Hayati karar..

varya içimdekiler döküldü sizin kelimelerinizle.

balik bastan kokar der ve giderim:)))) saka bi yana aldatilmanin olgunlukla ne alakasi var ya bole olgunluk olcaksa coxuk kalmayi tercih ederim birak git.baska adam mi yok pirlanta olsa gozum gormez valla hadi hata yapsa duzeltmeye calissa anlarim belliki yok

Gerçekten inanamıyorum. Yani bu durum karşısında ayrilmama ihtimali var mı senin için? ????? Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum....

erkekler düz mantık nasıl olsa elimde seviyor katlanır daha sevgiliyken onunla bununla öpüşüyosa evlenince tapusu bende mantığıyla neler yapar Allah bilir yemişim olgunluğunu bas tekmeyi gitsin

Gerçekten inanamıyorum. Yani bu durum karşısında ayrilmama ihtimali var mı senin için? ????? Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum....

sadece bu akıl danıstıgım buyuk varya; o benım aklımı karıstırdı ıste.
her erkek boyledır , sen evirip cevircen dedı.
o yuzden foruma yazayım dedım.
umutsuzluga kapıldım, herkes mı boyle dıye dusundum dolayısıyla..

eltım dıyor kı sonrasında; biz neler gorduk olgun ol senle evlencek o

Eltiniz aslında şunu demiş. Nikahı sende , kendi başka ellerde olacak. E sende yurtdışına gelin gideceksin malum , artık orada hangi şatoda yaşayacaksanız bu da tuzu biberi , katlan canım , ne var bunda demiş.

Beyefendi iyi ki tutucuymuş evlilik yolunda bir ilişkisi varken iş yerinde çalışan evli çocuklu kadınla öpüşmeler falan. Mazallah bir de tutucu olmasa neler yapacakmış kim bilir.

Ayrıl arkadaşım, sana başka ne tavsiye verelim. "Olsun onlarla takılıyor ama evleneceği kişi sensin kıymetini bil" diye seni yanlışa sürüklemeye çalışanlardan da uzaklaş mümkünse. Önemli olan evlenip bir kağıda imza atmak değil. Sevgi, saygı, sadakat yoksa evliliğin de anlamı yoktur. Belli ki bu adamda bu vasıflar yer almıyor, peki niye evleneceksin o zaman?

gelecek düşünmediğin bi adamı niçin bu kadar mühimsiyorsun?

LadyInGray'e yazdım cevabı;
sadece bu akıl danıstıgım buyuk varya; o benım aklımı karıstırdı ıste.
her erkek boyledır , sen evirip cevircen dedı.
o yuzden foruma yazayım dedım.
umutsuzluga kapıldım, herkes mı boyle dıye dusundum dolayısıyla..

vallahi hayır demem önereceğiniz yönteme :)
çok incindim.
Daha ZORUN ne ?ne bekliyorsun adam işten bile kövmuyor evlenince o kadın gibi kendi de adı ilişkiye devam edecek hatta sırf ailesi istiyor die senle evlenecek oda bildiğine devam edecek. insan neden whatshap resim koymaz, onu ordan kovmaz, akıllıca dusun aç gözünü canım yakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…