Hayati karar..

1. Bu fotoğrafı kim çekmiş
2. Sevgiline bunu söylediğinde ne tepki verdi. Hemen kabul mu etti
3. O eltinin eline o foto nasıl geçmiş ve ne cesaretle böyle birşey yapmış. Aileden hiç mi korkmamış.
ve 4. Hemen uzaklaş o adamdan.

bir de bu akıl danıstıgım abla dıyor kı;
sevgılıme çıkışmıtım ben; bu mu senın adamlıgın , dinin , imanın diye.
dememeliydin, alakası yok dinle dedi
fıtratında varmış, kitabımızda bıle yazıyormus iradelerının olmadıgı :mad:

kalbinde Allah korkusu olmayan bi insan bu b.ku yiyebilir ancak :KK11: evlilik gibi ciddi bi karar aldığı halde onunla bununla orda burda öpüşüp oynaşmaya meyilliyse madem bu kadar iradesine hakim olamıyosa evlilik kararı almayacak nefsine hakim olamayan adamın işi değil evlilik defet gitsin :KK62:

sadece bu akıl danıstıgım buyuk varya; o benım aklımı karıstırdı ıste.
her erkek boyledır , sen evirip cevircen dedı.
o yuzden foruma yazayım dedım.
umutsuzluga kapıldım, herkes mı boyle dıye dusundum dolayısıyla..
Sen o insandan ve onun gibi düşünenlerden uzak dur be gülüm. Onurlu yaşamak diye bir şey var ve bu yoldan ayrilirsan hiç mutlu olamazsın. Kimseye muhtaç değilsin, karşındaki insan seni gerçekten sevse böyle şeyler yapamaz, seni kaybetmekten korkar

merhabalar sevgili arkadaşlarım, büyüklerim, küçük kardeşlerim :)

Evlilik yolunda görücü usulü birisiyle tanıştırılmıştım,önceki konulardan bilirsiniz belki.
Bu kişi yurt dısında yasıyor,ailesi tutucu.
ocaktan berıdır konusuyorum, birkaç kez geldi görüştük.
ailesiyle tanıstım,ziyarete gidiyorum.o da ailemle tanıstı.

gecen hafta eltim bana , sevgılımın baska bı kızla opusen fotosunu gonderdı.
foto benle bırlıkte oldugu donemdeyken cekıldı,eskı degıl.

eltı kıskanc fılan tum aıle sıkayetcı, buna takılmıyorum.

gelelım sevgılıme,
opustugu kız 5 senedır kendı ısyerınde eleman, 2 cocuklu ve evlı .
yabancı uyruklu(rus)

kamerayı ac ve benı gorustur onunla dedım; yapmadı sevgılım..
fotografımızı whatsapa koy herkes gorsun dedım; yapmadı..
o kızı atıcaksın ısyerınden dedım; atmıcam cok calısıyor dedi.

ailesi senle evlenıcek, olgun dusun diyor.
cevremdekıler, tutucu aıle sen daha rahat yetıstın , hem bunlar da tuzu bıberı oldu; ılerde canına okur , bitir diyor.

fıkırlerınızı beklıyorum.
ogrenmek ıstedıgınız detay olursa atlamıs olmayalım; sorarsanız hemen anlatayım.

sevgıler..
Böyle bir yüz göz olma, iğrençlik biçimi var mı ya? görücü usulü 3 kere görüştüğün adam senleyken başkasıyla fingirdiyor, ailen de senle evlenecek ama onlar heves diyor. Senin ailen senin aldatılmanı baştan kabullenmiş. Adamın sana saygısı yok, yarın bir gün başka şeyler yaptığında ne yani daha evlenmeden biliyordun der. Zaten aşık değilsin sanırım üstelik görücü usulü, adma rengini de belli etmeiş. Sen onu affetmek için kendine sebep yaratmak istiyrsun işten at, whatsappa koy vs. o bu çabayı sarfetmiyor.
Sen bilirsin ama ben olsam koşarak kaçardım.. Ailen seni aşağlan ya da bunu çek diye dünyaya getirmedi.

Konunuzda ben en çok öpüştüğü kadını anlatırken yanına parantez açıp "rus" yazmanıza takıldım. Beklentinizde bir milleti aşağılayıp , " aman canım onlar öyle " dememiz mi acaba ?

Esasen siz bu evlilikten caymayı düşünmüyorsunuz. Eski konularınıza göz attım. Kısa zamanda müstakbel kayınvalidenize anne demenize takılmış eltinizde.

Geçmişte sevdiğiniz biri varmış , o kişi yeni bir arkadaşlığa başlayınca tanıştırıldığınız ilk insanla biraz hızlı ilerlemiyor musunuz sizce de ?

