ilk defa duydum Allah sifalar versin nette okudum simdi..Ancak Helicobacter pylori güç tedavi edilebildiğinden tedavide birden fazla antibiyotik birlikte kullanılmakta ve tedaviye mide asidini azaltan bir ilaç ilave edilmektedir. Mide asidinin azaltılması antibiyotiklerin etkisini arttırmaktadır. Tedavi süresi 10-14 gün olmalıdır...yazıyordu sizin tedavide bu sekildemi yapılıyor ya aslında arastırıp bu alanda tecrubeli bir doktor bulsanız belkide yaptınız bilmiyorum ama soylemek istedim
Alternatif tıbbı denediniz mi bitkileri mesela??? Benim bir tanıdığımın aşırı derecede kaşıntısı vardı neredeyse 15 yıl çekti denemediği ilaç kalmadı her hastaneye gitti bir gün tv de civanperçemini görüp içmiş ve o içtiği günden beri kaşıntısı yok oldu... Böyle çok var bence alternatif tıbbı da düşünün...
eski kitaplar demişsiniz nerede bulabilirim ki o kitapları belki de çözüm ordadır sonuçta ne zaman ilaçlar çıktı hastalık çoğaldı bence..aktarlarda hazırlattığım bi iki karışım içmiştim ama işe yaramamıştı hiç.
Mide cok hassas bir organ ... Yaşadığınız stres, gerginlik... Geri dönüşümü mide ağrıları
Antibiyotik ve ilaç tedavisi üzerine bir de psikolojik destek alın ... Papatya cayı mideye cok iyi geliyor , kudret narı da ( tadına tahammül etmek zor olsada)
anneanneni dediğini yeni okudum. eşimde bekarken çook şikayetçiydi.evlendikten sonra geçti :)))
bende arkadaşlarıma öyle söylüyorum :) cok komik ama gercek oldu işte. moralle alakalı sanrım
yıllarca aynı şikayetten yakındım. midem hayatımın en büyük sorunuydu. ancak son iki yıldır uyguladıklarım hayatımı çok ciddi anlamda değiştirdi. ilk olarak doktorumun verdiği üçlü antibiyotiği kullandım. sonrasında ayda yaklaşık 20 gün sabahları aç karnına lansor içiyorum. bunun yanı sıra kahve, çikolata, susam, kızartma,soğan, sarımsak kola vb gibi hastalığıma neden olacak yiyecekleri minumum tüketiyorum. mesela kızartma yediysem yatmadan muz yiyorum ki bende reflü de var. daha da önemlisi mide hastalıklarının en önemli nedeni stres. o faktörleri ortadan kaldırmaya çalıştım. dışarda zorda kalmadıkça yemek yemedim. bir de en önemlisi düzenli yemek ye. sık ve az ye. acıkmaman lazım asla. ben şu an neredeyse sorunumu minumuma indirdim. ada çayı içtim her akşam. yani ben bünyemi çok iyi tanıdım. bana neyin dokunduğunu çok iyi bilir hale geldim. şu an en fazla büyük bir sıkıntıda ağrıyor, hemen yan yatıyorum...aslında daha çok şey yapıyorum ama şu an derleyemedim kafamda... ha bi de sıcak şekerli su iç. resmen lansor gibi koruyo mideyi. ama şeker küp şeker olucak.
benim de evlendikten sonra geçti desem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?