Hayati karar..

hayır.
herkes böyle değildir.
sana yanlış akıllar veren ablalarınla görüşme.
başın çok derde girer.

her erkek böyle falan değildir bırakın şu mantığı ya niye sen evirip çeviriyosun sen istersen zincire vur aklı uckurunda olan erkek her türlü yiyeceği naneyi gene yer

Bdv karşısındaki erkeği evirip çevireceğini sanan kadınların dertleriyle dolu. Bir bak bakalım hangisi evirip çevirebilmiş.

bir de bu akıl danıstıgım abla dıyor kı;
sevgılıme çıkışmıtım ben; bu mu senın adamlıgın , dinin , imanın diye.
dememeliydin, alakası yok dinle dedi
fıtratında varmış, kitabımızda bıle yazıyormus iradelerının olmadıgı

alenen aldatmış üstüne herkes de biliyor, senin taktığın şey eltinin kıskanç olması mı. ona dua etmen lazım gerçekleri göstermiş.whats up ına bile eklemeyen adamla evlilik mi yapcaksın ya

şu an gerçekten çok sinirlendim erkektir yapar her erkek böyledirmiş nasıl mantık bu ya 7sinde neyse 70inde de odur bulandırma aklını sakın o "TUTUCU" ailesine fotoğrafı gösterdiğinde nasıl savundular pek kıymetli oğullarını acaba

Allah aşkına akıl danışmak için bula bula bu taş devri fikirlerine sahip ablayı mı buldun ?

Konunuzda ben en çok öpüştüğü kadını anlatırken yanına parantez açıp "rus" yazmanıza takıldım. Beklentinizde bir milleti aşağılayıp , " aman canım onlar öyle " dememiz mi acaba ?

Esasen siz bu evlilikten caymayı düşünmüyorsunuz. Eski konularınıza göz attım. Kısa zamanda müstakbel kayınvalidenize anne demenize takılmış eltinizde.

Geçmişte sevdiğiniz biri varmış , o kişi yeni bir arkadaşlığa başlayınca tanıştırıldığınız ilk insanla biraz hızlı ilerlemiyor musunuz sizce de ?

Diyelim ki eltiniz kıskanç , nişanlınızın yaptığını yok eder mi bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…