Hayata yeni bir başlangıç yapmak istiyorum

sechiru12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
4
3
24
Kendim ve hayatım hakkında o kadar çok şey var ki değiştirmek istediğim, say say bitmez. Kendimi, kişiliğimi, imajımı, giyimimi, hayatımı vb. şeyleri tamamiyle baştan aşağı değiştirmek istiyorum. Ama nereden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Kendimi değiştirmek için neler yapabilirim ayrıntılarıyla önerilerde bulunur musunuz? Bu arada psikolog desteği görüyorum ve 3 ayda bir psikiyatriye gidiyorum. 2 tane ilaç kullanıyorum. Panik atak, öz güven eksikliği, aşağılık kompleksi gibi birçok sorunum var. Bunların hepsini aşmak istiyorum. Yepyeni bir ben yaratmak istiyorum. Yeni şeylere başlamak biraz değişiklik istiyorum. Hiç yapmadığım şeylere başlamak ve devam ettirmek istiyorum. Bu arada bir defter tutmaya karar verdim. Değişim sürecinde tüm her şeyimi o deftere yazacağım. Birde 15 yaşındayım 70 kiloyum 062 boyundayım. kilo vermek ve boyumu uzatmak istiyorum. Sizce neler yazabilirim. Lütfen yardım edin.

Son düzenleme:
özgüven eksikliğiini yenersen çok güzel değişim gösterirsin saçma sapan tüketim olaylarına girme sakınablam değişecem diye alışverişler falan çokfazla yapma . bir iki bir şey al ama bence düşüncelerin ahlâk sistemin ve dersleirnden başla kalanlarının nasıl geldiğini anlamazsın bile.. şeker tüketimini kes bu arada ağzına sürme bence beyaz un ve beyaz şeker... çatır çatır gider kiloların o da çok etkiliyor...

Merhabalar, 17 yillik deneyimimden yola cikarak sana ilk tavsiyem olumlu düşünme ve bilincalti ile ilgili bestselleri okuman.Bestseller diyorum,once onlardan baslaki sürükleyici olsun senin icin.Norman Vincent Peale yi tavsiye ederim mesela olumlu düsunmenin gucu...Her sey enerji,düsüncelerimiz de enerji.Düsunce yapini degistirdiginde hayatin degisir.Günlük tutatacagim demissin,yine sana tavsiyem gunlugunde -ecegim -acagim kullanma.Simdiki zaman cumleleri kullan ve de hepsi olumlu olsun.Ayrica bir kagida sevmedigin hoslanmadigin olaylari hisleri yaz ve bir guzel yirt ve cope at.Imajinasyon yapmalisin,imgeleme diye de geciyor.Nasil bir sen olmak istedigini,oldugunda nasil hissedecegini simdiden hissetmelisin(cosku,ozgurluk...) ve sukretmelisin.Hayallerini pozitif enerjilerle beslemelisin ki inancin,kararliligin artsin.Ciktigin bu güzel yolculugun kararlilikla devamini diliyorum.

Cok sevdigim,hayat felsefesi yaptigim cümle; Şükran dolu bir kalp her zaman evrenin zenginliklerine yakindir.Sukretmek sukru cogaltir.Rabbime 2 aydir nasil sükredecegimi sasiriyorum.1 yildir hayalini kurdugum yerdeyim,hem de inanilmaz olaylarla.Su an dunyanin bir ucundan yaziyorum size tabi ben gibi Los Angelestaysaniz,dunyanin bir ucu sayilmaz : )))

Bu konuda terapistine danis. Degismek istyorum ve nereden baslayacagm bilmiyorum beraber bir yol cizebilir miyiz? De. Sonra kendne bir sac modeli begen. Tamamen farkli ama uzernde harika duran 1 kombin al yeni. Pantolon, bluz ve ayakkabi yani bi tane dene. Sonra bi bakalim

canım benimde temizlikle ilgili büyük sıkıntılarım vardı,takıntı haline dönüşen.İnsan istedikten sonra herşeyi yapabiliyor.Merak etme..

X