin kiri mantığındalar ilerde geyik gibi olduğunda da duyarsın bunları. kadınlık gururunuz yok hiç anlaşılan hala bunla beraber olduğunuza göre. bunu affedersen de gurursuz kadını aldatmaktan çekinmez erkek. eeee bekarken evlenmişse bile bile demek evliyken hiç ayrılmaz. evlenin. aldatılın yeter ki evlenin ama. yeter ki bi kocacığınız olsun evinizde aldatılın insan yerine konmayın, ağlayın ama yeter ki millete faceboooook a koyarken fotolarda sırıtıp hava atın. başkaları için yaşıyoruz çünkü biz.

ya o değilde rus hanım eltiyle kanka ise, senin nişanlı da onu istiyorsa, senin gideceğini bildiklerinden göz göre göre yapmış olmasınlar bu fotoyu sana atma işini falan. ailesi de haberdar fakat o kadını gelin olarak istemediği için senin işin bozulsun istemiyor yoksa bu foto atma işine elti cesaret edebilir ne de nişanlın o fotonun eltiye ulaşmasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…