- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- Konu Sahibi CellarDoor
bazı insanlar şanslı doğar ne yapalım kader
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaovvvv!! Biraz sakin olun lütfen.Duygularıma hakim olamayan tek ben değilim sanırım.Sinirden köpürdünüz.Tanımadığınız birine için kıskançlıktan kararmış diyemezsiniz.Ben sizi tanımıyorum.Hakkınızda yorum yapmayacağım.Ancak bir şeylerden emin olmak hep bazı tür insanlara mahsustur.Siz daha iyi bilirsiniz.Kendi geleceğime yeterince odaklıyım zaten.Çalışıyorum alternatif yollar arıyorum.Yeni diller öğreniyorum falan.Lütfen bir yorum daha yazmayın.Zira bilip bilmeden konuşmak da üstünüze yok.Senin anlattıklarından yola çıkarak söyledim ve yanılmadığıma eminim.
Senin içinse kıskançlıktan kararmış.
Yine söylüyorum kuzenini bu kadar takıntı yapacağına kendi geleceğine odaklan.
kendine mi paraya mı babaya mı orası tartışılırKonu sahibi bu kafa yapısı ile giderse o günleri hiç göremeyecek.
Çünkü karşısında kendine güvenli bir kuzen var.
Evett tabi ki de. Belki de yaşımdan dolayı çok olgun düşünemiyorum sizin gibi.Yorumunuz için tekrar teşekkürlerEtme tabii :)
Bak ben 21 yıldır çalışıyorum
Bu sene sgk prim günlerim dolacak
19 yıl emekliliğimi bekleyeceğim :)
Ablam hayatında bir gün bile sgk lı bir işte çalışmadı
Ancak annemden aldığı maaşla emekli hemde beş yıldır :))))))
Napim ben şimdi sen söyle :))))) çalışmaya devam :))))
Sinirden köpürdüğüm falan yok canımVaovvvv!! Biraz sakin olun lütfen.Duygularıma hakim olamayan tek ben değilim sanırım.Sinirden köpürdünüz.Tanımadığınız birine için kıskançlıktan kararmış diyemezsiniz.Ben sizi tanımıyorum.Hakkınızda yorum yapmayacağım.Ancak bir şeylerden emin olmak hep bazı tür insanlara mahsustur.Siz daha iyi bilirsiniz.Kendi geleceğime yeterince odaklıyım zaten.Çalışıyorum alternatif yollar arıyorum.Yeni diller öğreniyorum falan.Lütfen bir yorum daha yazmayın.Zira bilip bilmeden konuşmak da üstünüze yok.
Evet,çok haklısınız.İnsan kendini birileriyle kıyaslayınca hep mutsuz oluyor.Evet çalışmaya devam edeceğim.En azından elimden geleni yaparsam vicdanım rahat olur dediğiniz gibi.Çok sağolun yorumunuz için Sağlıcakla kalınöncelikle kendini deil kuzeninle kimseyle kıyaslama..yaşın daha çok küçük..hayat herkese tabiki adaletli deil..kimimiz zorlukla yaşıyoruz kimimiz bollukla..umudunu hayallerini kaybeme..asıl kaybedersen herşey ters olur...sen çalış elinden geleni yap..enazından vicdanın rahat olur..
Kuzeni tanımadan bu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz? Bende çocuğumu en iyi okullarda okutmak özel üniversiteye göndermek isterim. Bu yanlış bir şey mi?kendine mi paraya mı babaya mı orası tartışılır
siz tanımadan nasıl kendine güvenen diyebiliyorsunuz ?Kuzeni tanımadan bu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz? Bende çocuğumu en iyi okullarda okutmak özel üniversiteye göndermek isterim. Bu yanlış bir şey mi?
Sağolun çok teşekkür ederim.Herkes kendi hayatını yaşar..
nasıl ve ne şartlarda dünyaya geleceğimizi,
ailemizi seçemeyiz..
çalışarak bazı şeyleri başarız. .
hayatında başarılar dilerim. .
Konu sahibinin yazdıklarından bunu anlamak çok kolay.siz tanımadan nasıl kendine güvenen diyebiliyorsunuz ?
Bu yanlış falan değil ! Ama size soruyorum çocuğunuz çalışıp aynı zamanda sizin de desteğinizle (maddi) özel bir okulda okusun mu daha iyi ? Yoksa amaan annem gereğini düşünür deyip okusa mı ?Kuzeni tanımadan bu yorumu nasıl yapabiliyorsunuz? Bende çocuğumu en iyi okullarda okutmak özel üniversiteye göndermek isterim. Bu yanlış bir şey mi?
Hangi cümleden bunu çıkardınız çok merak ettim.Zira bi Ahmet Haşim şiiri değil o yazdıklarım kendinize göre yorumlayabilesiniz.Konu sahibinin yazdıklarından bunu anlamak çok kolay.
Gereği ne? Onun yerine sınavlara annesi mi giriyor?Bu yanlış falan değil ! Ama size soruyorum çocuğunuz çalışıp aynı zamanda sizin de desteğinizle (maddi) özel bir okulda okusun mu daha iyi ? Yoksa amaan annem gereğini düşünür deyip okusa mı ?
o göreceli bi kavram..Konu sahibinin yazdıklarından bunu anlamak çok kolay.
Hayır annem geleceğimi planlar nasıl olsan.Uygun bir okula yazdırır parasını da öder gibi.Gereği ne? Onun yerine sınavlara annesi mi giriyor?