Hayati karar..

1. Bu fotoğrafı kim çekmiş
2. Sevgiline bunu söylediğinde ne tepki verdi. Hemen kabul mu etti
3. O eltinin eline o foto nasıl geçmiş ve ne cesaretle böyle birşey yapmış. Aileden hiç mi korkmamış.
ve 4. Hemen uzaklaş o adamdan.

kalbinde Allah korkusu olmayan bi insan bu b.ku yiyebilir ancak evlilik gibi ciddi bi karar aldığı halde onunla bununla orda burda öpüşüp oynaşmaya meyilliyse madem bu kadar iradesine hakim olamıyosa evlilik kararı almayacak nefsine hakim olamayan adamın işi değil evlilik defet gitsin

Sen o insandan ve onun gibi düşünenlerden uzak dur be gülüm. Onurlu yaşamak diye bir şey var ve bu yoldan ayrilirsan hiç mutlu olamazsın. Kimseye muhtaç değilsin, karşındaki insan seni gerçekten sevse böyle şeyler yapamaz, seni kaybetmekten korkar

Böyle bir yüz göz olma, iğrençlik biçimi var mı ya? görücü usulü 3 kere görüştüğün adam senleyken başkasıyla fingirdiyor, ailen de senle evlenecek ama onlar heves diyor. Senin ailen senin aldatılmanı baştan kabullenmiş. Adamın sana saygısı yok, yarın bir gün başka şeyler yaptığında ne yani daha evlenmeden biliyordun der. Zaten aşık değilsin sanırım üstelik görücü usulü, adma rengini de belli etmeiş. Sen onu affetmek için kendine sebep yaratmak istiyrsun işten at, whatsappa koy vs. o bu çabayı sarfetmiyor.
Sen bilirsin ama ben olsam koşarak kaçardım.. Ailen seni aşağlan ya da bunu çek diye dünyaya getirmedi.

sevgili zxshermine,
elbette her ülkenin iyi kötü insanı olduğunun bilincindeyim;ancak evli barklı olduğu halde yanaşmaktan geri kalmayan genıs mezheplı kadınlar olduklarını da herkes bılıyor.
sevgılıme gelınce, kadın kucagına otursa o yapmamalıydı.
kısaca evet , edep gelenek gorenek olmadıgına ınanıyorum (çogunlukla)

Benim de iradem yok. Kitap beni de yazsın, ben de yırtayım ne olur.

benım aılem degıl, onun aılesı dıyor.

fikirmi.
gerek varmı bize sormana.
hala düşünüyor musun ne yapacağıını yoksa:)

fotografı arkadası cekmıs.sonra da o kız, eltıyle kanka oldugundan ,eltıye atmıs.
ınkar ettı,gözümün içine baka baka.sonra da cahıllık ettım affet dedı.
her seyı goze almıs demek kı eltı.5senelık evlı sonucta..dıye tahmın edıyorum.
guzel bı sekılde tekme atasım var , sessizce mi gideyim yoksa bilemedim

ailede anormal arkadaş
adamda anormal toptan anormal zaten kendı kız bulup evlenemedıgıne gore.

Doğru algılamışım demek ki alt mesajınızı. Şu önyargılarımız ve birkaç örnek olayla bir milleti , bir ulusu gömmeye ne kadar meraklıyız.

Forumda farklı milletlerden arkadaşlarımız olduğunu da düşünerek laflarınızı çiğneyerek yazarsanız , insanları kırmamış , üzmemiş olursunuz.

Her ne sebeple olursa olsun bir ulusun tüm kadınlarının mezhebiyle alakalı cümle kurmadan keşke 2 kez düşünseydiniz.

tek opüştü mü bakalım ? kızı kovmamıs bahanesi kız iş görüyor niye kovsun elın altında.şimdiden bu duruma göz yumarsan ılerde olacakları tahmın edemıyorum bılee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…