Hayat ne değişik bir şey

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
785
829
103
34
Geçen ay bebek istiyordum ve hamile kaldım haberi aldığımda burda tanıyanlar bilir hemen kostum buraya söyledim 2 gun sonra 2 kattan fazla arttı tamam artık hamileyim dedim 2 gün sonra 34 degerim 38 oldu 2 gün sonra 32 oldu dis gebelikten hastanede yatıyorum değer çok küçük rahim içi mi dışı mı embriyo belli değil diye kürtaj oldum dün ve bugün beta aldilar herkesin korktuğu 5ten küçük 0 li değerleri görmek istemediği tüm değerleri şu an ben görmek istiyorum ins 5ten küçüktür diye dua ediyorum hayat ne garip...

Geçmiş olsun canım. Allahım inşallah en kısa zamanda bir bebiş nasip eder sana. Stres yapma biran önce iyleş. 🌸🩷

Geçen ay bebek istiyordum ve hamile kaldım haberi aldığımda burda tanıyanlar bilir hemen kostum buraya söyledim 2 gun sonra 2 kattan fazla arttı tamam artık hamileyim dedim 2 gün sonra 34 degerim 38 oldu 2 gün sonra 32 oldu dis gebelikten hastanede yatıyorum değer çok küçük rahim içi mi dışı mı embriyo belli değil diye kürtaj oldum dün ve bugün beta aldilar herkesin korktuğu 5ten küçük 0 li değerleri görmek istemediği tüm değerleri şu an ben görmek istiyorum ins 5ten küçüktür diye dua ediyorum hayat ne garip...
Allah şifa versin canım. İnşallah en hayırlı zamanda kolayından bebeğine kavuşmak nasip olur.

Evet canım ben senin haberini görünce çok mutlu olmuştum ve şimdi bu haber .. Olsun ..Vardır bir zamanı ve o zamanin sana bir hayrı biz bundan eminiz inşallah ... Yılmak yada ümitsizlik yok birbirimize tam destek devam 😇

Çok üzüldüm, en kısa sürede sağlıkla yeniden hamile kalırsınız inşallah🙁💕

canım benim☹️aynı şeyi yaşadım. Dış gebelik çok büyük sıkıntı. Ben de zamanında düşük çıksın diye çok dua ettim. Nolur moralini yüksek tut. Moralini bozma… 6 ay korun, sonraki ay devam…

Bu mesajını şimdi okudum canım neden dış gebelikten şüphelendiler? Zaten kürtaj olmuşsun çok şükür atlatmışsın ama o değerlerde zaten kese görülmez. Beta 2000den yüksekse ve kese görülmüyorsa dış gebelikten şüphelenilir genelde. Kimyasal olabilirmiş seninki aslında. Belki kanama başlardı ama başlamadan kürtaj olmuş olsun hayırlısıyla yine olur 💐 kürtaj sonrası ne dediler kese falan alındı mı ve patolojiye gitti mi orda çıkar haftası vs ya da varsa kese.

Back
X