- 15 Mayıs 2015
- 356
- 340
- 53
- 39
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Herkezinbi hayati var benimde oldugu gibi..fakat herkezin birbirinden farkli istedimki hayatlarimizdan karaler birbirimize tecrube olsun.herkezin hayati bir tecrubedir cunki dinleyip yasamadan anlayana paylasmak dertlesmek isteyen herkez davetlidir..tanimadigimiz birine icini dokmek okadar iyi geliyoki cogu zaman anlatmasi zor bi duygu.en basta yalansiz dolansiz durustce acikca konusabiliyosun cunki biliyosunki birdaha asla bi araya gelmiyceksiniz acaba ona soyledimi buna soyledimi dusunmuycez hic birimiz bu dusunce rahat konusmamizi sagliyo olcak.soyleme dostuna soyler dostuna diye bi laf var bilirsiniz.iste bu devir oyle birdevir. tanimadiginiz biri yargilamadan sorgulamadan sadece yasanani dinliyo karsindaki insan.rahatlamak paylasmak isteyen herkezi bekliyorum.ben anlatmaya kalksam roman olur derler ya iste benimkide oyle bir hayat.bende anlatcam once gecmisimi sonra her gecen gunlerimi.bi nevi gunluk gibi yazicam buraya benim yasadiklarim insanlara tecrube olsun baskalarinkide bana.dogrumu yanlisimi gorebileyim daha saglam adim atalim.ne demisler bugun bana yagrin sana..!!! Herkeze simdiden tek ederimmm.