• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat , Nişanlılık ,Aileler

Nişan kıza ait diye gelin gidip eşarp ütületmeyle filan uğraşmaz o günler de geline biraz pozitif ayrımcılık yapılır adı üstünde gelin yani. Benim görümcemde düğünde benim takı çantasını almış içindeki telefonumu hiç kimseye söylemeden gelin masasına koymuş gitmiş allahtan alacak kimseler değilmiş düğünümüzdekiler :D yani sen onları boşver bi şey isteme fazla muhabbete girme mrb mrb kendi aralarında takılsınlar onlar eşin gidelim deyince git gelelim deyince gel

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Doğrudur eşarbın ütüsünü düşünmek zorunda değiller. Ama benim üzerimde abiye elbise ile sokaklarda koşturman iyi hissettirmiyor . Birde görümcenin banane ben gitmem diye omuzunu silkelemesi epey sinir bozucu idi.
Çekirdek ikramı yoktu. Kendileri almışlar kendileri çitliyorlar.
Ailemin etkisinde kalıyorum doğru. Sadece ailemin değil herkesin etkisi oluyor.
Şunu söyle yap , bunu böyle yap.
Aslında ikilemde kalıyorum.
Yoruldum aslında insanlar ile uğraşmaktan.
Birde yakın sevdiğim bir akrabam vefat etti nisandan 1 hafta önce iyice bunaldım.

çok ayıp etmşler kimse evet düşünmek zorunda değil ama ben tanımadığım dahi olsa nişanı var heyecanlıdır diye atlardım ben götürüp getirebilirim diye... yani insanlıkdır bu
yardım edip etmemekte kardeşi için birşeyler yapmak isteyip istememesi ile ilgili yani sonuçta sadece sizin değil aynı zaman da kardeşinin nişanı onun hatrına birşeylere el sürmeleri gerekirdi
ben düşünceleriniz de yanlışlık görmedim
yalnız
nişanlınız inşallah onlara çekmez.. nişanlınızın onlarla olan muhabbetini takip etmeye çalışın... eğer aileci olduğunu düşünürseniz nişanı uzatın daha iyi tanıyın birbirinizi

Back
X