- 10 Ekim 2014
- 120
- 19
-
- Konu Sahibi begonvilxx
şevhetlisinden
gördüklerin duydukların karsıdaki adamın tavrı belli...sen daha kararını vermedin mi gercekten..
eltini tebrik ettim sana yazık olmasın diye böyle bir davranısta bulunmustur muhtemelen
aynen aynen bende bugün sınırdan döndüm zaten usluca takılayım şuralardabeni çok geriyor böyle konular.
yazacağım da banlanmak istemiyorum.
yazdığının altına imzamı atarım.erkek olmak varmış bugün bunu bir kez daha anladım
Tipik tutucu ailelerin çok iyi müslüman bir evlat yetiştirdik diye böbürlendiği ama arka planda playboy oğlanın malı götürdüğü bir durum.
Tutuculuk ne abi, herkes müslüman, hem bu dünyaya yaşa hem öte dünyaya. Sonra böyle mesnetsiz adamlar yetiştirip doğaya salıyorsunuz, yazıkk.
hala evlenecek senle diyolarlar diye yazıyor.aynen aynen bende bugün sınırdan döndüm zaten usluca takılayım şuralarda
merhabalar sevgili arkadaşlarım, büyüklerim, küçük kardeşlerim :)
Evlilik yolunda görücü usulü birisiyle tanıştırılmıştım,önceki konulardan bilirsiniz belki.
Bu kişi yurt dısında yasıyor,ailesi tutucu.
ocaktan berıdır konusuyorum, birkaç kez geldi görüştük.
ailesiyle tanıstım,ziyarete gidiyorum.o da ailemle tanıstı.
gecen hafta eltim bana , sevgılımın baska bı kızla opusen fotosunu gonderdı.
foto benle bırlıkte oldugu donemdeyken cekıldı,eskı degıl.
eltı kıskanc fılan tum aıle sıkayetcı, buna takılmıyorum.
gelelım sevgılıme,
opustugu kız 5 senedır kendı ısyerınde eleman, 2 cocuklu ve evlı .
yabancı uyruklu(rus)
kamerayı ac ve benı gorustur onunla dedım; yapmadı sevgılım..
fotografımızı whatsapa koy herkes gorsun dedım; yapmadı..
o kızı atıcaksın ısyerınden dedım; atmıcam cok calısıyor dedi.
ailesi senle evlenıcek, olgun dusun diyor.
cevremdekıler, tutucu aıle sen daha rahat yetıstın , hem bunlar da tuzu bıberı oldu; ılerde canına okur , bitir diyor.
fıkırlerınızı beklıyorum.
ogrenmek ıstedıgınız detay olursa atlamıs olmayalım; sorarsanız hemen anlatayım.
sevgıler..
enteresanmıs o da.. neyse en azından onun sayesinde biseyler cıkmıs ortaya ama tebrigimi geri aldım:)eltım dıyor kı sonrasında; biz neler gorduk olgun ol senle evlencek o
hala evlenecek senle diyolarlar diye yazıyor.
ne desek boş.
Gerçekten inanamıyorum. Yani bu durum karşısında ayrilmama ihtimali var mı senin için? ????? Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum....merhabalar sevgili arkadaşlarım, büyüklerim, küçük kardeşlerim :)
Evlilik yolunda görücü usulü birisiyle tanıştırılmıştım,önceki konulardan bilirsiniz belki.
Bu kişi yurt dısında yasıyor,ailesi tutucu.
ocaktan berıdır konusuyorum, birkaç kez geldi görüştük.
ailesiyle tanıstım,ziyarete gidiyorum.o da ailemle tanıstı.
gecen hafta eltim bana , sevgılımın baska bı kızla opusen fotosunu gonderdı.
foto benle bırlıkte oldugu donemdeyken cekıldı,eskı degıl.
eltı kıskanc fılan tum aıle sıkayetcı, buna takılmıyorum.
gelelım sevgılıme,
opustugu kız 5 senedır kendı ısyerınde eleman, 2 cocuklu ve evlı .
yabancı uyruklu(rus)
kamerayı ac ve benı gorustur onunla dedım; yapmadı sevgılım..
fotografımızı whatsapa koy herkes gorsun dedım; yapmadı..
o kızı atıcaksın ısyerınden dedım; atmıcam cok calısıyor dedi.
ailesi senle evlenıcek, olgun dusun diyor.
cevremdekıler, tutucu aıle sen daha rahat yetıstın , hem bunlar da tuzu bıberı oldu; ılerde canına okur , bitir diyor.
fıkırlerınızı beklıyorum.
ogrenmek ıstedıgınız detay olursa atlamıs olmayalım; sorarsanız hemen anlatayım.
sevgıler..
gelecek düşünmediğin bi adamı niçin bu kadar mühimsiyorsun?saygım kalmadı , gelecek dusunmuyorum onunla artık.
Gerçekten inanamıyorum. Yani bu durum karşısında ayrilmama ihtimali var mı senin için? ????? Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum....
eltım dıyor kı sonrasında; biz neler gorduk olgun ol senle evlencek o
Elti de az elti değilmiş yani. Kötü niyetli biri bile olsa eğer fotoğraf fotoşoklu değilse "olgun ol" demekle olmaz.eltım dıyor kı sonrasında; biz neler gorduk olgun ol senle evlencek o
gelecek düşünmediğin bi adamı niçin bu kadar mühimsiyorsun?
vallahi hayır demem önereceğiniz yönteme :)
çok incindim.
Daha ZORUN ne ?ne bekliyorsun adam işten bile kövmuyor evlenince o kadın gibi kendi de adı ilişkiye devam edecek hatta sırf ailesi istiyor die senle evlenecek oda bildiğine devam edecek. insan neden whatshap resim koymaz, onu ordan kovmaz, akıllıca dusun aç gözünü canım yakma kendinivallahi hayır demem önereceğiniz yönteme :)
çok incindim.