Diyelim ki eltiniz kıskanç , nişanlınızın yaptığını yok eder mi bu ?

sevgili zxshermine,
elbette her ülkenin iyi kötü insanı olduğunun bilincindeyim;ancak evli barklı olduğu halde yanaşmaktan geri kalmayan genıs mezheplı kadınlar olduklarını da herkes bılıyor.
sevgılıme gelınce, kadın kucagına otursa o yapmamalıydı.
kısaca evet , edep gelenek gorenek olmadıgına ınanıyorum (çogunlukla)

bir de bu akıl danıstıgım abla dıyor kı;
sevgılıme çıkışmıtım ben; bu mu senın adamlıgın , dinin , imanın diye.
dememeliydin, alakası yok dinle dedi
fıtratında varmış, kitabımızda bıle yazıyormus iradelerının olmadıgı :mad:
Benim de iradem yok. Kitap beni de yazsın, ben de yırtayım ne olur.

Böyle bir yüz göz olma, iğrençlik biçimi var mı ya? görücü usulü 3 kere görüştüğün adam senleyken başkasıyla fingirdiyor, ailen de senle evlenecek ama onlar heves diyor. Senin ailen senin aldatılmanı baştan kabullenmiş. Adamın sana saygısı yok, yarın bir gün başka şeyler yaptığında ne yani daha evlenmeden biliyordun der. Zaten aşık değilsin sanırım üstelik görücü usulü, adma rengini de belli etmeiş. Sen onu affetmek için kendine sebep yaratmak istiyrsun işten at, whatsappa koy vs. o bu çabayı sarfetmiyor.
Sen bilirsin ama ben olsam koşarak kaçardım.. Ailen seni aşağlan ya da bunu çek diye dünyaya getirmedi.

benım aılem degıl, onun aılesı dıyor.

merhabalar sevgili arkadaşlarım, büyüklerim, küçük kardeşlerim :)

Evlilik yolunda görücü usulü birisiyle tanıştırılmıştım,önceki konulardan bilirsiniz belki.
Bu kişi yurt dısında yasıyor,ailesi tutucu.
ocaktan berıdır konusuyorum, birkaç kez geldi görüştük.
ailesiyle tanıstım,ziyarete gidiyorum.o da ailemle tanıstı.

gecen hafta eltim bana , sevgılımın baska bı kızla opusen fotosunu gonderdı.
foto benle bırlıkte oldugu donemdeyken cekıldı,eskı degıl.

eltı kıskanc fılan tum aıle sıkayetcı, buna takılmıyorum.

gelelım sevgılıme,
opustugu kız 5 senedır kendı ısyerınde eleman, 2 cocuklu ve evlı .
yabancı uyruklu(rus)

kamerayı ac ve benı gorustur onunla dedım; yapmadı sevgılım..
fotografımızı whatsapa koy herkes gorsun dedım; yapmadı..
o kızı atıcaksın ısyerınden dedım; atmıcam cok calısıyor dedi.

ailesi senle evlenıcek, olgun dusun diyor.
cevremdekıler, tutucu aıle sen daha rahat yetıstın , hem bunlar da tuzu bıberı oldu; ılerde canına okur , bitir diyor.

fıkırlerınızı beklıyorum.
ogrenmek ıstedıgınız detay olursa atlamıs olmayalım; sorarsanız hemen anlatayım.

sevgıler..
fikirmi.
gerek varmı bize sormana.
hala düşünüyor musun ne yapacağıını yoksa:)

1. Bu fotoğrafı kim çekmiş
2. Sevgiline bunu söylediğinde ne tepki verdi. Hemen kabul mu etti
3. O eltinin eline o foto nasıl geçmiş ve ne cesaretle böyle birşey yapmış. Aileden hiç mi korkmamış.
ve 4. Hemen uzaklaş o adamdan.

fotografı arkadası cekmıs.sonra da o kız, eltıyle kanka oldugundan ,eltıye atmıs.
ınkar ettı,gözümün içine baka baka.sonra da cahıllık ettım affet dedı.
her seyı goze almıs demek kı eltı.5senelık evlı sonucta..dıye tahmın edıyorum.
guzel bı sekılde tekme atasım var , sessizce mi gideyim yoksa bilemedim

ailede anormal arkadaş
adamda anormal toptan anormal zaten kendı kız bulup evlenemedıgıne gore.

sevgili zxshermine,
elbette her ülkenin iyi kötü insanı olduğunun bilincindeyim;ancak evli barklı olduğu halde yanaşmaktan geri kalmayan genıs mezheplı kadınlar olduklarını da herkes bılıyor.
sevgılıme gelınce, kadın kucagına otursa o yapmamalıydı.
kısaca evet , edep gelenek gorenek olmadıgına ınanıyorum (çogunlukla)

Doğru algılamışım demek ki alt mesajınızı. Şu önyargılarımız ve birkaç örnek olayla bir milleti , bir ulusu gömmeye ne kadar meraklıyız.

Forumda farklı milletlerden arkadaşlarımız olduğunu da düşünerek laflarınızı çiğneyerek yazarsanız , insanları kırmamış , üzmemiş olursunuz.

Her ne sebeple olursa olsun bir ulusun tüm kadınlarının mezhebiyle alakalı cümle kurmadan keşke 2 kez düşünseydiniz.

tek opüştü mü bakalım ? kızı kovmamıs bahanesi kız iş görüyor niye kovsun elın altında.şimdiden bu duruma göz yumarsan ılerde olacakları tahmın edemıyorum bılee:KK53:

X