Hayat, şans, kısmet, her neysen zamanlaman harıka!

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
118
Hatırlarsınız sanırım bır yıldız dahamı kayıyor başlıklı yazımdan 5 yıllık sevgılımın issiz olmasından dolayı yasadığımız sıkıntıları anlatmıştık ve bu sabah işi oldu aşkımın büyük bir fab. trakya tahsilat bölüm sorumlusu olarak işe alındığını öğrendım maaşıda güzel çok mutluyum kızlar çok bekleyen herkese nasıp etsın rabbım çok zor günler geçirdik ama oldu sanırım büyü bozulsun istemıyorum artık dua edın hakkımızda hayırlısı olsun duyunca hemen sizlerle paylaşmak istedım burdan destek verdıgınız çok teşekkür ederim ee artık paşam istemeyede gelırde sözlenıyorum diye başlık acarım

konunu takip etmiştim canım hayırlı olsun çok sevindim.eeee boşuna dememişler allah ev yapacakla yuva kuracağa her zaman yardım edermiş.mutluluklar

Tebrik ederim. İnşallah devamı da gelir. Hadi hayırlısı bakalım :)

konunu takip etmiştim canım hayırlı olsun çok sevindim.eeee boşuna dememişler allah ev yapacakla yuva kuracağa her zaman yardım edermiş.mutluluklar

çok teşekkür ederim canım

Demek ki hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş.
Ne güzel sevindim adınıza. Şansınız açık olsun

hayırlı olsun tebrik ederim allah tamamına erdirsin

Hayırlı uğurlu olur inşallah.

hayırlısı olsun herşey gönlünüze göre olur inşallah

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konunuz "Mutluluktan uçtuğunuz haberler"başlığına taşınmıştır.

hayırlı uğurlu olsun cnm bak sabredince oluyomuş ilk adım oldu sonrakide sözünüz nişanınız olur inş.lah

çok teşekkür ederim kızlar inşallah rabbim utandırmaz bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…