hayata bir melek daha gözlerini yumdu cennette bekle sevdiklerini meleğim:(

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
arkadaşlar arkadaşımın terrıyer cınsı benım oğlumun aynısından olan meleği hayata gözlerını yumdu dişiydi kadın hastalıklarından rahım kanserınden 9 yaşında göç ettı hayattan ölümünden bırka gün önce amelıyat olmuştu ama bu lanet tum rahmı ve dıer organları sarmıs arkadaşım o yaşasın dıye cok uğrastı cok ama hayat gene istedigini aldı bır melek gıbı yattıgı yerde gözlerını yumdu ve bızlere veda ettı ne ağladı ne sızladı ölümü bıle melekler gıbı oldu en cokta ne koydu bıılıyomusunuz EN SON YUZUNE GELEN TOPRAKLAR BIZ ONLARIN KILINA ZARAR GELMESIN DIYE UĞRASIRKEN YUZUNE O TOPRAGI NASIL ATTIK NASIL BIRAKTIK O MELEGI ORADA VE EN CAN ALICI YER GÖMDUKTEN SONRA BI BAKTIKKI PATİİSİ DISARIDA KALMIŞ AĞLAMAKTAN MAAF OLDUK HARAP OLDUK ÖPMEYE KOKLAMA YA DOYAMADIGIMZ O PATISINI TOPRAGIN ICINE GÖMDUK COK ZOR BIR DURUM COK ALLAH KIMSEYI AYIRMASIN MELEKLERINDEN HEPIMIZIN MELEKLERINE UP UZUN ÖMURLER VERSIN BNIDE OĞLUMDAN AYIRMASIN ALLAHIM INŞALLAH BENIM ÖMRUMDEN ALIP OĞLUMUN ÖMRUNE KATSIN :gitme:

çok üzüldüm, ama artık acı çekmıyor lütfen böyle düşünün :KK43:
ınsanlar, bı köpek, kedi vs. ıçın mı ağlıyosun derler genelde. ama anlamıyorlar, onlar bızım aılemızden bırı gıbı. gözümüzden sakınırken toprağa vermek çok acı :KK43:

canım yaa çook ama çook üzüldüm.. Allah sabırlar versin başı sağolsun.. 9 yaşında bir canı kaybetmek çook zor..

okurken içim yandı...

sağolun arkadaşlar acı çekmemesi ıyı oldu ama gıden can ya cok acı bı sey cok allah herkezın meleklerıne uzun ömurler versın bızlerı onlarla ayırmasın ismi yavrum du annesı yağnı arkadsım maaf olmuş durumda meleğımı evlerının bahcelerıne gömduler evin her köşesınde halen onun kıyafetlerı su kapları mama kapları hazır bı şekılde duruyo evden gıden köpek olarak görulmuyokı cocugum gıttı dıye düşünüyo insan bıldıgın evlat acısı ıste tarfı yok içi yanıyo adamın allah kımseyı sevdıklerının acısıyla sınamasın cok zor bısey herkeze uzun ömurler sağlıklar versın meleklerımızle beraber ve sokaktakı bınlerce melegı korusun kötu insanların felaketınden

Çok üzüldümmafoldumben

Allah senin oğluna uzun ömürler versin inşallah:Saruboceq:

Çok üzüldüm benim de 1.5 yaşında bi kızım var Beagle...onun yokluğunu düşünmek bile çok kötü :KK43:
Yaşamlarımızın ortasına yerleşiveriyor sıpalar.yoklukları çok zor...

Çok üzüldümmafoldumben

Allah senin oğluna uzun ömürler versin inşallah:Saruboceq:
allah onu yanına melek olarak aldı şimdi annesını koruyo o ıyılık meleği olarak ammin allah hepımızın meleklerıne uzun ömurler versın inşallah rabbim benım ömrumden alıp oğluma katsın katsınkı ben onsuzluk ne demek hıc bılmıyım

Çok üzüldüm benim de 1.5 yaşında bi kızım var Beagle...onun yokluğunu düşünmek bile çok kötü :KK43:
Yaşamlarımızın ortasına yerleşiveriyor sıpalar.yoklukları çok zor...
evet ben oğlumsuz bır hayat düşünemıyorum bıle aşıya bıle göturmeden öncekı gunlerde üzüntü yasıyorum oğlumun canı yanacak dıye bı ığne acısından bıle sakınıyorum onu bırde onun yoklugunu dusunmek cok acı cok zor
ALLAH sızın kızınızada up uzun ömurler nasıp etsın inşallah sızınle beraber

X